שרשור שירים/קליפים חדשים!

ערן1987

New member
שרשור שירים/קליפים חדשים!

מלאנתאמיליון שירים וקליפים חדשים יצאו לאחרונה - אז בשרשור הזה פרסמו כל מה שנראה לכם שיוכל להתאים.. תתפרעו! :)

ערן1987

New member
Giorgio Moroder feat. Sia - Déjà Vu

ג'ורג'יו מורדר, מפיק הדאנס האיטלקי האגדי (שבמקרה גיליתי שהוא זכה ב-3 אוסקרים!), עשה קאמבק ענק ב-2013 כשדאפט פאנק הקדישו לו שיר (לו הוא היה שותף להפקה) באלבומם האחרון Random Access Memories. עכשיו הוא מתקמבק וצפוי להוציא בקרוב את אלבומו הראשון מזה 30 שנים (!!) שייקרא Déjà Vu, בו ייקחו חלק אמנים כמו בריטני ספירס, צ'רלי XCX, קיילי מינוג (שיחד הם שיחררו את הסינגל Right Here, Right Now) וסיה שמבצעת את שיר הנושא של האלבום.

מה אתם אומרים, קאמבק?

2Dirrty4U

New member
לא כ"כ

אבל אני כן מתחילה להצטער שכריסטינה הביאה אותה לארה"ב.. עדיף היתה נשארת באוסטרליה עם 200 דולר בחשבון וככה לא היינו שומעים אותה

ערן1987

New member
את יודעת שהיא הצליחה בצורה יפה גם לפני כריסטינה, נכון?

היה לנו כבר את הדיון הזה, ואין ספק שכריסטינה עזרה לה להתקדם לא מעט, אבל את אומרת את זה כאילו אף אחד לא שמע עליה לפני כן.

2Dirrty4U

New member
לא אמרתי שאף אחד לא שמע עליה לפני כן

אמרתי שבתקופה שכריסטינה פנתה אלייה היא הייתה באוסטרליה, לא עשתה מוזיקה ואמרה בראיון שהיו לה רק 200 דולר בחשבון הבנק.
לא בדיוק ימי הזוהר שלה.

RTur

New member
אני אוהב את ההפקה, אבל סיה לא משתלבת כל כך

נראה לי שעם זמרת אחרת זה היה יוצא יותר טוב.

ערן1987

New member
Brandon Flowers - Lonely Town

בסוף 2010 שיחרר ברנדון פלאוורס, סולן הקילרז, את אלבום הסולו הראשון שלו Flamingo שזכה להצלחה נאה. בעוד כ-3 שבועות הוא ישחרר את אלבומו השני The Desired Effect ממנו אנו מקבלים את הקליפ לסינגל החדש Lonely Town בו מככבת השחקנית פנלופי מיטשל ("יומני הערפד"). ברנדון שיחרר בחודש האחרון גם את הקליפים לשירים Still Want You ו-Can't Deny My Love בו מככבת השחקנית אוון רייצ'ל ווד ("מעבר ליקום", "המתאבק").

חושבים שברנדון יצליח גם כאמן סולו או שעדיף שיחזור לקילרז? מה אתם חושבים על שאר השירים/קליפים שהוא שיחרר?

ערן1987

New member
Mumford & Sons - The Wolf + Snake Eyes

בשבוע הבא ישחררו ממפורד אנד סאנס את אלבומם השלישי, Wilder Mind, שייצא כשנתיים וחצי אחרי אלבומם השני והמאוד מצליח Babel (שאף זיכה אותם בגראמי לאלבום השנה!) שכלל את הלהיטים I Will Wait ו-Lover of the Light. לפני כחודשיים הם שיחררו את הסינגל Believe ולאחרונה שיחררו את השירים The Wolf ו-Snake Eyes בביצועים חיים ובכולם נראה שהלהקה לקחה לעצמה כיוון מוסיקלי אחר כשהתחילה להשתמש לראשונה בגיטרות חשמליות ושכחו מהבנג'ו המפורסם שלהם.

מה דעתכם על 2 השירים החדשים? מה אתם חושבים על הכיון החדש של הלהקה? חושבים שהם יתעלו על עצמם באלבום החדש?

ערן1987

New member
אלה בהחלט 2 שירים מעניינים

את SE אהבתי הרבה יותר מאת TW, הוא מזכיר יותר את ממפורד רק עם גיטרות ו-TW.. לא יודע, פחות הרשים אותי. אולי זה הביצוע בלייב שפחות משך אותי לשיר הזה אבל אני מרגיש שהוא ספציפית מרחיק אותם קצת יותר מדי מהקו המוסיקלי שלהם.

ערן1987

New member
Natalie Imbruglia - Instant Crush

זוכרים את נטלי אימברוליה? אז האוסטרלית, שלנצח תיזכר כזו ששרה את Torn, משחררת בעוד 3 חודשים את אלבומה ה-5 Male שכולו חידושים לשירים שבוצעו על ידי גברים, מדמיאן רייס וניל יאנג ועד קט סטיבנס ודאפט פאנק, שבאלבום נטלי מבצעת את השיר Instant Crush שבמקור ביצעו דאפט פאנק עם ג'וליאן קאזאבלאנקס (סולן הסטרוקס). הקליפ של נטלי לוקח השראה מהקליפ של דאפט פאנק רק עם סיפור שונה.

מה דעתכם על הביצוע של נטלי, בפני עצמו וביחס למקור? והקליפ? נו, אתם כבר יודעים מה לעשות

ערן1987

New member
קאבר חמוד מאוד, מאוד מדבק

היא לקחה את המקור לכיוון הרבה יותר פופי ונתנה לו טאץ' מוצלח לדעתי. זה לא מתעלה על המקור אבל זה בהחלט גורם לו להרגיש יותר כיפי.

ערן1987

New member
Wiz Khalifa - Good For Us

וויז קאליפה כובש את העולם בימים אלו עם הלהיט הענק See You Again וכדי לנצל את המומנטום הוא משחרר שיר חדש שמקדם את סיבוב ההופעות העתידי שלו Boys of Zummer” (בו הוא ישתף פעולה עם לא פחות מאשר פול אאוט בוי!). השיר מסמפל את Sexual Healing האגדי של מרווין גיי.

ערן1987

New member
Mariah Carey - Infinity

שיר חדש למריה קארי שלקוח מאלבום האוסף שלה "#1 to Infinity" (בגלל שבעברית זה מתבחבש ה-#1 יוצא בסוף המשפט למרות שהוא כמובן בתחילתו), גרסה חדשה לאוסף הלהיטים המצליח שלה מ-98'. האוסף החדש ייצא ב-18/5 כשב-6/5 היא תחל להופיע באופן קבוע בסיזר'ס פאלאס בלאס וגאס למשך כחודשיים וחצי (היא בעצם המחליפה של סלין דיון שהפסיקה זמנית עם הופעותיה במלון כדי לטפל בבעלה שחולה בסרטן).

מה אתם אומרים, מדובר בעוד נאמבר וואן מטורף של מריה או שבפלופ שיישכח?

RTur

New member
וואו זה לא רע בכלל.. אפילו די טוב!

יותר טוב מכל השיט שהיא הקליטה באלבום האחרון שלה.
זה עדיין לא מה שהייתי רוצה לשמוע ממאריה, אבל לפחות יש פה קצת יותר טעם טוב.
ההפקה די מוצאת חן בעיניי והלחן די מוצלח.
גם הקול שלה נשמע פה הרבה פחות ערוך ויחסית אמין ליכולות שלה כיום.
נאמבר וואן זה לא יהיה, אבל לפחות השיר לא מביך

&nbsp

למעלה