ראיתי את זה בלייב כי קרידום
היא הייתה שווה את כל ה-10 דולר ששמתי על ההופעה הזו
האמת שבדיוק חשבתי על שני החברים שלה מההופעה אתמול במשחק. הם כל כך התלהבו מברזיל וחפרו על זה במשך כל ההופעה ובסוף גם ביקשו מהאנשים מברזיל שהיו שם שיתרמו להם כרטיס לברזיל. הם בטח מזה מאוכזבים עכשיו
ולשירים:
Loose Change (2:20)
שיר טוב. קצב נחמד. לא רואה אותו כסינגל. אבל שיר חמוד להופעות.
Sweet Nothin's [Brenda Lee cover] (8:55)
השיר עצמו מצוין והגרסה של קרי טובה מהמקור. גם כשהסאונד לעיתים היה באיכות ממש ירודה היא נשמעה מעולה. אני ממש רוצה את זה בסטודיו. אבל בינתיים אסתפק בגרסה שלה מהאופרי
Your Whiskey (13:10)
ללא ספק השיר המקורי הכי טוב שהיא ביצעה בערב הזה. כל כך מחכה לשמוע את הסטודיו של זה. נשמע להיט. בכלל כמעט כל שיר שיש לו וויסקי בכותרת זה שיר טוב
Count On Me (19:12)
עוד שיר מקורי, גם הוא ממש מוצלח ושוב היא מוכיחה שכל החברים הכותבים המוכשרים שלה בחרו בחברה טובה שהם התחברו איתה
הבחורה מוכשרת ממש!
Love On Ya (25:25)
זה השיר השני שהיא בחרה לשיר שהיא לא כתבה. הוא אומנם לא שוחרר כסינגל של אף אחד עדין אבל מרשימת הכותבים התותחים שכתבו אותו אין לי ספק שבקרוב ישמעו אותו ברדיו ושהוא יהיה להיט, לא משנה למי יבחרו לתת אותו. ומטעמים משוחדים כמובן שאני בעד קרידום (או לפחות לוסי סילבס).
בגדול היה סטייג' איט מוצלח למדיי. קרי כזו חמודה. אהבתי שהם שרו הפי בירט'די לאיזה מישהי שם שחגגה יומולדת. והקטע שמישהו כתב לה שהשיער שלה ממש יפה והיא כזה "כן הסתרקתי במיוחד בשבילכם" ואז הודתה שהיא בעצם לא הסתרקה או חפפה שבוע הצחיק אותי ממש. לייק, צחוק בקול רם
לא יודעת למה אבל איך שהיא אמרה את זה הצחיק אותי ממש.