מה אתם שומעים בסופ"ש?

DAN1EL

New member
Drake - All Me

אני פשוט חולה על הדבר הזה ולאחרונה לא מפסיק לשמוע אותו.

ערן1987

New member
Disclosure - Bang That

גרמתם לי להתעניין, אבל וואו, זה ממש ממש חפר לי! אני מאמין שבמסיבות זה יכול להיות חזק ממש אבל סתם ככה זה די מעצבן.

2Dirrty4U

New member
מסיבה שמכבדת את עצמה לא תשים שיר כזה.. אולי בגרסת רמיקס..

2Dirrty4U

New member
בצפון, באיזור חיפה

ואני יכולה להעיד על עצמי כמישהי שיוצאת למועדונים דיי הרבה בין אם זה בצפון או במרכז.. לפעמים אפילו 3 ימים ברצף..
יוצאת להמון מסיבות, מכירה הרבה דיג'יים ובגדול שומעת המון סטים של מועדונים בין אם זה בבית או ברכב.

ולא, אני לא רואה איך השיר הספציפי הזה משתלב בכל הסיפור. כן, זאת מוזיקה אלקטרונית אבל זה לא אומר שזאת מוזיקה למסיבות או מעדונים.
זה לא מרקיד בשיט וזה הארדקור חופר. אולי בגרסת רמיקס קצבית זה יעבוד אבל לא בגרסה הנוכחית - במקסימום אולי ישמש כקטע מעבר של כמה שניות בסט.

יכול להיות שזה טראק שינגנו במסיבת אלקטרו אנדרגראונד כבדה כזאת עם קהל מאוד ספציפי אבל זה לא באנגר של מועדונים "רגילים" בגדול.

זה לצורך העיניין שיר מועדונים מן השורה (שאני מאוד אוהבת ובדיוק שמעתי אותו אז הוא הרגיש לי כמו דוגמא טובה
):

Music Man XD

New member
יש מלא סוגים של

מסיבות ושל מועדונים... וגם במסיבה אחת הפלייליסט משתנה עם השעה.

אני רואה את השיר הזה מתנגן במועדון. בכלל, את המוזיקה של דיסקלוז'ר כמו שהיא.מנוצר רושם בשנים האחרונות שרק מרמיקס מעפ-עפן אפשר להנות במסיבה, ואני מתנגד נחרצות. ויש מועדונים שמסכימים איתי למזלי.

2Dirrty4U

New member
ברור שיש הרבה מסיבות וליינים שונים במועדונים

ואפילו בהרבה מועדונים יש להם במסיבות הכי חזקות שלהם ליין אפ של כמה דיג'יים שמנגנים סט ומתחלפים ועדיין, אני לא רואה את השיר הזה מתנגן אז איז סתם ככה באמצע מסיבה.
&nbsp
לא פוסלת שינגנו את השיר הזה במסיבת אלקטרו, באיזה מועדון אנדרגראונד, אולי אפילו איזה פאב אבל זהו בהחלט לא שיר שתשמע סתם ככה במסיבה במועדון פופולארי. זה פשוט לא זה.. זה לא זורם..
זה לא באנגר של מועדונים, זה לא מקפיץ, זה לא מרקיד, זה דיי איטי ותקוע יחסית לאווירה שהולכת במועדון ולשירי ה-EDM שמנגנים שם.

DAN1EL

New member
Disclosure - Bang That

טוב, אז גם אני ניסיתי.

&nbsp
השיר טומן בחובו לכל אורכו הבטחה שלעולם לא מתממשת.
הוא לא ממריא לשום מקום ולא משאיר בסופו של דבר שום רושם מיוחד.

ערן1987

New member
שמעתי את זה עכשיו לראשונה

וזה חביב, סימפטי, קצת מפוספס. אבל בסדר בסה"כ.

למעלה