גם תקף
B Bleed for Me New member 12/8/14 #16 קליפ חדש לאלה הנדרסון לשיר Glow   https://www.youtube.com/watch?v=DKRRg150OYU&feature=youtu.be
I is00 New member 12/8/14 #17 לא רע בכלל. אפילו די טוב(השיר, אבל בעיקר הביצוע). ואלה תמיד הייתה אחת המתחרות המועדפות עלי של האקס פקטור הבריטי מאז שהתחלתי לצפות בו(2011).
לא רע בכלל. אפילו די טוב(השיר, אבל בעיקר הביצוע). ואלה תמיד הייתה אחת המתחרות המועדפות עלי של האקס פקטור הבריטי מאז שהתחלתי לצפות בו(2011).
S SHTRUDIDI New member 12/8/14 #22 אני טועה או שגם בקליפ לגוסט היא רצה באיזה יער? האווירה בקליפ מלחיצה משהו, אבל היא נראית נהדר והשיר נחמד.
אני טועה או שגם בקליפ לגוסט היא רצה באיזה יער? האווירה בקליפ מלחיצה משהו, אבל היא נראית נהדר והשיר נחמד.
H Hadar07 New member 12/8/14 #23 שיר נחמד מהאמצע הוא נעשה יותר טוב, יש לה קול ממש טוב, מקווה בשבילה שתצליח
H Hadar07 New member 12/8/14 #25 נראה לי שהיום כבר פחות משקיעים בקליפים כי זה לא כמו פעם שאנשים היו רואים קליפים בMTV ובשאר ערוצי המוזיקה, הרוב שומעים שירים דרך אייטונז ואמצעים אחרים. את השיר אני אוהבת יותר עכשיו מבהתחלה כשרק שמעתי, הקליפ בסדר אין בו משהו מיוחד.
נראה לי שהיום כבר פחות משקיעים בקליפים כי זה לא כמו פעם שאנשים היו רואים קליפים בMTV ובשאר ערוצי המוזיקה, הרוב שומעים שירים דרך אייטונז ואמצעים אחרים. את השיר אני אוהבת יותר עכשיו מבהתחלה כשרק שמעתי, הקליפ בסדר אין בו משהו מיוחד.
B Bleed for Me New member 13/8/14 #27 אויש בדיוק ראיתי אותו היום ומשום מה אותו לא חשבתי להעלות לכאן, איזה מוזרה אני קליפ חמוד...השיר טוב וכריס מדהים
אויש בדיוק ראיתי אותו היום ומשום מה אותו לא חשבתי להעלות לכאן, איזה מוזרה אני קליפ חמוד...השיר טוב וכריס מדהים