יאללה גם אני
שיר חרישה בקאנטרי- לא יצא לי לשמוע כל כך מוזיקה השבוע. בדר"כ אני שומעת בנסיעות כי בשאר היום אני או עובדת או ישנה אבל הייתי כל השבוע אצל בת דודה שלי והיא לקחה אותי לעבודה אז לא היו נסיעות לשמוע בהן מוזיקה. אתמול והיום אבל שמעתי קצת דיקסי צ'יקס אז אני אלך איתן
שיר חרישה לא קאנטרי- כנ"ל.
אלבום ישן שעשה קאמבק- Taking The Long Way - Dixie Chicks
אלבום חדש שגילתם- הורדתי את האלבום של Love and Theft אבל לא יצא לי עדין להאזין לו כמו שצריך.
ציטוט השבוע שלכם- לא בדיוק ציטוט אבל קטע חמוד של יהונתן. באתי אליהם ביום ראשון ובת דודה שלי אמרה לי שזה כנראה יום המזל של יהונתן כי כבר מהבוקר הוא אומר לה שתתקשר אליי כי הוא רוצה להגיד לי משהו. הוא בא לחבק אותי ושאלתי אותו מה הוא רצה להגיד לי והוא כזה "שאני אוהב אותך" חיים שלי
אח"כ היא ביקש שאני אעשה לו מקלחת ואז כשהוא יושב באמבטיה הוא שואל אותי "את נשארת לישון כאן היום?" עניתי לו שכן ואז הוא אומר לי "כי אם לא אני ממש אתגעגע אלייך" אוחח אני מתה על החנן הזה!!!#@$ חיייים
קנית השבוע- בעזרתה האדיבה של אורית קניתי גם את התרסיס שלה וגם שלט אוניברסלי.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי את הטור של קרן פלס ונזכרתי שאני עדין צריכה לסיים את הספר שלה.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- עשיתי השלמות של שקרניות קטנות ויפות אחרי שהייתי בפגרה של שנה וחצי בערך. בשבת שעברה החלטתי שבא לי לחזור לזה אז עשיתי מרתון ואז באמצע בדיוק חן שולחת לי סמס "תגידי, את עדין רואה פריטי ליטל ליירס?" כמה צחקתי באותו רגע
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- יואו. זה לא אנושי! חםםםםםםםםםםםםםםםם
ומה שהכי מעצבן, מישהי מהפייסבוק שגרה בארה"ב כותבת השבוע בשיא החום "יואו איזה קור, איפה הקיץ שהובטח לי?" ביץ'
משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת גבינה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ממש. כשאני אצל יונית אני לא מספיקה כלום!
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש לי איזה מישהי בעבודה בת איזה 50 מזה הזויה. כל פעם היא טוענת שאני כמו הבת שלה. אני תמיד צוחקת עליה והיא גם מסתלבטת עליי. הייתה לנו מסיבת סיום ביום שישי, וכל הורה צריך להביא כיבוד למסיבה ואז לא זוכרת בדיוק מה היה אבל נראה לי שהיא באה לחתוך איזו עוגה או משהו ואמרתי לה שתחתוך לאורך או לרוחב או איזה משהו בסגנון והיא ענתה לי מה שהיא עונה לי כל הזמן: "מאמי שלי אני עקרת בית 30 שנה את לא יכולה ללמד אותי" ואז היא טעמה מאיזו עוגה שאחת האמהות הכינה והיא מזה התלהבה אז היא חיפשה את האמא בכל הגן כדי לבקש ממנה את המתכון אז אמרתי לה "יאללה מה את צריכה מתכון, כל העוגות שוקולד אותו דבר" והיא כזה "אויש סתמי מה את מבינה מהחיים שלך" אז בתגובה אמרתי לה "מה
אני מבינה?? את עקרת בית 90 שנה ואפילו עוגת שוקולד את לא יודעת להכין. מה ~את~ מבינה מהחיים שלך?!"
ואז איזו אמא אחת שעבדה פעם עם העובדת הזו בגן עושה לי כזה "כן, היא מכינה עוגת גבינה מהתערובות המוכנות האלה של השף הלבן" לא יודעת למה אבל באותו רגע כמעט נחנקתי מרוב צחוק
קטע מעצבן שקרה השבוע- יש איזו אחת שאני לא סובלת בעבודה. אף אחד מהעובדים לא סובל אותה. יש לה קול מעצבן והיא כל הזמן מחלקת פקודות לעובדים, גם לגננת הראשית וגם למנהלת של הגן אבל משום מה ההורים אוהבים אותה ><" זה מעצבן אותי שלפעמים הורים עושים לי כזה "אבל היא ממש נחמדה" לייק סתמו!!! מה נחמד בה?! היא כזו מעיקההההה. דווקא השבוע איזו אמא אחת אמרה לי שהיא לא סובלת אותה ושאלתי איך יכול להיות כי כל ההורים מתים עליה והיא אמרה לי כזה "מהיום הראשון שראיתי אותה היא לא באה לי בטוב!" מזה שמחתי שהיא אמרה את זה. היא אמרה שהיא יכולה לראות שהיא כולה צבועה ושזו סתם הצגה ושהיא ממש מעצבנת אותה. ואז יום למחרת איזו אמא אחרת בלתי נסבלת שאלה את הגננת על העובדת הזו אם היא ממשיכה לשנה הבאה (הילד של האמא הזו עובר לגן עירייה אז גם אם כן וגם אם לא זה לא אמור לשנות לה. אין לה גם ילדים קטנים יותר שיהיו בגן הזה אחריו) הגננת אמרה לה שהיא הולכת ללמוד אז היא לא נשארת והאמא כזה "מה??? באמת???? אוי כמה חבל! איזה בזבוז! היא כזו מדהימה עם ילדים!!! היא כזו אוצר. את חייבת לשמור עליה! אין עוד עובדים כאלה" כולה מתרפקת על העובדת המעפנה הזו וכמעט רציתי להקיא. יאללה שתיחנק.
אתם בטח חושבים שאני מגזימה ושהיא לא כזו נוראית אבל יש אצלנו איזה 3 עובדים שמסתדרים עם כולם. בחיים שלי לא שמעתי אותם מתלוננים על איזה הורה, או ילד (ואצלנו כמעט כולם בלתי נסבלים) הם מסתדרים עם כולם ובאמת אוהבים את כולם ובתאכלס הם מזה ההיפך ממני כי הם אנשים טובים כאלה ואני.. וול... לא. ואפילו הם!! לא מסתדרים עם העובדת הזו. אם אותם היא מצליחה להוציא משלוותם זו לא אני! זו היא! היא מכשפה אני אומרת לכם!!
איש השבוע שלכם בפורום- רעות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יהונתני החנני שלי
מסר לאומה- יש אנשים שצריך לשים להם מלח בקפה של הבוקר!
תמונת השבוע שלכם- מה תמונה עכשיו. אוח נו. שניה תנו לי לפשפש בארכיון. אה הנה תמונה חמודה של ליידי איי והילרי נראית ממש טוב
המלצת השבוע- תישנו הרבה!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 3.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0