קצת
LeAnnDylan Well-known member 30/7/14 #19 Texas When I Die - Miranda Lambert עוד הוכחה לזה שלטקסס יש את השירים הכי טובים
LeAnnDylan Well-known member 30/7/14 #21 Girls - Miranda Lambert מסתבר שנגמרו שירי הנאשוויל סטאר. או שהאייטונס סתם קפץ לבד לפלטינום
LeAnnDylan Well-known member 30/7/14 #22 Platinum - Miranda Lambert עדין אחד האהובים עליי ביותר באלבום
LeAnnDylan Well-known member 30/7/14 #23 Little Red Wagon - Miranda Lambert אני חושבת שאני אהפוך את זה לצלצול הבא שלי. זה נראה לי יהיה צלצול אדיר. למרות שעדין קשה לי להיפרד מהנוכחי שלי
Little Red Wagon - Miranda Lambert אני חושבת שאני אהפוך את זה לצלצול הבא שלי. זה נראה לי יהיה צלצול אדיר. למרות שעדין קשה לי להיפרד מהנוכחי שלי
LeAnnDylan Well-known member 31/7/14 #24 Smokin' and Drinkin' (ft. Little Big Town) - Miranda Lambert אין מספיק תווים בכותרת!!!#$@
A And It Feels Like New member 31/7/14 #25 Somewhere Trouble Don't Go - Miranda Lambert אני מבינה שזה הפך להיות שרשור מירנדה אז בסדר, אשתף פעולה פתחתי אייטונס, שמתי על שאפל וזה השיר הראשון שבא לי. בא בטוב
Somewhere Trouble Don't Go - Miranda Lambert אני מבינה שזה הפך להיות שרשור מירנדה אז בסדר, אשתף פעולה פתחתי אייטונס, שמתי על שאפל וזה השיר הראשון שבא לי. בא בטוב
LeAnnDylan Well-known member 31/7/14 #33 Bathroom Sink - Miranda Lambert ואני צריכה לצאת אז נגמר הספיישל מירנדה שלי להפעם. אבל היה לי נחמד ממש. אני צריכה לעשות את זה לעיתים קרובות יותר
Bathroom Sink - Miranda Lambert ואני צריכה לצאת אז נגמר הספיישל מירנדה שלי להפעם. אבל היה לי נחמד ממש. אני צריכה לעשות את זה לעיתים קרובות יותר
B BaksterPistol New member 31/7/14 #35 חרשתי עליו מלא השבוע ובכללי אני מהמכורות מירנדה אז כל השירים כאן זה מה שרציתי לשים אז קחי לייק ענקי על הכל.
חרשתי עליו מלא השבוע ובכללי אני מהמכורות מירנדה אז כל השירים כאן זה מה שרציתי לשים אז קחי לייק ענקי על הכל.
A And It Feels Like New member 31/7/14 #34 Hank Done It That Way (feat. Jack Ingram) - Miranda Lambert