שאלות, חדשות, בקשות

evglev1

Well-known member
מנהל
זה שונה, זה כמו דמות רעה קטנה שמתחרטת

כמו שבהזר לפרלה היה סוף טוב וטוב מדי וכמו במחר ולתמיד האח הבכור אניבל קיבל הזדמנות שנייה ורק קיבל תפקיד של עבודה קשה וכמו שבלילות מריאנה לצ'אצ'י היה סוף טוב. אבל לא נראה לי שטלוויסה בשלים לדמות ראשית מאפיונרית או ראשי ברון סמים.

מצד שני בכישוף דווקא מאורה נענשה לצערי הרב, אבל יד ימינו של הרשע שעשה לו את העבודות השחורות, גם קיבל פרס שלקח את הכסף שברונו דרש ואמנם הוא נפצע, אבל לא הפך לנכה או משהו כזה, ולמעשה היה לו סוף טוב כמו גם לבן הדוד שלו שביצע את ניסיון הרצח בתחילת הסדרה. וגם בכוחו של גורל האימא של הראשי שאחראית לניסיון לפגוע בראשי ומי שעשה לה את העבודה השחורה ונפצע היא מנעה ממנו טיפול רפואי כדי לא להסתבך והוא מת והיא לא נענשה כמו גם אנטולין שדקר אותו והיה לו סוף טוב. כך שזה לא כזה חד משמעי.

Rene Zeitune

New member
יש סדרה לה פילוטו שהיא נרקונובלה שהיא של טלויסה

בכיכובה של ליביה בריטו שאני לא יודעת אם היא סוחרת סמים או קרבן אבל כנראה שהראשי סוחר סמים.

יכול להיות שאלה צודקת והמקסיקנים מתים על רומנטיקה וקלאסיות לפי התגובות על האופציה לנרקונובלה הרבה התנגדו וכתבו שזה עלול להשפיע לרעה עבור מי שצופה או יצפה בזה ולעשות תדמית שלילית על מקסיקו יותר ממה שיש לה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ודווקא הבלעדיות לדעתי לטובת טלוויסה ולא לטובת השחקנים

שדווקא טוב להם אם הם יכול לשחק גם אצל טלמונדו או אצטקה.

elall

Member
מנהל
והנה משהו חדש ושונה מטלויסה (טריילר)

סדרה בת 21 פרקים. זאת שפררנדו קריז'ו אמור היה לשחק בה תפקיד ראשי, אז כפי שזה נראה ראשי הוא לא

Rene Zeitune

New member
שמעתי עליה, Sin miedo a la verdad

אגב בעבר שמעתי שפרננדו קריז'ו היה בעד הוגו צ'אבס ומבין בוחריו, נשיא ונצואלה לשעבר כך שמאז אני לא מתה עליו.

חימנה הררה מככבת בזה.

Rene Zeitune

New member
יש יותר מידיי טורקיות באתר

רסיסים, איפט ובקרוב אמא. בארגנטינאיות יש בובה פראית במקביל לערוץ, 5 כוכבים. במקסיקניות יש תשוקה וכח ובאה מאהבה. קוריאה נראה לי לכל רוחות ועוד אחת נוספת ואני שואלת איפה הברזילאיות? אולי הייתי רואה את כח לאהוב אם היו מעלים אותה למרות שמעדיפה את מעבר לזמן או שאולי יעלו את החדשה לאתר. על רוק סטאר אוותר. בא לי ברזילאית טובה מקווה שאמא לא תפסו מקום כי ידוע שבדרך לאהבה יורדת מהאתר אבל לרגע התלהבתי שגם מי זה מי אך רק הייתה ידיעה שהעלו פרק אחרון ולא ידוע עדיין מתי תרד אם בכלל בזמן הקרוב.

Rene Zeitune

New member
Mi hermano es un clon בכיכובו של ניקולס קברה

שבוע שעבר התחילה טלנובלה ארגנטינאית חדשה בערוץ El Trece. התסריט מזכיר את הטלנובלה מי זה מי ששני אנשים זהים לחלוטין שאחד מהם נוצר מתוך שיבוט. האחד חתיכת מניאק עשיר ורע, רנסו והשני עני ופשוט טוב ותמים, מתאו. סבו של רנסו, האחראי על השיבוט נפטר בפרק הראשון. אלנה, אימו של מתאו באה להלוויה שלו יחד מתאו. אף אחד לא מודע לקיומו של האחר עד היום הזה. רנסו למעשה מגלה את מתאו כשיום לפני, אלחנדרו, סבו, התוודה בפניו וסיפר על קיומו של מתאו שזהה לו כשתי טיפות מים על ערש דיווי. רנסו מתוודע למתאו ונדהם מהמראה הזהה לו. הוא חוקר ובולש על מתאו ואלנה וחוטף את מתאו והולכים מכות עד שמתאו קולט את האדם שזהה לו ולא מבין מה קורה. בינתיים מפקד משטרה שלא זוכרת את שמו שיחק בלב אמיץ עם חברו מופיעים שם מגלים שרנסו עומד לרשת ירושה מסבו ומנצלים זאת לטובתם כשרנסו מחוסר הכרה הם מזריקים לו חומר שלא ברור מה הוא אך גורם לו לאבד את הזיכרון והם מאלצים את מתאו להתחזות לו ולמתאו אין ברירה לאחר שמתברר שאימו, אלנה עומדת לאבד את ביתה. רנסו חי בדמות של מתאו בלי זיכרון אצל אלנה בזמן שמתאו האמיתי חי כרנסו בבית העשיר ועם בת זוג של רנסו, לארה(חימנה אקרדי) ובנוסף לרנסו הייתה מישהי שעימה בגד בלארה. בנוסף בחורה בשם אמבר, תתאהב במתאו.

תומאס פונסי משחק פה את הרע הקומי יחד עם בנחמין רוחאס וגם השחקן החתיך שנעלם ממסכינו מאז המחרוזת, כריסטיאן סנצ'ו שלא ברור לי עדיין מה הקשר שלו למשפחה של רנסו.

keren dvir

New member
אני ויתרתי על הצפייה בה

העלילה והקאסט לא משהו.
ובכללי גם מזכיר את "לחנך את נינה" בגירסה הגברית.

Rene Zeitune

New member
טלויסה מתכננת רימייק לדונה פלור ושני בעליה הברזילאית ששודרה

בעבר בויוה פלטינה

סבסטיאן רולי ואנדרס פלסיוס יכולים להיות הבעלים ואזמרלדה פימנטל האישה, דונה פלור.

faery18

New member
איזו מתוקה מרינה רוי ברבוסה כילדה בבליסימה!

וגם בשבעה חטאים(היא הגיעה לפה בכלל מישהו יודע?)לא ידעתי שהיא שיחקה שם, חבל שפספסתי אותן. בזמנו עדיין לא צפיתי בברזילאיות באופן רשמי(
)חוץ מהטרות
רק מאז יומן חיים ככה עקבתי ממש. נראה שבבליסימה שילבו גם צילומים ביוון. איזה צעיר היה טוני ראמוס שם! חח

elall

Member
מנהל
עכשיו זה רשמי, קרלוס מורנו עוזב את טלויסה

המפיק של ה"אומץ לאהוב", "הכל בשביל אהב" ,"שקרים" ועוד הרבה טלנובלות אחרות עוזב על טלויסה.

faery18

New member
שיכריזו כבר על פשיטת רגל וזהו

כנראה הם באמת הולכים לשנות את פני החברה ממש חבל. טלויסה של פעם כבר לא תחזור כך נראה:( אבל העיקר שיש מדינות אחרות שכן ממשיכות להשקיע בז'אנר

evglev1

Well-known member
מנהל
אם ויוה כבר החזירו את ארגנטינה וצ'ילה למסכים

אז אולי עכשיו יחזירו את קולמביה וונצאולה, אם כי אם וונצואלה לא נראה, כי הנשיא הדיקטטור מכניס הרבה פוליטיקה לנושא והחברה RCTV שהפיקה את הוונצאוליות האיכותיות כבר נסגרה מזמן.

elall

Member
מנהל
אני בעד שימשhכו להביא עוד ברזילאיות

יכולים להוסיף צ'ילה מדי פעם, הרי גם ככה הם היו מביאים מפה בכמויות רימייקים לצ'יליאניות, אז שיביאו את המקור וזהו. רק לא רימייקים של צ'יליאניות לדברים אחרים, כי מה הם עשו, עד שהביאו צ'יליאנית, אז את הרימייק לארגנטינאית. כבר היו מביאים את המקור, היה עדיף.

למעלה