שנה חדשה בפתח - זמן לסכם שנה!

Loony Moony

New member
שנה מעניינת

אז לפני שנה בדיוק סיימתי קורס קצינים שלא נהניתי ממנו כל כך, ויצאתי לרגילה דבש שכללה חתונה מהממת, טיול בדרום ואילת עם חברה. לאחר מכן התחילה השנה המטורפת של החיים שלי, נראה לי. המון אחריות, לימודים אינטנסיביים ובתוך כל זה רצון לעשות ספורט ולחיות ולהיות שם בשביל אנשים שמסביבי. התחלתי לצאת עם מישהו מהמחזור. לא אהבתי אותו כל כך אבל נמשכתי אליו ולמדתי המון, בעיקר על גישה לחייםם ועל מה אני רוצה לעשות איתם שזה נחמד.
לקראת הסוף התחלתי להימשך בצורה לא מודעת למישהו שניסה להתחיל איתי שנה שלמה. מפה לשם מצאתי את עצמי חברה שלו.. וטוב לנו מאוד. אני קצת ביקורתית וקצת קשה לי עם זה שהוא לא תמיד תקשורתי וקצת בורגני מדי, אבל אני אוהבת אותו והוא אותי וסך הכל נהדר

ThE uVa

New member
ממ טוב אז אני אנסה

לא המון השתנה איי גס.
לפני שנה אני והבחור בדיוק סיימנו להיות יחד כל הקיץ, והיינו ביחד חצי שנה. עכשיו אנחנו כמעט שנה וחצי. הוא עבר לגור איתי ועם השותפות השנה ועכשיו מנמנם פה לידי.
אני לא ממש יודעת מה עשיתי כל שנה שעברה. שומדבר מיוחד אני חושבת. היה נחמד בסך הכל. אני מרגישה הרבה יותר מבוגרת השנה אז כנראה שכן עשיתי משהו.
למדתי הרבה. אני בשנה הרביעית והאחרונה עכשיו ושנה הבאה אני עושה תואר שני אז מה הולך. ומשונה שכולם פה קטנים כלכך ולהרגיש מהגדולים.. וסתם גם מבחינת הלימודים אני מרגישה הרבה יותר בפוקוס ועצמאית וכאילו אני יודעת מה אני עושה. זה נחמד.

הבחור ביקר בארץ בקיץ וזה היה די מגניב שהוא פגש את כולם. אני מרגישה כאילו החיים שלנו מאוד קשורים עכשיו. זה כן אומר שהתרחקתי מאנשים אחרים אבל אני יותר שמחה ככה. כמעט כל הקיץ אבל היינו ביבשות נפרדות וזה היה מחורבן ודי החלטנו שלא נהיה כלכך רחוקים לכלכך הרבה זמן שוב. שזה יהיה קשה אבל זה יקרה איכשהו וזו הרגשה טובה וכאילו אנחנו שולטים יותר בחיים שלנו.
אבל אני פשוט שמחה שהוא פגש את המשפחה שלי וראה את הבית שלי והכל.

אבל החיים די דומים. אני בת 21 אז מותר לי לשתות פה שזה שינוי נחמד. סתם אני מרגישה זקנה. קניתי בירה ואפילו לא ביקשו ממני תעודת זהות. בארה"ב! קיצר כולן פה יגידו שאני צעירה אבל אני מרגישה קצת מבוגרת כי עד סוף שנה הבאה יהיה לי תואר שני ואתן חייבות להודות שזה נשמע קצת זקן! ואני עושה מחקר משלי ומה נהיה כאילו. עושה ראיונות וכל זה וסתם הזמן עובר כל כך מהר כאן.

אני מרוצה מהחיים בגדול. מתגעגעת הביתה אבל רק לדברים מאוד מסויימים. הזוגיות די מהממת, כיף לי להיות בדירה (חוץ מזה שיש לנו כנראה רוח רפאים), הלימודים יחסית נחמדים, יש לי חברים טובים וכשאני מתהלכת לי בעולם אני מרגישה עצמאית וטוב לי. אז שנה טובה כנראה. השנה הזו תהיה מעניינת גם.

Mooa-Numi

New member
תואר שני בשנה אחת? מוזר (ומגניב);

ועל מה את עושה את המחקר?

ואיפה את לומדת בעצם?
(מתחילה לחשוב על תואר שני בחו"ל.. ממליצה על אוניברסיטה ספציפית עם מחלקת אנתרופולוגיה נחשבת?)

ThE uVa

New member
כן זו כזו תוכנית מיוחדת של האוניברסיטה

מתחילים בשנה האחרונה של התואר הראשון (יש לי קורס אחד הסמסטר וקורס אחד בסמסטר הבא) ואז עושים שנה שהכל תואר שני...

אני עושה את המחקר על פורנוגרפיה. מראיינת סטודנטים וסטודנטיות על המחשבות שלהןם בנושא, דעות, חוויות וכאלה. מסתכלת על גבולות מוסריים, תפיסות של התעשיה, מה הםן חושביםות שנורמלי וכאלה. מה הגבולות בזוגיות, איך אנשים תופסים את המציאות וכאלה.
קיצר נחמד.

אני לומדת באוניברסיטה בשם קלארק. במסצ'וסטס.
לא ממש מכירה ענייני תואר שני באנתרופולוגיה ספסציפית אבל אני יכולה לחקור קצת :]

סיכום שלי...

אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל, הייתה שנה מדהימה, שנה של התחלות חדשות, הכרויות חדשות(חברות חדשות), סיום לימודים והפסקה מהם. שנה של מעבר דירה ושינוי שגרה, שנה שבה מצאתי עבודה חדשה (
) בקיצור, שנה שהאירה לי פנים (תודה לאל)
רק מאחלת שימשך ככה גם בשנה הקרובה .
שתהיה שנה טובה, מוצלחת, בריאה ומאושרת לכולנו :)

SuGaRBabe1

New member
פעם שעברה שעניתי על זה הייתה לי שנה מעפנה

אז חובה לתקן עכשיו! הייתה לי שנה ממש טובה

לפני שנה הייתי בדיוק בסוף תקופת מבחנים של שנה ב', יצאתי לחופש שבו בעיקר עבדתי ונחתי וביליתי... גם היה לי יומולדת ממש מוצלח :)
ואז התחלתי שנה ג' כשהמטרה הייתה להעלות את הממוצע שלי כמה שאפשר... זאת הייתה השנה הראשונה שגם עבדתי תוך כדי הסמסטר ובהתחלה היה לי קצת קשה, בסמסטר א' בקושי הגעתי ללימודים ופחדתי שזה יתנקם בי בתקופת מבחנים - באופן מפתיע הצלחתי לעבור את כולם בציונים ממש טובים
סמסטר ב' כבר היה יותר רגוע וגם אותו סיימתי עם ציונים טובים ובסופו של דבר הממוצע עלה בכמעט 3 נקודות :) אז מבחינתי המטרה הושגה!

חוץ מזה גם הכרתי המון חברים חדשים, מי שמכירה אותי יודעת שאני קצת סנובית
אבל השנה התחברתי להרבה אנשים חדשים, יש לי עכשיו עוד קבוצה ממש גדולה של חברים טובים וזה ממש כיף!

בגזרת הבחורים לא היה שום דבר מעניין, אני (עדיין) רווקה אבל באמת שאין תלונות

עוד 5 ימים אני נוסעת לחו"ל לחודש וחוזרת בדיוק לשנה האחרונה בלימודים, אז אני מאחלת לעצמי (וגם לכן) הרבה כיף והצלחה :)

סיכמתי ונמחק

אז קצרצר:
1. יצאתי לפרק משימה, תקופה מטורפת
2. חגגתי שנתיים עם הגור היפהפה שלי, שמאז הפכו כבר לשנתיים וחצי של אושר
3. נעשיתי טבעונית. אחת הבחירות שהיטיבו עם הגוף והנפש שלי
4. ירדתי 12 קילו
5. התבגרתי, גדלתי והחכמתי טילים. אני יודעת שזה כאילו לא מגניב להעיד דבר כזה על עצמך,אבל מה אני אעשה,זו המציאות.

The Blue Fairy

New member
איזה מוזר, אני ראיתי את ההודעה הקודמת שלך

וקראתי אותה
ואני מסתכלת במחוקות - היא לא שם
מעניין לאן נעלמה

ThE uVa

New member
איל

12 קילו?
תזהרי, אוקי? זה ממש המון. טבעונות זה טוב והכל אבל חייבים לדאוג שאת מקבלת מספיק קלוריות ושזה לא הופך לדיאטה...

3>

זה לא מקרה

י טבעונות ויש דיאטה
וזה שני דברים נפרדים אבל הרמוניים שקורים בצלחת שלי במקביל

ThE uVa

New member
רק אומרת

שאני לא חושבת שאת אי פעם היית צריכה דיאטה..
פשוט תזהרי.

svety

New member
נו, גם אני

מה אני לא אעשה בשביל להמשיך לשבת עטופה במגבת מול המחשב ולהתעלם מהעובדה שכל רגע ידיד טוב שלי יגיע לאסוף אותי

קצת לפני ראש השנה הקודם נפרדתי מהאקס שלי. זו הייתה החלטה ממש לא קלה, מאוד חששתי והתבטתי ופחדתי, בעיקר פחדתי, אבל בסוף תפסתי מספיק אומץ, זרקתי אותו וחזרתי לגור אצל ההורים.
אחרי כמה חודשי רווקות והוללות יצאתי לדייט עם בחור מקסים (שהכרתי כאן בפרדס אגב!) ואנחנו עומדים להתחתן בקרוב, כנראה שהשבוע נסגור תאריך

כרגע אנחנו שוכרים דירה בפלורנטין, וסופר כיף לנו. אני משתדלת לשמור על סדר ונקיון - ומי שמכירה אותי יודעת שזה ממש קשה לי. מבשלת ואופה כמה שרק יוצא, משתדלת להמעיט מצריכת מוצרים מן החי , קונה בעיקר במכולת השכונתית ומשתדלת למצות את החיים ולהנות מכל שנייה.

עזבתי את העבודה הקודמת שלי, שהייתה ממש מעפנה, היו כמה חודשים של אי וודאות ועבודה לא סדירה, אבל עכשיו אני עובדת בהטמעת מערכות מידע וממש כיף לי, אני מרגישה שהתפקיד הזה ממש בשבילי, תפור עליי. אמנם התפקיד זמני וככל הנראה אני אמשיך אחריו לתפקיד שהוא פחות "אני" אבל בינתיים אני נהנית בטירוף.

השנה התחלתי לקחת חלק הרבה יותר פעיל בפעילות חברתית. הייתי שותפה להקמת הארגון החדש של דפני ליף (לצערי נאלצתי להאט את הקצב כי אני חייבת לשלם שכ"ד ולכסות כל מיני חובות שצברתי).
אני משתדלת להמעיט בצריכת מזון מן החי - לא רואה את עצמי מוותרת עליהם לגמרי אבל כמה שפחות בשר/ביצים/חלב. קונה בעיקר במכולת השכונתית ובעסקים כאן וכמה שפחות ברשתות בשביל לעודד את העסקים המקומיים.

מה עוד...
אנאערף. החלטתי להיות פתוחה יותר לחוויות שהן לא הקומפורט זון, וככה למשל מצאתי את עצמי במוצ"ש במסיבת קריוקי במועדון של אתיופים. היה שיכור ומצחיק וטירוף טוטאלי.
בשישי האחרון נסעתי עד הפאקינג חצבאני [!!] בשביל פיקניק יומולדת לחברה.

מאחלת לעצמי, ולכולנו כמובן, שנה של צמיחה אישית. שנה של התפתחות, אהבה והגשמה עצמית

svety

New member
תחילת מרץ

יש לנו קונספט מגניב לאירוע - צפי להזמנה

ketty the sheep

New member
בלי להאריך יותר מדי

סיימתי תואר ועכשיו אני ביפן (עד אמצע אוקטובר, אבל בחיי שאני אחזור).

לפני שנה לא העזתי להאמין שמשהו מזה יקרה אי פעם.

Mooa-Numi

New member
איך בלי להאריך? איך??

איך זה קרה? מה את עושה? איך יפן אחרי הצונאמי?
יו את אדירה

Small talk

New member
איזה מוזר

נראה לי שלא הייתי פה מ2009 בערך, מישהי עוד זוכרת בכלל?

אממ הייתה לי שנה מעורבת,
שיחרור שכל הזמן נדחה עוד ועוד חויות אדירות אבל שבסוף השאירו אותי באותו מקום אז החלטתי להשתחרר.
משוחררת טרייה (מזה קצת פחות מחודשיים).

מתחילה שנה חדשה עם פסיכומטרי שהולך בנתיים סבבה, ועבודה חדשה החל מיום ב'.
מקווה שעד שנה הבאה אני אעבור את אותה כמות חויות וכיף, רק משהו שקצת יוסיף לי יותר עניין בחיים.

למעלה