איזה רעיון נחמד ויצירתי, דאנטה. תודה
מעניין שלא קיבלתי חפיפה מבנדיקטוס השישה עשר. ואפילו לא הייתי מודעת לכך שגם הוא חוגג היום - שנה של חל"ת, אם כך...
למעשה לא קיבלתי שום חפיפה וגם כמעט לא הדרכה, בדומה למה שקרה לי כשנכנסתי לפני "הרבה שנים רבות" (כמו שאומר ילד בן חמש ממשפחתי), לעבוד בעבודה שאינה אף אחד מהמקצועות שלי. פשוט, כמו שאמרה האחראית שלי, הם "זרקו אותי למים", למדתי את העבודה בעצמי והמשכתי בה כחצי יובל...
גם כאן נזרקתי בלי הכנה, ואני לא יודעת אם יסכימו איתי, אבל לדעתי יש בכך לא רק אתגר, אלא גם כר נרחב לצמיחה אישית. וזה נותן לי המון חופש פעולה, שבעיני הוא מרתק וטוב.
האם תרמתי לפורום מבחינה מקצועית? אני לא חושבת, כי למרות שלמדתי מעט דברים שקשורים לבלשנות במסגרת לימודי לשון עברית, זה ממש לא מספיק לפורום שהנושא שלו בלשנות. אני גם מתעניינת מאד בשפות אחדות. אבל עיקר הפעילות שלי בנושא בלשנות, זה לא להפריע לכם
, הבלשנים המקצועיים או החובבים הרציניים.
מבחינה חברתית, אני מקווה שכן הצלחתי לתרום משהו, לפחות בהשתדלות לשמור שהפורום ימשיך להיות מקום נעים והרמוני, ואם אפשר, גם מזמין חברתית.
למעשה, אני מניחה שיותר נתרמתי מאשר תרמתי. אבל על כך אני מעדיפה לדבר עם מי שרוצה בכך, באופן אישי, ולא בפומביות של הפורום. ובכל אופן, למרות שהניהול גוזל מזמני הרבה הרבה יותר ממה שתכננתי כשהוזמנתי לנהל, אני לא מתחרטת על שנעניתי להזמנה.