It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם

(126) LeAnnDylan
(61) symptoms
(36) And It Feels Like
(30) רדנק wannabe
(28) limors2

עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן)

מצעדים וביקורת מוזיקה
אמריקן איידול
פופ
טלוויזיה
לסביות - גאווה נשית
אקס פקטור
המפץ הגדול
דוקטור הו וטורצ`ווד
מוזיקה עברית ישנה וחדשה
נוסטלגיה

ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10

מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שיר חרישה בקאנטרי- די חרשתי על כל מיני גרסאות לייב של How Do I Live של ליאן. גם כי זה התבקש וגם כדי לראות שאני לא מדמיינת דברים. היא נשמעה מעולה!
שיר חרישה לא קאנטרי- טוליסה וליטל מיקס עדין בפלייליסט. האמת שהיו גם כמה הופעות איידול ישנות של פיליפ, סקיילר ואליס. וגם החדש של קרן פלס, לייא ונאקה.
אלבום ישן שעשה קאמבק- בגלל שלא השתנו הרבה דברים מהשבוע שעבר אני אלך על אגיינסט אול אודס של נ' דאבז.
אלבום חדש שגילתם- הפסקול של נאשוויל. מאוד מוצלח!
ציטוט השבוע שלכם- בטוח איזה משהו מטופש שחן אמרה אבל אני לא זוכרת.
קנית השבוע- צעיף. ועשיתי שופינג באיביי אתמול
נשברה לי הטבעת עכביש שקניתי בלונדון אז הזמנתי לי אחת חדשה. הזמנתי עוד כל מיני שטויות שבאמת אני לא זוכרת אפילו מה, סתם סימנתי כמה פריטים רנדומלים ועשיתי שלח.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הטור של קרן פלס נחשב?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הומלנד ודקסטר. פרק הסון היה מעולה!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- גם וגם
משהו טוב שאכלתם השבוע- מממ קפקייקס של שוקולד צ'יפס. היה מוצלח.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא ממש
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוי אני באמת לא זוכרת ודווקא רציתי לזכור, היו כמה קטעים שאמרתי שאני חייבת לזכור אבל אני סנילית. אולי בהמשך הם יחזרו אליי.
קטע מעצבן שקרה השבוע- כל הענין הזה עם ליאן. שיעזבו אותה כבר בשקט. אני ממש מרחמת עליה

איש השבוע שלכם בפורום- חן שבאה איתי עד לבאר שבע לסוף העולם בתמנון
ואז גם לקחה אותי הבייתה וסבלה אותי מזייפת בקולי קולות כל הדרך לצלילי שירי קאנטרי רנדומלים שדחפתי לה בדיסק אוגוסט.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליאן ריימס. באמת
אני אוהבת אותה. וגם היא אוהבת אותי כך מסתבר

מסר לאומה- ליאן ריימס מהממת!
תמונת השבוע שלכם- אהובתי

המלצת השבוע- תשמעו קצת ליאן. זה יעשה לכם רק טוב!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
כל הזמן מציקים לה

היא הופיעה השבוע בגמר של האקס פקטור האמריקאי עם קרלי רוז סוננקלר, ילדה בת 13 שהייתה פייבוריטית לזכיה.
לא יודעת אם את עוקבת אחרי התוכנית או הפורמט אבל למקרה שלא, רק אציין שבגמר מביאים סלבס שונים שיופיעו עם הפיינליסטים. (הביאו גם את ליטל ביג טאון שישירו עם המתמודד שזכה).
בכל מקרה, ההופעה של ליאן וקרלי לא הייתה ההופעה הכי טובה של אף אחת מהן. הבתים הנפרדים נשמעו בסדר גמור אבל ההרמוניותש להן נשמעו כאילו זו הפעם הראשונה שהן שרות יחד. בעיני זה לא היה נוראי אבל איזה כמה טוקבקיסטים ברשת החליטו שליאן עלתה לבמה שיכורה או מסוממת ואז זה הפך להיות שיחת היום וכל העולם משוכנע עכשיו שהיא עלתה לבמה שיכורה.
הנה הוידאו - http://www.youtube.com/watch?v=XSL5upw5Zfk
ליאן אגב לא הייתה מתרגשת כל כך מכמה טוקבקיסטים משועממים אבל בהמשך TMZ הרשו לעצמם לצטט את ליאן או לפחות לטעון שזה ציטוט בשמה ואז בשם עורך דינה.
לא משהו נוראי אבל איזה משהו בסגנון של "ניסיתי לעזור לילדה בת ה-13 הזו שקצת התרגשה והתקשתה עם השיר" אין לי כוח לחפש את הציטוט המדויק אבל באנגלית אם היית קוראת את זה ככה ברנדומליות בכלל לא היית מתייחסת לזה. אבל אנשים החליטו שזו הדרך של ליאן להאשים את קרלי בכישלון של הדואט. ואחרי שקרלי הפסידה (ודי בצדק) בגמר, כל הענין יצא מכלל שליטה ואנשים התחילו להאשים את ליאן שבכוונה חיבלה בדואט עם קרלי כדי להבטיח שטייט (מתמודד קאנטרי בן 37) יזכה בתוכנית.

symptoms

New member
אוי נו, משעמם להם בחיים?

ומשהו קצת אוף עם הסאונד לא?

והיא בכלל לא נראית שיכורה, יש לי ניסיון באנשים שעולים לבמה מסוממים, זה לא נראה ככה.

רעות

יימח שמם!!!

ראיתי את הקטנטונת הזאת במקרה ביוטיוב לפני כמה שבועות. הקול שלה ממש לא מפותח ולא בשל בשיט. מה חשבו לעצמם? בכל מקרה, לא ידעתי שהיא הופיעה עם ליאן! טוב שאין הפכים גדולים יותר.
ראיתי את ההופעה עכשיו, ליאן ממש לא היתה כזאת גרועה, שיכורה?? גיב מי א ברייק. רואים שהם לא מכירים אותה בשיט. קרלי בחיים לא היתה מצליחה להגיע לגבהים של השיר הזה!
הטוקבקים האלה ממש עצבנו אותי והיתי חייבת לפרוק
חצופים!!!

אוחח לוזרים

ליאן מהממת!! אגב, ראיתן אותך אצל לנו? איזה ראיון חמוד זה היה! אני מתעליה!

LeAnnDylan

Well-known member
אכן ראיתי! ראיון ממש מוצלח

אהבתי מה שהיא אמרה על ברנדי

ההופעה גם הייתה טובה!

כן נו אבל מתי קריסמס קריסמס

כל זרם והחג שלו
אני יודעת שערב קריסמס זה מחר.
אני חופשת לי

symptoms

New member
אבל אמרתי. בשלישי זה משודר.

אני אוכל לראות רק ברביעי בערב
.

רעות

limors2

Active member
ברצינות?

בדיוק סיימתי אתמול את החצי השני של העונה השלישית ואני חייבת להודות שבצפיה יותר אובייקטיבית מרת'ה הרבה יותר נסבלת ממה שזכרתי, ואפילו יוצאת די אדירה בפרקים האלה, אבל יש גבול!
היא לא מתקרבת לדונה ולרוז, ובטח שלא לריבר

למעלה