הולכים לצילומי קליפ של הפרוייקט!

ayalla4444

New member
עברית ועברית לעילוי נשמת בני- שרון יצחק ז"ל

בן אליהו הנולד מרחל איילה , שם קץ לחייו בחניקה, אור ליום ראשון 03/02/2013 בכ"ג בשבט ה'תשע"ג . נשוי ואבא לתינוקת המתוקה- גל בן 27.5 היה במותו- עדין יפה צדיק אציל ועם חיוך נדיר. אהפוך הרים וגבעות להשיבו אליי חי ושלם ולהנציחו בינינו - אמא איילה נתניה ישראל 054-7116904 תודה

הולכים לצילומי קליפ של הפרוייקט!

שמעתם את השירים ברדיו, ראיתם את הקליפים במחשב ובטלוויזיה, אפילו הלכתם להופעות, אבל עכשיו יש לכם אפשרות לראות ולשמוע את הפרוייקט של עידן רייכל בדרך שלא עשיתם מעולם!
יש לכם הזדמנות להיות נוכחים בחוויה מדהימה-יום צילום של לא פחות משני קליפים חדשים של הפרוייקט של עידן רייכל

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה-21.12 בשעה 12:00 העלו על גבי שרשור הודעה ובה תספרו לנו באיזו שפה הייתם רוצים לשמוע את הסינגל הבא שיצא לפרויקט של עידן רייכל ומדוע?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנחנו נבחר בזוכה יחיד אשר יוזמן לצילומי 2 קליפים של הפרויקט של עידן רייכל שיתקיימו בשעות הבוקר ביום א', ה-24.2 בת"א

לזוכה ימסרו פרטים מדויקים עם זכייתו. הזוכה רשאי להגיע עם מלווה נוסף מטעמו.

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2495080

הפרוייקט של עידן רייכל

הפרויקט של עידן רייכל, פרץ לסצינת המוזיקה הישראלית בשנת 2002, ושינה את פני המוזיקה הישראלית בהביאו מסרים וטעמים מוסיקליים חדשים.
כנסו לדף הפייסבוק הרשמי של הפרוייקט
http://www.facebook.com/IdanRaichel
ולאתר הרשמי
www.idanraichelproject.com

סיבוב הופעות אחרון של האלבום "בין קירות ביתי" יתקיים במרץ ברחבי הארץ- מהרו להזמין כרטיסים!

הערה חשובה לכל משתתפי התחרות

התחרות מיועדת לגולשים רשומים בלבד!

גולשים שישתתפו מכינוי אורח (כמו הגולש שמעלינו, עם הכוכבית האדומה לצד שמו), לא יוכלו לזכות, וזאת מכיוון שאין לנו דרך ליצור איתם קשר בתום התחרות.

בהצלחה לכל המשתתפים

אשמח לשמוע שיר ב-

בשפה הצרפתית.
שפה סקסית ונעימה לאוזן .
עידן רייכל מוכשר ואין לי ספק שהוא יעשה זאת באופן מושלם
כפי שכל הפרויקטים יוצאים מוצלחים בעיקר אהבתי את הספרדי והמרוקאית שכבש את ליבי.

חייבת לציין שהפרס שווה במיוחד כמעריצה של עידן אני מאוד אשמח לזכות .

yehudasun

New member
השפה שאני הייתי רוצה ..

צרפתית!
למרות שזו תיהיה בטח אנגלית כי זה יותר אוניברסלי ...
בעצם,עזבו הכל ..
זה יהיה בערבית !

XמXלה

New member
הייתי שמחה לשמוע סינגל בשפה הערבית

ערבית היא שפה כ"כ יפה ומתקשרת אצלנו לזמרים מזרחים ולבני דודנו ושפה שנלמדת בחלק מבתי הספר.
אם עידן הצליח כ"כ יפה להביא את האמהרית לקדמת הבמה, להביא את השפה למיינסטרים, אני חושבת שזה יהיה מדהים אם הוא ייצור משהו שהוא מנותק מ"מזרחית".

(כותבת בשם הבת שלי שלומדת ערבית 5 יח' ומסתובבת כבר שנה עם ראסטות יפיפיות והכל בגלל הערצתה לעידן)

yonini84

New member
היתי רוצה לשמוע שיר ברוסית

אני מאוד מעריכה את הפרויקט ואת התרומה לחיבור הקהילה האיתופית לחברה הישראלית.
אני חושבת שזה יהיה נחמד להוסיף גם שיר אחד ברוסית שיהיה כמו קריאת חברות לקהילה נוספת בחברה הישראלית ויגבש את הפרויקט עם עוד כיוון שונה אך שייך.
תמשיכו להיות מדהימים ומחכים בקוצר רוח לדיסק הבא!

usb 101

New member
רוסית, הודית, לטינית, ערבית

בכל זאת זה השפות הכי מדוברות בעולם

הייתי מעוניינת לשמוע

הייתי מעוניינת לשמוע את הפרוייקט שר את השירים או בביצוע המקורי אותו אני שומעת הרבה פעמים, היה נחמד לשמוע גם ביצוע באנגלית...
ו...

בהצלחה בהמשך מאוד נהנת לשמוע אותכם.

Yrubanenko

New member
עידן ואנטוניו

פורטוגזית . כמחווה לאנטוניו קרלוס ז'ובים. המוזיקה הנהדרת של זו'בים הפכה להיות מוזיקת עולם שהשפיעה הרבה מעבר לטווח ברזיל. 20 שנים למותו של ז'ובים הם הזדמנות מדהימה למחווה עבורו במסגרת הפרוייקט. תחושת הבטן שלי היא שזה חיבור טבעי

יוסי

yaelgro

New member
הייתי שמחה לשמוע בלדינו או יידיש

קצת כדי לחזור למקורות של התרבות שלנו.

mtrafik

New member
הייתי רוצה לשמוע שיר בשפה

הפורטוגזית ללא ספק. שפה מדהימה ומאד ניגונית. אני בטוחה ששיר אהבה בפורטוגזית ירגש כמו השירים בספרדית שהפרוייקט ביצע, אם לא יותר!

orangeada

New member
הייתי שמחה לשמוע שיר באיטלקית!

זו שפה קלאסית, מקסימה, מתגלגלת ורומנטית. היא מייצגת בעיניי תרבות אירופאית מכובדת, עשירה ומגוונת.
בשילוב עם הכלים המיוחדים של הפרוייקט, אני בטוחה שיצא שיר מקסים!

Miss dub

New member
הייתי רוצה לשמוע שיר של עידן בצרפתית

השפה הזו יפה מאוד והסגנון של עידן רייכל והפרוייקט יכול להתאים לו כמו כפפה.
מה גם שהייתי שמחה להשתתף בצילומי הקליפ :)

Toval21w

New member
שאלתם שאלה קשה מידי אבל הייתי שמחה לשמוע

שיר חדש של עידן בשוודית.
יצא לי להאזין להרבה שירי דיסני בדיבוב שוודי ואהבתי את הניגון של השפה.

המזל הוא שלא משנה השפה שעידן יחליט לכתוב בה, השיר ייצא מעולה ויישמע הכי טבעי שיש.
השירים שלו בעברית, ספרדית נשמעים מעולה.
גם באנגלית הם יישמעו טוב, גם בצרפתית, רוסית וכל שפה אחרת.

אז אם הקליפ יהיה בשפה שונה אני בטוחה שאנחנו המעריצים נרוויח!

מחכה לתוצאות התחרות בציפיה.

בהצלחה לכולם

יהיה מענין לשמוע שיר של הפרויקט ב...

צרפתית. טוב אני צרפתייה במקור אז יש לזה סיבה. אבל חוץ מזה כברה קסאי דוברת צרפתית ושמענו אותה שרה בפריז בצרפתית. היה מאד יפה. צרפתית זו שפה מיוחדת. הרבה פעמים כשאנשים מקשיבים לשיר בצרפתית הם אומרים שאפילו שהם לא מבינים את השפה הם מבינים את משמעות השיר. ניסיתי פעם לכתוב מילים בצרפתית על לחן של אחד השירים של הפרויקט ויצא די מוצלח...
למרות שבכל זאת עברית היא בעני השפה הכי יפה והכי מתאימה לפרויקט אשמח לשמוע שיר מעידן בצרפתית.

1Reebok

New member
השפה שבה הייתי רוצה לשמוע את הסינגל

הבחירה היא קשה, אבל בהתחשב בזה שהפרוייקט יוצר מוזיקת עולם, ראוי שהיא תהיה או אספרנטו, שהיתה אמורה להיות השפה הבינלאומית,

או שפת הג'יבריש - אבל לא המלמול חסר הפשר, ג'יבריש כמו שצ'פלין השתמש בסצינת הסיום הנהדרת של "זמנים מודרניים", בה הוא שכח את המילים של השיר שהוא היה אמור לשיר, ואהובתו אומרת לו "המילים לא חשובות!". הוא שר, וכל הקהל, מכל המדינות בעולם שדוברים את כל השפות, כולם מבינים.

sshoshan

New member
השפה אותה הייתי רוצה לשמוע היא השפה הפולנית.

לדעתי אין התייחסות רצינית לשפה זו על אף שהיא מייצגת תרבות מגוונת ועשירה.תודה.

רינתי 101

New member
שפה שבה הייתי רוצה לשמוע....

הכי: סינית.
הייתי בסין לפני מס' שנים,טיילתי שם במשך 3 חודשים,בעיקר באזור המערבי-טיבטי ויש להם זמר בשם דאו-לאנג שהוא סוג של עידן רייכל הסיני,מאוד פופולארי עם שירים מקסימים.
נשמע לי שיהיה מאוד מעניין לשמוע את עידן שר בסינית ומלבד זאת, זה יכול להיות מקסים לחשוף גם את הקהל הסיני העצום ליצירות המופת שלו.

למעלה