השירים הגרועים של העשור
קטגוריה מאד פורה בעשור הזה,
השתדלתי שלא לבחור שירים שאני מסוגל להבין למה הם טובים - גם אם אני לא אוהב אותם או פשוט לא מסוגל לשמוע אותם, וכך לא דורגו "זיקוקים", "עשיתי", "יהיה בסדר", "שמישהו יעצור אותי" ועוד רבים וטובים
השתדלתי גם להימנע מכפילויות באומנים. ולכן שירים גרועים של אייל גולן/דוד ואהרון/עומר אדם סוננו בשלב מסוים
לבסוף להלן 11, או יותר נכון 12 הבולטים מכולם:
1. איב אנד ליר - בשכונה של איב אנד ליר / מכתוב
מרוב ששני הדברים המזעזעים שהצמד הזה הוציא בזמנו היו גרועים, לא יכלתי שלא לתת לשניהם את התואר הנכסף ונקווה שהם ימשיכו להיעלם. בחיפוש ביוטיוב... מסתבר שהם הוציאו דווקא שיר דש לאחרונה
2. מאור אדרי - My Name Is
בעעעעעעעעע
3. יוסי שטרית - חצי רוסיה חצי מרוקאית
כאילו לא סבלתי מספיק בטירונות שלי, השיר הזה היה אחד הלהיטים הגדולים של התקופה...
4. מוטי טקה - בלבלה
כל מה שהזמר המזעזע הזה הוציא צריך לקבל קטגוריה משלו.
5. דודו אהרון - האוטו שלי היופי שלך
היו לו עוד כמה שירים מביכים לצד שירים מעולים, אבל אני חושב שזה השיא
6. ליאור נרקיס - שגעת/טרפת
נכון שליאור נרקיס אף פעם לא לקחת את עצמו ברצינות, וש"ערב טוב לך" הוא אחד הלהיטים המוצדקים בעשור. ועדיין...
7. עידן יניב - מי אם לא עידן יניב
מי אתה, עידן יניב?
8. אייל גולן - ג'ונגל
אולי השיר שסימל את תחילת ההדרדרות של אייל גולן, מעבר לשירים אחרים שלו שפשוט לא אהבתי ולא יכלתי לשמוע - זה באמת שיר גרוע.
9. רוני דואני - SOS
מזל שאחרי הדבר הנורא הזה היא הפסיקה להוציא שירים.
10. דנה ברגר - לא ליפול
עשתה פאדיחה שלמה בהישרדות, חפרה שם עם השיר המזעזע הזה שאפילו אני שבקושי עקבתי אחרי העונה נאלצתי להכיר ואז עוד הוציאה את זה כסינגל. מביךךךךךךךךךךך
11. עומר אדם - Paradise
לעומר אדם היו או שירים מעולים או שירים גרועים, זה המזעזע והמביך ביותר מבין כל הקבוצה השניה. לא ברור לי איך דווקא כשכבר הגיע לשיא שלו הוא הוציא דבר כזה.