האמת ששמעתי הרבה איידול השבוע
החלטתי לכבוד עונה 14 להעלות את הסטודיוז של 13 לאייפוד. אין המון אבל מה שיש לא רע בכלל. יש רק מהטופ 10 שזה קצת מבאס, אבל יש כמה פנינים.

טופ 10 - ג'ינה עם Clarity, אלכס עם Story of My Life, כיילב עושה גאגא, ג'סיקה עם שיר הרצח ומג'סטי עם Wake Me Up.
נחתכו בעריכה - MK עושה פינק (למרות שהסטודיו היה סביר), דקסטר וסיג'יי עושים קאנטרי, מלאיה עושה ברונו מארס (שגם היה סביר, אבל לא מספיק) וסם שוחט את Fun.

טופ 9 - מג'סטי עם Shake it Out, דקסטר עם Boondocks (כן, הפתעתי את עצמי גמכן), כיילב עושה זפלין וג'ינה עושה אוונסאנס.
נחתכו בעריכה - אלכס בגרסה משונה לDon't Speak, מלאייה שוחטת את הביטלס, סאם משעמם, ג'ס עם ביצוע חלבי לפליטווד מאק, וסיג'יי עם If it Hadn't Been for Love, שהאמת היה סבבה אבל כשיש כבר את הגרסא של אדל באייטונס אז זה לא רלוונטי.

טופ 8 - השירים המקוריים של ג'ס ואלכס, כיילב עושה ארית'ה וג'ינה בביצוע המדהים לRolling in the Deep.
נחתכו בעריכה - סיג'יי ודקסטר עושים קאנטרי, סאם עושה אד שירן ומלאיה עושה משהו גרוע, כרגיל.

טופ 8, שוב - ג'ינה עם I Love Rock n' Roll, ג'ס עם Call Me, סאם עם Time After Time (כן גם אני הופתעתי, זה ממש אחלה בסטודיו) ואלכס עם Every Breath You Take.
נחתכו - דקסטר וסיג'יי אני אפילו לא זוכר מה זה היה, כנראה קאנטרי, מלאיה רוצחת את Through the Fire וכיילב עם ביצוע משמים לFaithfully. סתם, לא משמים, אבל השיר הזה מעפאן.

טופ 7 - כיילב עם Family Tree, שיצא הרבה פחות מוצלח בסטודיו אבל עדיין סולידי, ג'ס עם Gunpowder and Lead, שהוא אמנם פחות טוב משל סקיילר אבל עדיין שווה האזנה, אלכס עם The A Team, סאם בביצוע הכי טוב שלו עם Sail Away וכמובן ג'ינה עם Creep.
נחתכו - סיג'יי ודקסטר, דהה.

טופ 6 - ג'ינה עם ברקודה, קיילב עם Sting Me וג'ס עושה דולי פרטון.
נחתכו - סיג'יי עם American Woman, אלכס עם Animal, סאם עם You're Still the One
(בשבועות שהיו להם יותר מביצוע אחד הם עשו רק סטודיו אחד, וחבל. נגיד השבוע אלכס עשה את Always on my Mind שהייתי לגמרי שומר)

טופ 5 - ג'ינה עם My Body, אלכס עם Say Something
נחתכו – קיילב עם I Don't Want to Miss a Thing, ג'ס עם Summertime Sadness וסאם עם How to Save a Life

טופ 4 - כל מה שהוקלט שרד! אלכס עם Too Close, ג'ינה עם Heartbreaker, קיילב עם Travelin' Band וג'ס עם You and I.

ב
טופ 3 לא הוקלט כלום
, ואת שני הסינגלים של הגמר (We Are One של ג'ינה וAs Long As You Love Me של קיילב) יש לי.

זה יצא הרבה יותר חופר ממה שרציתי