מתנות סופשנה?

הקלילה

New member
כן, קונה מתנות כל שנה לגננות + סייעות + מטפלו

השנה קניתי לכל הגננות + סייעות בגן פרטי - 10 במספר- מראה קטנה ארוזה בקופסא + קרם פנים + מסיכה לשיער, ארזתי יפה לבד והוספתי תמונה של הילד עם הכיתוב: "תודה"
למטפלת הביתית (יש לי ילד עם צרכים מיוחדים), חשבתי לקנות בושם בסופרפארם, אבל הבוקר ראיתי ש"אליזבט ארדן" נמכר במבצע ב- 100 ש"ח במגה ואני יודעת שהיא אוהבת אותו, אז נפתרה לי בעיה

הגעתי מהראשי-דעה של גננת

ותרו על כל מארזי "ללין,סבון של פעם, גולף אנד קו וכד'"

אני גננת והכי מרגש אותי זאת מתנה מהלב, אם הורה ימסגר לי תמונה קטנה שלי עם ילדו היקר זה ירגש אותי כל כך, גם מכתב מרגש שמביע הערכה עושה תמיד טוב. פעם היה מבצע באיזו חנות סבונים אחת (קרם ידיים ועוד משהו ב20 ש"ח) באותה שנה נתקעתי עם 20 כאלו, זה כבר היה מוגזם.

תביאו משהו מהלב שמראה מחשבה.

את גדולה- הגננת!

איפה היית קודם?

אבל עם יד על הלב- הגננת?
ג י ל ו י נ א ו ת :

אנחנו ממחזרים.
אנחנו ממחזרים הכל! כולל את עצמינו!
מקבלים מתנה? ממחזרים. גם לגננות/ סייעות/ מטפלות ומלוות.
קבלנו קרם אחרי לידה? ממחזרים
קבלנו מחברה על רגע של כיף?< מעבירים..
אני יודעת שזה לא נעים אבל זה הכי נוח. ....

אבל את יודעת מה, הגננת? נתת לי רגע לחשוב... אבל לא כולן כמוך!

זה מאוד מרגש שאת היית מעדיפה תמונה של הילד שלנו איתך. אבל מה לעזאזל תעשי עם 25 כאלו?
לא עדיף לך כרטיס מתנה או משהו פרקטי יותר?
אז חשבי שוב בבקשה ונשמח באמת לשמוע מה עוד תחפצי את ויקירותייך שעובדות וטורחות כל כך למען ילדינו....
שיהיה לך חופש נעים- את כל כך זקוקה לזה!!!

ספר לגן

אפשר לקנות צעצוע לגן,או אולי אפשר להכין חותמת "באהבה הגננת שושי" כי הילדים משוגעים על חותמות, מסגרת יפה לתמונת מחזור והכי חשוב מכתב הערכה מכל הלב (שאם הוא נשלח לגף החינוך זה בכלל מרגש).
אני אמרתי לועד שלי שאני מוותרת על כל המתנות השנה (כי באמת אני לא צריכה) ושעדיף לי שיקנו משחק הרכבה לגן או שתיל מיוחד לחצר הגן.
תקציבי הגן כל כך קטנים שכל דבר קטן מעשיר אותו כל כך.

את כנראה גננת מיוחדת

ממש אהבתי את מה שכתבת!
אציע לשלל חברותיי את הרעיונות.

שיהיה חופש נעים ומהנה!!

לחש

רעיון למתנה לילד/ה בגן

יש לי רעיון למתנה מגניבה לילדים בגן, הביאו לילד שלי ספר מתנה שבוע שעבר ממש מדליקה. קוראים לספר 'איציקידה" וזהו ספר ללא איורים והילד צריך לצייר את מה שהוא שומע ומדמיין כשאני קוראת לו את הספר, זה מגיע עם עפרונות וצבעים...ממש ממליצה הילד שלי אהב:)

hila218

New member
מתנות סופשנה...

לא תאמינו אבל בכל שנה הייתי קונה בחגים ובסוף שנה מתנות לכל הצוותים של הילדים שלי.
מאחר והבן שלי הגדול כבר כמעט שנה לא בצהרון אין לי למי לקנות שם. הגננת שלו אכזבה אותי קשות השנה ואני לא מתכוונת לקנות לה שום דבר.
היחידות שאקנה להן מתנות הן הגננות של הבן הקטן והגן שם מסתיים ב6.8 כי הוא פרטי אז יש לי זמן.

למעלה