Dierks Bentley - 5-1-5-0
A And It Feels Like New member 31/8/14 #57 Steel Magnolia - Keep On Lovin' You אפילו שלא אהבנו אותם בכלל ב-Can You Duet, יש להם דווקא כמה שירים לא רעים. זה אחד מהם.
Steel Magnolia - Keep On Lovin' You אפילו שלא אהבנו אותם בכלל ב-Can You Duet, יש להם דווקא כמה שירים לא רעים. זה אחד מהם.
LeAnnDylan Well-known member 31/8/14 #108 יש להם איזה שנים אגב, יש לי את השיר הזה בהמתנה נעימה כי לכו תבינו את ההיגיון של סלקום לשים שירים כאלה בהמתנה נעימה במקום דברים מוכרים יותר כמו נגיד משהו של קרי אנדרווד או ליאן ריימס
יש להם איזה שנים אגב, יש לי את השיר הזה בהמתנה נעימה כי לכו תבינו את ההיגיון של סלקום לשים שירים כאלה בהמתנה נעימה במקום דברים מוכרים יותר כמו נגיד משהו של קרי אנדרווד או ליאן ריימס
A And It Feels Like New member 31/8/14 #58 Taylor Swift - Red נראה לי שזה בערך השיר היחיד שלה שאני מחבבת.
G Guncrazy New member 31/8/14 #66 Luke Bryan - Roller Coaster טוב, תחנת הרדיו שלי הפכה להיות תחנת לוק בריאן. נראה לי שזו ההזדמנות שלי לפרוש בשיא. אני מקווה שעשינו מספיק בשביל החודש הזה
Luke Bryan - Roller Coaster טוב, תחנת הרדיו שלי הפכה להיות תחנת לוק בריאן. נראה לי שזו ההזדמנות שלי לפרוש בשיא. אני מקווה שעשינו מספיק בשביל החודש הזה