התכוונתי לדונה! ג'י! מה עבר עלי. אני בורחת לפינה. בושה.
S symptoms New member 24/12/12 #21 תעשי את זה, איך אפשר בכלל להתבלבל? דונה היא המלווה הקבועה האהובה עלי. רעות
S symptoms New member 24/12/12 #20 מצד שני, לא הוגן להשוות אנשים לריבר. ואני מקווה שאת לא נוטשת אותה לטובת ג'נה. (את יכולה לאהוב גם את ג'נה, אבל ביום שהיא עוקפת את ריבר, אני תובעת בלעדיות). רעות
מצד שני, לא הוגן להשוות אנשים לריבר. ואני מקווה שאת לא נוטשת אותה לטובת ג'נה. (את יכולה לאהוב גם את ג'נה, אבל ביום שהיא עוקפת את ריבר, אני תובעת בלעדיות). רעות
L limors2 Active member 27/12/12 #28 טוב, תתלהבו ואני מקווה שיהיו לכן חיים מאושרים ביחד, כמו שלקלרה ולי יהיו
T the whole shebang New member 3/1/13 #29 אמג ראיתי את הספיישל!!!! היה פשוט מדהים!!!! ממש ממש מעניין אותי לעזאזל מה קרה עם קלרה. היתי בטוחה שזו קלרה לפני שהיא הגיעה לחללית בפרק שהיה בעבר... ושהדוקטור החיה אותה בצורה וירטואלית או משהו|חושב|. לא שהיא תהיה שתי נשים שונות.
אמג ראיתי את הספיישל!!!! היה פשוט מדהים!!!! ממש ממש מעניין אותי לעזאזל מה קרה עם קלרה. היתי בטוחה שזו קלרה לפני שהיא הגיעה לחללית בפרק שהיה בעבר... ושהדוקטור החיה אותה בצורה וירטואלית או משהו|חושב|. לא שהיא תהיה שתי נשים שונות.
L limors2 Active member 4/1/13 #30 כן! אני מתה שאפריל כבר יגיע ולא הצלחתי לעקוב אחרי מה שכתבת שם. אני חולה ולא מצליחה להתרכז