קראתי, התרשמתי יהיה מעניין...
H Hadar07 New member 21/5/14 #20 הקטע שאני הכי אוהבת זה עם קריסטי לי קוק זה באמת היה גדול כל שנה לראות את זה קורה הסיבה הכי גדולה שאני מאמינה בה זה הקטע של המתמודדים ממדינות הדרום, ידוע שהדרום מצביע יותר למועמדים שלו במיוחד אם הם מעיר קטנה.
הקטע שאני הכי אוהבת זה עם קריסטי לי קוק זה באמת היה גדול כל שנה לראות את זה קורה הסיבה הכי גדולה שאני מאמינה בה זה הקטע של המתמודדים ממדינות הדרום, ידוע שהדרום מצביע יותר למועמדים שלו במיוחד אם הם מעיר קטנה.
R ra8452 New member 21/5/14 #23 מעניין מאוד. תודה על הקישור את הקטע עם קריסטי לי קוק הכרתי , אני זוכרת שכבר דיברו על זה בפורום עוד ממזמן, אבל כיף להיזכר הקטע עם השמות שמי שהשם שלו מתחיל באות יותר מתקדמת ב ABC זוכה זה ענק!
מעניין מאוד. תודה על הקישור את הקטע עם קריסטי לי קוק הכרתי , אני זוכרת שכבר דיברו על זה בפורום עוד ממזמן, אבל כיף להיזכר הקטע עם השמות שמי שהשם שלו מתחיל באות יותר מתקדמת ב ABC זוכה זה ענק!
B Bleed for Me New member 21/5/14 #19 קלי בכתבה על הכלות היפות של השנה http://lifestyle.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1055850
S SHTRUDIDI New member 21/5/14 #22 הייתה כלה יפיפייה באופן אישי לדעתי היא גם הכלה עם הלוק הכי מוצלח בין אלה שהראו שם.