קישורים שקשורים לאיידול
S SHTRUDIDI New member 27/7/14 #2 פיליפ באולפנים של ריאן מופיע עם RF באקוסטי. מה דעתכם? בעייני זה נשמע פחות טוב מכרגיל...
S SHTRUDIDI New member 28/7/14 #15 זה חדש נדמה לי שעלה לאוויר אתמול. תפוז שינו את עמוד הוספת ההודעה ועכשיו אפשר לראות מלא פיצ'רים בתוכו באופן נוח יותר, כמו קליפ נגיד.
זה חדש נדמה לי שעלה לאוויר אתמול. תפוז שינו את עמוד הוספת ההודעה ועכשיו אפשר לראות מלא פיצ'רים בתוכו באופן נוח יותר, כמו קליפ נגיד.
S SHTRUDIDI New member 28/7/14 #20 כן, כל עניין ההעברות היה מתיש אני חושבת שככה גם קל יותר לאנשים לראות קליפ במיידי ולא לשכוח ממנו.
S SHTRUDIDI New member 27/7/14 #3 ג'ניפר הדסון מדברת על האלבום החדש היא התראיינה בתוכנית שרק המנחה ואמא שלה מכירות כנראה
S SHTRUDIDI New member 27/7/14 #4 שיר חדש לאליוט יאמין עם בחור בשם קרטר קוראים לזה Saved Me ואישית ממש משמח אותי לשמוע שוב מאליוט אהבתם?
שיר חדש לאליוט יאמין עם בחור בשם קרטר קוראים לזה Saved Me ואישית ממש משמח אותי לשמוע שוב מאליוט אהבתם?
O Oukami Kun New member 28/7/14 #24 אוטו-טיון מאצ'? אבל מעבר לזה, אני אוהב את אליוט עם סוואג. אבל תאכלס לא שמעתי אותו מעבר לאיידול אז אין לי למה להשוות.
אוטו-טיון מאצ'? אבל מעבר לזה, אני אוהב את אליוט עם סוואג. אבל תאכלס לא שמעתי אותו מעבר לאיידול אז אין לי למה להשוות.
H Hadar07 New member 29/7/14 #35 אוקיי לא מה שציפיתי האמת, לא כל כך אהבתי. לא מכירה את הקריירת סולו שלו אבל כאילו הסגנון הזה לא נשמע קשור אליו. והראפר הזה סתם הורס עוד יותר.
אוקיי לא מה שציפיתי האמת, לא כל כך אהבתי. לא מכירה את הקריירת סולו שלו אבל כאילו הסגנון הזה לא נשמע קשור אליו. והראפר הזה סתם הורס עוד יותר.
S SHTRUDIDI New member 27/7/14 #5 קליפ חדש לסקוטי מקרירי ביזיון, זה יצא לפני שבועיים וזה עוד לא פורסם קוראים לזה Feelin' It. מה דעתכם?
H Hadar07 New member 29/7/14 #36 קליפ חמוד זה נדמה לי השיר שהוא שר באיידול כי אני לא ממש שומעת שירים שלו ברגיל ואני זוכרת את השיר הזה. לא הסגנון שלי אבל הפזמון נחמד יחסית.
קליפ חמוד זה נדמה לי השיר שהוא שר באיידול כי אני לא ממש שומעת שירים שלו ברגיל ואני זוכרת את השיר הזה. לא הסגנון שלי אבל הפזמון נחמד יחסית.
S SHTRUDIDI New member 29/7/14 #42 לא חושבת שהוא שר את זה אבל מודה שהוא לא הסגנון שלי אז אני לא טורחת לזכור. דילן אמורה לדעת.
H Hadar07 New member 30/7/14 #50 הסיבה היחידה נראה לי שזכרתי את זה בגלל השורה האלמותית בשיר flip flops floppin וכן זה היה רק לפני חודשיים וחצי מסתבר שהוא הופיע עם זה באיידול חח בטופ 3 http://www.youtube.com/watch?v=z0VoCbeiz4I
הסיבה היחידה נראה לי שזכרתי את זה בגלל השורה האלמותית בשיר flip flops floppin וכן זה היה רק לפני חודשיים וחצי מסתבר שהוא הופיע עם זה באיידול חח בטופ 3 http://www.youtube.com/watch?v=z0VoCbeiz4I