Y YEEZUS New member 1/2/14 #61 מה עכשיו? מקדיש לך גם את זה: http://www.youtube.com/watch?v=H1Yt0xJKDY8
D DAN1EL New member 1/2/14 #62 חח לא בקטע רע פשוט מפתיע אותי שאתה חושב ככה. הכי טוב שלה? כאילו...בטוח? אני בהחלט חושב שהוא אחד הטובים שלה. אני אישית חולה עליו.
חח לא בקטע רע פשוט מפתיע אותי שאתה חושב ככה. הכי טוב שלה? כאילו...בטוח? אני בהחלט חושב שהוא אחד הטובים שלה. אני אישית חולה עליו.
Y YEEZUS New member 1/2/14 #63 עד היום Crazy in Love תפס את המקום הזה, ו-Drunk in Love הוא התשובה הבוגרת והמעניינת יותר שלו. אז כן, היא הצליחה להתעלות על השיא שלה.
עד היום Crazy in Love תפס את המקום הזה, ו-Drunk in Love הוא התשובה הבוגרת והמעניינת יותר שלו. אז כן, היא הצליחה להתעלות על השיא שלה.
D DAN1EL New member 1/2/14 #65 CIL מבחינתי אפילו לא בטופ 10 שלה, ו-DIL בהחלט בטופ 5 שלה מבחינתי, אבל לא יודע אם הכי טוב.
D DAN1EL New member 1/2/14 #70 לא לפי סדר מסוים: Deja Vu Girls (Run The Wolrld) Drunk In Love Work It Out Bonnie & Clyde 03 (כמובן שבעיקר בזכות ג'יי-זי המלך, שאני חולה על הבתים שלו כאן, ואת הקטעים של ביונסה יכלה לעשות כל זמרת אחרת)
לא לפי סדר מסוים: Deja Vu Girls (Run The Wolrld) Drunk In Love Work It Out Bonnie & Clyde 03 (כמובן שבעיקר בזכות ג'יי-זי המלך, שאני חולה על הבתים שלו כאן, ואת הקטעים של ביונסה יכלה לעשות כל זמרת אחרת)
D DAN1EL New member 1/2/14 #39 שמעתי את האלבום הרבה ואין שום שיר שאני רוצה לחזור אליו חוץ מ-DIL. אבל אשכרה שום שיר. כל אלה שציינת משעממים לי ת'תחת, גם אם היו חביבים בשמיעה ראשונה או שנייה. ו-XO אחד הסתמיים בקריירה שלה, לא ברור לי למה היא החליטה להוציא אותו כסינגל. סתם שיר. סתם.
שמעתי את האלבום הרבה ואין שום שיר שאני רוצה לחזור אליו חוץ מ-DIL. אבל אשכרה שום שיר. כל אלה שציינת משעממים לי ת'תחת, גם אם היו חביבים בשמיעה ראשונה או שנייה. ו-XO אחד הסתמיים בקריירה שלה, לא ברור לי למה היא החליטה להוציא אותו כסינגל. סתם שיר. סתם.
A ARTPOP New member 1/2/14 #45 גם אני לא תופס מ- XO. לא מוצא מה יש בו. הייתה תקופה שחשבתי שהוא חביב, אבל הוא פשוט ממשיך לעבור לידי. בקיצור, אפשר לומר שהקונספט של אלבום ויזואלי בא לכפות על אלבום משעמם ברובו?
גם אני לא תופס מ- XO. לא מוצא מה יש בו. הייתה תקופה שחשבתי שהוא חביב, אבל הוא פשוט ממשיך לעבור לידי. בקיצור, אפשר לומר שהקונספט של אלבום ויזואלי בא לכפות על אלבום משעמם ברובו?
A ARTPOP New member 31/1/14 #28 Beyonce - Rocket לא יודע מה חשבתי לעצמי. שיר נפלא. תמיד יש לי הצתות מאוחרות עם שירי R&B אטיים כאלה.
A ARTPOP New member 1/2/14 #46 Janet Jackson - The Velvet Rope מנסה מאוד חזק לא להתפתות ולשמוע את ההצצות ל- Little Red של קייטי בי עוד פעם שיצא כבר!
Janet Jackson - The Velvet Rope מנסה מאוד חזק לא להתפתות ולשמוע את ההצצות ל- Little Red של קייטי בי עוד פעם שיצא כבר!
M Music Man XD New member 1/2/14 #52 Jessie Ware - Running היא עובדת על אלבום חדש, איזה כיף. אחד ממשתפי הפעולה הוא מיגל.