בסדר, אני אהיה ראשונה
שיר חרישה בקאנטרי- Goodbye California של ג'נה קרמר.
שיר חרישה לא קאנטרי- Call Me Maybe
אלבום ישן שעשה קאמבק- האלבום של הג'יין דיר גירלז. ראיתי הראט אוף דיקסי והן הופיעו באחד הפרקים וזה עשה לי חשק לשמוע אותן שוב
אלבום חדש שגילתם- אחד האלבומים של ג'ניפר נטלס בנד. שמעתי אחד מהם פעם לפני מיליון שנה והוא היה די גרוע
אבל החלטתי לתת צ'אנס נוסף כשראיתי טורנט לכל שלושת האלבומים. מה אגיד ומה אומר.. מזל שהיא עברה לשוגרלנד
ציטוט השבוע שלכם- מוקדם מידי בשביל לזכור ציטוטים.
קנית השבוע- לא יודעת
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הטור של קרן פלס?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הארט אוף דיקסי, נאשוויל, האנטומיה, משחק השקרים, דאלאס, מחשבות פליליות, שקרניות קטנות.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם
משהו טוב שאכלתם השבוע- המבורגר באגאדיר|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא בדיחה אבל קטע שהצחיק אותי- הייתי בהחלקרח ביום שלישי עם חן. זו הייתה הפעם הראשונה שאני הולכת להחליק על קרח והייתי יחסית סבירה (חן למשל הייתי סופר גרועה
) אבל הקרח ממש מחליק וקצת קשה להתרגל אליו בהתחלה אז עפתי איזה פעמיים. לא נפילה רצינית אבל בכל זאת, קצת מפדח. אבל הקטע הלא נעים באמת היה כשניסיתי להגביר מהירות ולהחליק ממש מהר ואז באיזשהו שלב איבדתי שליטה, לא נפלתי אבל הסתובבתי כזה במקום בחוסר איזון והייתה איזו ילדה מאחורי שגם החליקה יחסית מהר וראתה שאיבדתי שליטה אז היא כנראה ניסתה לבלום כדי לא להיכנס בי ויצא שהיא נכנסה במהירות די גבוהה בגדר שתוחמת את הקרח. יצא כזה שכמעט עפתי והסתובבתי במקום ואז פתאום אני שומעת בום אדיר מאחורי, הסתובבתי וקלטתי ילדה מרוסקת על הקרח
לא ידעתי אם אני אמורה לעזור לה לקום או לברוח משם. בסוף החלטתי לברוח
קטע מעצבן שקרה השבוע- הרגליים הכואבות אחרי האייסקייט. כנראה שהקשבתי להוראות קצת יותר ממה שהייתי צריכה והידקתי את הרצועות חזק מידי ועד עכשיו יש לי סימן כחול די גדול ברגל
איש השבוע שלכם בפורום- חן. אפילו שהיא לא בפורום. היא לקחה אותי לאייסקייט והלכנו לאיבוד רק שלוש שעות
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מממ
מסר לאומה- הדואט של ג'ול עם הפיסטול אניז די מאכזב. זה לא באמת דואט. זה ג'ול שרה והפיסטול עושות לה קולות רקע
ציפיתי כל כך לשמוע דואט בין מירנדה לג'ול
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- בואו לראות יחד את הסרט של ג'וליאן בוי איי פי!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0