It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
נייס!

גם אני רוצה לרכוש נייד חדש. עדין מתלבטת איזה.

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני

שיר חרישה בקאנטרי- שמעתי המון ליאן ריימס ומירנדה למברט! הרגשתי נוסטלגית אז הלכתי 7 שנים אחורה אצל מירנדה ו-12 שנים אחורה אצל ליאן. וגם, למרבה הפלא, סונג פופ ממש עשו לי חשק לשמוע קרי. ולא סתם קרי- וייסטד. אף פעם לא אהבתי את השיר הזה אבל עכשיו פתאום התחלתי לחבב אותו. אני מאשימה את חן שגרמה לי לשחק בזה שוב!
שיר חרישה לא קאנטרי- הדיון פה בפורום עשה לי חשק לקרן פלס. חוץ ממנה שמעתי בריפיט את "תזמורת של ממש" של עוזי חיטמן. הייתי אצל בת דודה שלי ויחד עם הילדים שלה (בת שנה ובן 4 וחצי) החלטנו להוציא את כל הסירים מהארון, לקחת מלא כפות עץ ולתופף בצורה מחרישת אוזניים עד שמישהו יעצור בעדנו. זו הייתה חצי שעה של רעש טהור עם עוזי חיטמן ברקע. תענוג. ממש כמו פעם לפני 20 שנה

אלבום ישן שעשה קאמבק- כל האלבומים של ליאן, מירנדה, קרי.
אלבום חדש שגילתם- החדש של ליטל מיקס. עדין לא שמעתי אבל אני כולי מתרגשת לכבודו!!
ציטוט השבוע שלכם- "אם מתקשרים אליכם מ-123 אל תענו!! זה דג מלוח" מלחמה וזה, אני יודעת. אבל זה פשוט הצחיק אותי

קנית השבוע- לא זכור לי שקניתי משהו.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- Honest - Tulisa זה ספר ממש מענין.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- סרט, ראיתי עם חן את ג'יימס בונד. היה ממש נחמד. בונד רגיל ומוצלח. בגזרת הטלוויזיה- נאשוויל, פרשיות סמויות, דקסטר וההתמכרות החדשה שלי - עד עצם היום הזה. אני זוכרת שכל הרבע שעה הראשונה ישבתי וחשבתי לעצמי, אני לא מאמינה שאני צופה בשטויות האלה. זה כזה לא אני. אבל אחרי חצי שעה פשוט התמכרתי.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- ת'אמת לא זוכרת. אני זוכרת שהלכתי עם הרבה סווטשירטים וצעיפים וכובעי צמר. אבל לא בהכרח כי היה קר, סתם כי אני אוהבת אופנת חורף..
משהו טוב שאכלתם השבוע- פנקייק בבית הפנקייק המקורי (שהוא בכלל לא המקורי
)
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ישבתי עם חן בבית הפנקייק והיו קטעים ממש מצחיקים אבל חן והמבטא האמריקאי שלה שצחקה על לוסיל היו אחד הקטעים המשעשעים
מי שלא יצא לו להיות בבית הפנקייק בהרצליה- אני ממש ממליצה. המקום כזה מגניב, כאילו הזמן עצר באיזה דיינר אמריקאי בשנות החמישים. זה ממש מדליק והאווירה שם נחמדה.
קטע מעצבן שקרה השבוע- נסיעה של חצי דקה הפכה להליכה של חצי שעה בביצות
טוב נו זה היה משעשע אז בואו נלך על המצב הבטחוני. ממש מבאס לראות את זה. מצד אחד כשאני שומעת על אזעקות וכאלה אני לא מתרגשת כל כך אחרי שנה בבאר שבע באמצע המלחמה שבכלל לא ענין אותי שום דבר ולא הרגשתי מפוחדת או משהו. מצד שני כשזה הופך לשגרת חיים זה פשוט נוראי.
איש השבוע שלכם בפורום- רווית שחגגה יומולדת
וחן שהזמינה אותי לסרט כאילו היינו בדייט

איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- עומר ויהונתן
מסר לאומה- תהיו חזקים

תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- בית הפנקייק!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

symptoms

New member
וייסטד מושלם

ו-Once ממכר ממש, ראיתי את כל העונה הראשונה באיזה שבועיים, בדרך כלל לוקח לי בסביבות חודשיים או יותר לסיים עונה.

רעות

West Doll

New member
וייסטד לא מושלם בכלל

סתם שיר גיי. וגם קרי. היא והרגליים העקומות שלה

West Doll

New member
תפסיקי עם הפרצוף המוצץ הזה

ותעדכני את החתימה שלך כבר. גיי!

LeAnnDylan

Well-known member
חן אני קוראת אותך לסדר!

מזה הדיבור המלוכלך הזה?! כולה כוס אחת של 007 מרטיני ועפת על עצמך... פעם הבאה אני מזמינה לך תותית!

spiceupmylife1

New member
הוא באמת מעולה

עכשיו שמעתי אותו פעם ראשונה
:)

וגם once
את העונה הראשונה חיכיתי כל שבוע וזה היה קצת מבאס חח
אז העונה השנייה מחכה לי לתקופת פגרה חח

LeAnnDylan

Well-known member
Once זה נחמד..

חן השאירה אותי לבד בבית שלה אז אני משלימה עכשיו פרקים של זה ב-VOD יש את שתי העונות אבל לא נראה לי שיהיה לי כוח לצפות בהכל
נראה לי עוד שני פרקים אני פורשת להיום...

למעלה