שרשור שירים/קליפים חדשים!

ערן1987

New member
זה אחלה של דבר

אני לא חושב שזה יהיה נאמבר וואן מטורף אבל זה בהחלט יכול להיות להיט טופ 20 מכובד.

ערן1987

New member
Jessie J - Flashlight

ג'סי ג'יי הבריטית מבצעת את שיר הנושא לסרט "פיץ' פרפקט 2". עושה לכם חשק לסרט?

RTur

New member
חחח נראה לי שחטפתי סוכרת

חביב אבל לא יותר מזה. היא פחות חזקה בבלדות לטעמי

ערן1987

New member
MIKA - Talk About You

בואו נודה באמת: מיקה הוא has been שכנראה וכבר לא יצליח לשחזר את הצלחתו מתחילת הדרך (זוכרים את "גרייס קלי"?), וזה בסדר. Talk About You הוא הסינגל החדש מאלבומו הבא No Place In Heaven שייצא בעוד כחודש וחצי.

פלופ שהייתם רוצים להתעלם ממנו או שיר כיפי שיכול להפתיע?

ערן1987

New member
Sia - Fire Meet Gasoline

Fire Meet Gasoline לא מהווה סינגל חדש של סיה מאלבומה האחרון אבל הוא כן מהווה הפסקה של "טרילוגיית הקליפ עם הילדה (מאדי זיגלר)" שלה - הקליפ לשיר בעצם מהווה מעין פרסומת לליין ההלבשה התחתונה החדש של דוחגמנית העל היידי קלום שמככבת בקליפ הסקסי. היידי, כמובן, לא שוכחת את הפאה הבלונידנית המפורסמת שליוותה את מאדי בשלושה קליפים שונים.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? האם הקליפ והשיר משרתים אחד את השני כראוי? חושבים שיש סיכוי שבסופו של דבר השיר ייצא כסינגל רשמי של סיה?

ערן1987

New member
J. Cole - Wet Dreamz

הקליפ החדש של הראפר ג'יי קול הוא קליפ רומנטי ביותר בין שני כלבלבים סופר חמודים שמתאהבים. נשמע מוזר? פחח, חכו שתראו את הקליפ ותרצו לרוץ לאמץ כלב ב"צער בעלי חיים".

ערן1987

New member
Conchita Wurst - You Are Unstoppable

אם השם של קונצ'יטה וורסט מוכר לכם זה כי היא הזוכה האחרונה של תחרות האירוויזיון. הזמרת האוסטרית המזוקנת, מעין דראג קווין אם תרצו (יסלחו לי חברי הקהילה הגאה - אני פשוט לא יודע איך היא מגדירה את עצמה מבחינה מגדרית), תשחרר את אלבום הבכורה שלה ב-18/5, יום בדיוק (כמה מפתיע!) לפני אירוויזיון 2015 בו היא תנחה את החדר בו ינוחו המתמודדים לפני ואחרי הביצוע שלהם (מי אמר חשיפה מול מאות מיליוני צופים ולא קיבל?).

אני ממליץ לכם לתת צ'אנס לשיר, אולי תופתעו ממנו לטובה. אבל מה אתם אומרים, קונצ'יטה כבר הגיעה לשיר הקריירה שלה או שהיא תזכה להצלחה גם מעבר למעריצי האירוויזיון?

ערן1987

New member
Adam Lambert - Ghost Town

אל תתבלבלו את הסינגל החדש של אדם לאמברט עם הסינגל האחרון של מדונה, אדם מתקמבק עם סינגל חדש שהופק על ידי יצרן הלהיטים השבדי מקס מרטין ושייכלל באלבומו השלישי (The Original High) שייצא ב-12/6.את הקליפ לשיר ביים במאי הקליפים האגדי הייפ וויליאמס.

לדעתכם יש לאדם מקום בעולם הפופ של 2015?

הייתי רוצה שכן.

אבל אני חושבת שהוא מאוד שונה ולא כולם יאהבו אותו. יש הרבה אנשים מטומטמים וצרי אופקים בעולם שזה ירתיע אותם שהוא גיי והסגנון שלו של הלבוש, איך שהוא מציג את עצמו והאנרגיה שלו בהופעות שמבלבלת מבחינה מגדרית, הוא די נשי ומיני. אז אני לא חושבת שרוב האנשים יתחברו לזה וזה ירתיע אותם. בנוסף המוזיקה שלו היא פופ שבד"כ זמרים גברים לא עושים, וזה יותר מתאים לזמרות בעולם הפופ כיום לעשות. הייתי שמחה אם אנשים יאהבו יותר את המוזיקה שלו והוא יהיה במיינסטרים, אבל אני חושבת שהוא מאוד שונה ומעורר מחלוקת אז אני לא יודעת כמה הוא יכול להיות אהוב על כולם. ולי זה לא משנה כי אני אוהבת אותו ככה, אבל אני מקווה שיהיה לו מספיק הצלחה בקריירה שהוא יוכל להוציא מוזיקה.

ערן1987

New member
העלית נקודה מעניינת

אני בסה"כ מסכים איתך, אבל אני חושב גם שאם אישה הייתה שרה את השיר הזה (והכוונה לזמרת פופ בולטת ולא ל-nobody) אז הוא בטוח היה מצליח ממש. אין לי מושג איך זה ייגמר עם השיר הזה, אבל פה אישה הייתה זוכה איתו להצלחה ודאית.

כן, אני ממש מסכימה.

זה שיר ממש מוצלח ומעניין. מאוד עצוב לי על זה שהוא לא זוכה להצלחה בגלל צרות האופקין של אנשים והנטייה שלהם להכניס כל דבר לתבנית. ממש מגיע לאדם הצלחה, ובגלל שהעולם הזה כזה מטומטם הוא לא מצליח כמו שהוא יכול היה, אם אנשים היו עם ראש פתוח יותר..
אני מקווה שהוא יפרוץ משהו בגבולות המחשבתיים של אנשים, כי בס"כ הוא מאוד פורץ דרך. אין זמרים אנדרוגניים כמוהו במוזיקת הפופ במיינסטרים בימינו. הוא מביא משהו שלא היה עד עכשיו, ובס"כ קשה לאנשים להתרגל לזה. חוץ מזה שיש לו כישרון וכריזמה אדירים שמאוד נדירים.

YEEZUS

New member
Jason Derulo - Want to Want Me

מעולה מעולה מעולה!
הפתיע אותי לגמרי עם הסינגלים האחרונים.

למעלה