נכוןןןןן לא חשבתי על זה בראש שלי זה כזה "מה, השיר כבר יצא, עוד חודש הוא כבר יהיה ותיק!"  
J jess r New member 23/1/15 #21 נכוןןןןן לא חשבתי על זה בראש שלי זה כזה "מה, השיר כבר יצא, עוד חודש הוא כבר יהיה ותיק!"  
O Oukami Kun New member 23/1/15 #22 אני כבר על 80 השמעות של זה באייטונס ולא סנכרנתי את אייפוד כבר שבוע, אז אני משער שזה כבר עבר את ה100. שיר נהדר. למען הסר ספק, אני מדבר על מארק רונסון ולא על אלה הנדרסון .
אני כבר על 80 השמעות של זה באייטונס ולא סנכרנתי את אייפוד כבר שבוע, אז אני משער שזה כבר עבר את ה100. שיר נהדר. למען הסר ספק, אני מדבר על מארק רונסון ולא על אלה הנדרסון .
H Hadar07 New member 24/1/15 #23 מגיבה באיחור רב אבל דווקא שמעתי כמה שירים חדשים בשבוע האחרון. השיר הראשון החדש של clear bandit שנקרא real love השיר השני החדש יחסית של וואן ריפבליק שנקרא i lived וכמובן חורשת כמו כולם פה על אפ טאון פאנק של מארק רונסון וברונו.
מגיבה באיחור רב אבל דווקא שמעתי כמה שירים חדשים בשבוע האחרון. השיר הראשון החדש של clear bandit שנקרא real love השיר השני החדש יחסית של וואן ריפבליק שנקרא i lived וכמובן חורשת כמו כולם פה על אפ טאון פאנק של מארק רונסון וברונו.
נ ניר אלפחורס New member 26/1/15 #25 נחמד מאוד השיר הראשון הקול של הזמרת ממש מוכר לי אבל אני לא מזהה אותה מהשם