קישורים שקשורים לאיידול

Oukami Kun

New member
אוטו-טיון מאצ'?

במיוחד בהתחלה.
קצת מנסה להיות אלט-רוק וזה לא הולך לו. נשמע כמו חיקוי לKings of Leon.
האמת שכשיר הוא לא רע, פשוט לא מתאים במיוחד לקיילב. יותר פיליפ מאשר קיילב. יותר ג'ינה מאשר קיילב. אפילו יותר פנטזיה מקיילב. סתם, לא.

Bleed for Me

New member
הולי שיט!!!

מישהי פירסמה את זה אצלי בפייסבוק והייתי בטוחה שזה ישן אז לא טרחתי לראות חח

תודה!
&nbsp
קוקי

Hadar07

New member
חמודים

הצחיק אותי גם מה שארצ'י כתב אחרי זה בטוויטר
Went and saw my good friend Mr. @thedavidcook tonight here in Utah. Full of surprises that man. Loves putting me on the spot lol.
חסר לך רק בהתחלה שארצ'י אומר שקוקי תמיד מפחד כשהוא ביוטה כי הוא חושב שהוא בשטח האויב
אבל הוא הרגיע אותו שאוהבים אותו שם גם.
והייתה יפה ההופעה, ארצ'י נראה קצת באמת כאילו לא שר כבר תקופה, אבל הקולות רקע של קוקי היו יפים ושאפו על זה שידע את האקורדים בשיר.
לא הבנתי ממה הוא התפקע מצחוק שם כל הזמן חחח.
אהה והכי הרג אותי המכנסיים הקצרות של ארצ'י והגרביים שהיו עד למעלה

Oukami Kun

New member
דקסטר עזב את הטור

לא יודע אם למישהו אכפת, אבל דקסטר רוברטס, הממלמל הראשי של העונה שזה מכבר הסתיימה, עזב את סיבוב ההופעות האיידולי אליו היה מחוייב ע"פ חוזה.
הסיבה הרשמית היא שהוא היה חולה, ולכן ההפקה ונציגיו הגיעו להסכמה שהוא ישוחרר מהחוזה.
אבל מכיוון שלא מזמן הוא הופיע בפסטיבל שקר כלשהו, זה כנראה חרטוטים, והוא פשוט לא הסתדר בסיבוב הופעות.
בכל מקרה, אני יודע שחייכם השתנו.
&nbsp
http://www.hollywoodreporter.com/news/dexter-roberts-exits-american-idol-717855

jess r

New member
הזוי מעט

זה פעם ראשונה שדבר כזה קורה?
מה יש לא להסתדר? זה אחלה חשיפה, זה אנשים שהוא מכיר, מה הקטע?

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה

בטח קיבל הצעה משתלמת יותר. אחרת אין שום סיבה שיפרוש גם אם הוא רב עם כולם (מה שלא נראה לי), הטור מעבר לחשיפה הטובה זה כסף ממש טוב, כסף שהוא לא היה עושה מאיזה חטיבת עצים או מה שזה לא היה שהוא עשה לפני.

jess r

New member
אם כך

זה מרשים.
ומצד שני - לא ממש מכובד מבחינת המעריצים שלו שקנו כבר כרטיסים בתקווה לראות אותו. מה, קשה לסיים את הטור ואז לחתום במקום אחר?

LeAnnDylan

Well-known member
לא חושבת שזה ענין של קשה

בדר"כ מי שמחתים את יוצאי איידול מנסה לעשות את זה כמה שיותר מהר כדי שישארו רלוונטיים. בעיקרון, אסור למתמודדים שהגיעו לטור לחתום על שום חוזה כל עוד הם חלק מהטור והרבה פעמים אחרי הטור ההזדמנות לחתום על חוזה חולפת וכבר לא רלוונטית מבחינת חברת התקליטים שרצתה לנצל את המומנטום.
אם זה אכן המקרה, בהנחה ודקסטר היה מסיים את הטור הוא היה יכול להתחיל לעבוד על אלבום רק לקראת ספטמבר ואז במקרה הטוב הוא היה משתחרר בינואר או באביב וזה בדר"כ מוציא את הרוח מהמפרשים.
אז לדעתי הוא עשה חשבון עם עצמו והבין שהטור זה פוש רגעי בדומה לתוכנית עצמה. בעוד שחוזה תקליטים זה בעצם מה שהוא שואף אליו, ובהנחה וחברת תקליטים שווה רוצה להחתים אותו, הם גם יצוותו אותו לטור של אמן קאנטרי גדול שחתום אצלם ומבחינתו זה הרבה יותר משתלם כי ככה הקהל שמגיע להופעות האלה יהיה יותר 'פתוח' אליו מאשר הקהל שבא להופעות של איידול ונניח בא לראות את כיילב או ג'ינה.

אבל שוב, זה בהנחה וזה באמת המקרה ולא שהוא באמת איזה חולה סופני או משהו.

SHTRUDIDI

New member
לא הסתדר?!

בטח כי אף אחד לא הבין מילה ממה שהוא אמר ולכן אף פעם לא העבירו לו את המלח בלאנץ'

Hadar07

New member
הבנתי שבכלל

הסיבוב הופעות השנה די מאכזב, לא רק מבחינת הקהל שבקושי מגיע
גם כי זאת הפעם הראשונה נראה לי שהם לא שרים עם להקה חיה מאחוריהם, הם שרים עם פלייבק של הלהקה ואין כמעט שום אפקטים מעניינים אז זו סתם נראית הופעה לא כזו מושקעת.
בקשר לדקסטר שמעתי על זה כבר ממזמן אבל אף אחד לא יודע באמת
מה הסיבה שהוא עזב וכנראה שלא כזה אכפת לאנשים כבר.

SHTRUDIDI

New member
יא מסכן

לא נעים.
במיוחד אם זה במצב כזה שהוא נאלץ לעזוב את הטור.
באסה, שיהיה בריא.

למעלה