קישורים שקשורים לאיידול ולאחרים

Guncrazy

New member
ואוו

אהבתי את קרי בעונה שלה אז נתתי לזה צ'אנס למרות שלא באמת הייתה לי חצי שעה פנויה. אבל אמרתי נשים ברקע ואמשיך בשלי או מקסימום אסגור אם זה ישעמם אותי ויעשה לי רעש. אבל וואו. זה היה ממש מוצלח!
היו רק 5 שירים אבל כולם היו ממש טובים. אני אוהבת את השירים החדשים שלה. במיוחד את Your Whiskey (13:10) וגם הקאבר ל-Sweet Nothing של ברנדה לי מעולה!
נראה לי זה שזה הסטייג' איט היחיד שצפיתי בו יותר מפעם אחת.
היא גם ממש חמודה וכל הדיבורים בין לבן השירים זרמו והיו חמודים.

ראיתי את זה בלייב כי קרידום

היא הייתה שווה את כל ה-10 דולר ששמתי על ההופעה הזו

האמת שבדיוק חשבתי על שני החברים שלה מההופעה אתמול במשחק. הם כל כך התלהבו מברזיל וחפרו על זה במשך כל ההופעה ובסוף גם ביקשו מהאנשים מברזיל שהיו שם שיתרמו להם כרטיס לברזיל. הם בטח מזה מאוכזבים עכשיו

ולשירים:
Loose Change (2:20)
שיר טוב. קצב נחמד. לא רואה אותו כסינגל. אבל שיר חמוד להופעות.

Sweet Nothin's [Brenda Lee cover] (8:55)
השיר עצמו מצוין והגרסה של קרי טובה מהמקור. גם כשהסאונד לעיתים היה באיכות ממש ירודה היא נשמעה מעולה. אני ממש רוצה את זה בסטודיו. אבל בינתיים אסתפק בגרסה שלה מהאופרי

Your Whiskey (13:10)
ללא ספק השיר המקורי הכי טוב שהיא ביצעה בערב הזה. כל כך מחכה לשמוע את הסטודיו של זה. נשמע להיט. בכלל כמעט כל שיר שיש לו וויסקי בכותרת זה שיר טוב

Count On Me (19:12)
עוד שיר מקורי, גם הוא ממש מוצלח ושוב היא מוכיחה שכל החברים הכותבים המוכשרים שלה בחרו בחברה טובה שהם התחברו איתה
הבחורה מוכשרת ממש!

Love On Ya (25:25)
זה השיר השני שהיא בחרה לשיר שהיא לא כתבה. הוא אומנם לא שוחרר כסינגל של אף אחד עדין אבל מרשימת הכותבים התותחים שכתבו אותו אין לי ספק שבקרוב ישמעו אותו ברדיו ושהוא יהיה להיט, לא משנה למי יבחרו לתת אותו. ומטעמים משוחדים כמובן שאני בעד קרידום (או לפחות לוסי סילבס).

בגדול היה סטייג' איט מוצלח למדיי. קרי כזו חמודה. אהבתי שהם שרו הפי בירט'די לאיזה מישהי שם שחגגה יומולדת. והקטע שמישהו כתב לה שהשיער שלה ממש יפה והיא כזה "כן הסתרקתי במיוחד בשבילכם" ואז הודתה שהיא בעצם לא הסתרקה או חפפה שבוע הצחיק אותי ממש. לייק, צחוק בקול רם
לא יודעת למה אבל איך שהיא אמרה את זה הצחיק אותי ממש.

LeAnnDylan

Well-known member
סוויט נאטינג'ס בהחלט היה טוב יותר מהמקור!

היא הייתה צריכה לשיר את זה באיידול.
זה מזכיר באופי שלו את Evidence המצוין שהיא שרה כשיר ניצחון כשהיה את הטופ שקר כלשהו 12? 13?
שמח, קצבי ולגמרי עושה חשק לרקוד!
השירים המקוריים שלה גם מעולים, וגם אני חושבת ש-Your Whiskey הכי טוב. אבל זה כי כבר באתי משוחדת אחרי ששמעתי אותו מההופעה באופרי
מהמילה הראשונה התאהבתי בו

Count On Me גם היה מעולה. הייתי בטוחה בהתחלה שזה קאבר כי זה כל כך טוב ונשמע כמו משהו שלגמרי חייב להיות ברדיו כבר. לא הייתה לו הרגשה בוסרית כזו. לגמרי נשמע כמו להיט.

האחרון גם היה כיפי ממש! מצאתי את עצמי רוקעת ברגליים ומוחאת כפיים כאילו אני באיזה כנסייה מלאת שאניקוות

והקטע של "התכוונתי לחפוף היום בשבילכם. לא יודעת מה קרה" הצחיק גם אותי

אני רוצה את כל הסטייג' איט הזה להורדה באייטונס!

Oukami Kun

New member
אוהב את השילוב הזה כל כך

היא מתארחת באלבום שלו, הם עושים את Hit the Road Jack וזה אחד השירים המוצלחים באלבום.
הם זוג בחיים או סתם חברים טובים שעושים מלא מוזיקה ביחד?

SHTRUDIDI

New member
אין לי מושג

משום מה נדמה לי שהם היו זוג, אבל אני לא זוכרת דברים כאלה.
אניוואי, הם באמת משתלבים נהדר מבחינה וואקלית.
במקומם הייתי פונה לאיזה אלבום דואטים.

jess r

New member
היו שמועות

אבל הם נשארו בגדר שמועות (אלא אם כן היה משהו אחרי שהפסקתי להתעדכן).
משום מה הם לא נראים לי כמו זוג.

jess r

New member
קייסי לא מורגש

האמת שלא ממש שומעים אותה ויש תחושה קלה שהיא מגמגמת כל השיר (של ג'סטין). אבל העיבוד מגניב מאוד.
אני רוצה סטודיו

Hadar07

New member
הראשון

של מייקל ג'קסון נשמע יותר טוב
של ג'סטין היה בלאגן קצת, מצחיק שהם עשו את זה בפינה של הרחוב חח

SHTRUDIDI

New member
כן, הקטע של הפינת רחוב הזוי

אבל מצד שני, גם באמצע הרחוב הם נשמעו סבבה, כנראה יודעים לשיר

is00

New member
נשמע כמו משהו ששאקירה תשיר.

בכל מקרה ראיתי אותה מופיעה איתו באלאן קאר וזה נשמע יותר מוצלח, לטעמי. מעניין אם זה היה קשור בכך שהיא הייתה קצת שיכורה מהמשקה שאלן כיבד אותה בו..

Hadar07

New member
סינגל חדש לקריס אלן

יצא היום ונקרא Prove It To You דואט עם זמרת צעירה בשם לנאצ'קה
אפשר לראות את הליריק וידיאו המגניב כאן:

https://music.yahoo.com/blogs/reali...ric-video-for--prove-it-to-you-005631339.html

ויש גם 30 שניות מכל שיר באלבום החדש שיצא ב12 באוגוסט לשמיעה כאן:

http://www.youtube.com/watch?v=AXu-Geb0kWU

את מי שזה מעניין אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הסינגל והשירים

jess r

New member
מהמם

שיר מקסים. אהבתי את המילים ממש. ממש.
שונה ממה שהוא עשה באלבומים הקודמים.
אני מקווה שהוא לא יעשה לזה קליפ אחר כי הנוכחי פשוט נהדר.
מעניין מי זאת הלנצ'קה הזאת. איפה הוא מוצא אותן כל הזמן?

ולגבי הטעימות:

באופן כללי את צודקת יש הרבה פחות הפקה, זה נשמע יותר ROW וזה טוב! שינוי מרענן.
מגיבה רק על השירים שעוד לא שמענו: רגע. יש ממש מעט כאלו

לוסט - מסקרן, אבל הפזמון נשמע פחות מעניין מהבתים (מהשניה ששמענו
)
פאראשוט - גם לא נפלתי.
איטס אלוויס יו - שמענו את זה? ממש אהבתי. אני אוהבת אותו ככה אקוסטי בלי הרבה טררם מסביב.
גירל אקרוס דה רום - מגניב.

את שאר השירים כבר שמענו ובצדק, הוא באמת בחר להופיע עם הטובים יותר באלבום. והם נשמעים טוב בסטודיו.

בינתיים האהובים עלי זה יאנג לאב והסינגל, וכמובן כולם רוצים לרקוד

מסכימה עם התגובה למטה של מי שהתלונן\ה שאין הרבה שירים קצביים. זה קצת חסר. אני אוהבת את קריס במיד-טמפו אבל אני מאוד אוהבת גם את WAOMF למשל שהיה ממש יותר קצבי או מונסטר מהאלבום הקודם וחסר לי משהו כזה.

Hadar07

New member
גם אני ממש

אהבתי את הקליפ, מצידי שיהיה הקליפ הרשמי אפילו שלא רואים את קריס אלא רק את הידיים שלו

והשיר יפה, לא מה שציפיתי.
כן גם אותי איכזב קצת שאין הרבה שירים קצביים ובכלל 10 שירים באלבום זה ממש קצת.
לגבי לנאצ'קה הזאת הבנתי שהיא פשוט עבדה עם המפיק שלו צ'ארלי פיקוק והוא שידך ביניהם,
גם היא עוד מעט מוציאה אלבום וקריס הקליט דואט גם לאלבום שלה. לא יודעת הרבה עליה חוץ מזה שהיא ממוצא רוסי
וגרה בנאשוויל חח.
לוסט נשמע לי ממש מעניין, פאראשוט גם אני לא נפלתי מהקטע הקצר מעניין יהיה לשמוע את כולו, איטס אולוויס יו
בטח ששמענו שכחת ששלחתי לך גם גרסה עם כינור שהייתה באחת ההופעות? גירל אקרוס דה רום הוא שר את זה
פעם אחת לבד בהופעה בלי כל הלהקה אז זה בטח ישמע קצת שונה.

SHTRUDIDI

New member
הקליפ ממש מגניב

אוהבת ליריקס וידאו מושקעים כאלה.

מי זו הזמרת ולמה סינגל ראשון הוא דואט?
אניוואי, לא נפלתי מהשיר.
הקצב בהתחלה היה נשמע מגניב, אבל זה כל כך איטי ולא זז, שממש לא התלהבתי.

למעלה