רעיונות ל"שיפוץ" דירה בזול

Purple Mushroom

New member
נכון, מהניסיון שלי זאת חוויה

חוויה כשאתה לא בזוגיות.
גרתי פעם לבד, אחרי שברחתי מגרושתי, הייתי בדירה הזאת פרוד, גרוש, ובמערכת יחסים . אחרי כמה חודשים טובים של מערכת יחסים, אז עברתי לגור אצל החברה לשעבר. עד שעזבתי, ואז עברתי שוב לגור לבד, אבל כבר היתה בעיה בדירה במרכז תל אביב, אז עברתי לגור עם הבוסית שלי בגבעתיים, עד שהחלטתי לעזוב, ועכשיו אני כאן סובל.
הפתרון שלי זה זוגיות, ולגור עם בת הזוג (העתידית).

EdisonGirl

New member
את יכולה להכין לעצמך כל מיני אקססוריז לבית

מאריזות, בקבוקים ודברים אחרים שנחשבים ל"פסולת".. יש קבוצות בפייסבוק שאת יכולה לקחת משם הרבה רעיונות, ובכלל, צרי לך רשימה של הדברים שאת צריכה, ואז תחשבי איך את יוצרת אותם מחומרים משומשים.

סתובבי ברחובות ת"א בלילה- מוצאים הרבה רהיטים טובים

בעיר במרכז העיר.

ודאי עם בעל הדירה שאת יכולה להחליף. אצלי כבר קרה כמה פעמים שהכריחו אותנו לשמור רהיטים שלא עשו לנו את'זה בלשון המעטה. לפעמים הם קשורים לרהיטים האלה.

אנחנו בדירה הראשונה צבענו את כל החדר המרכזי בירוק וצהוב, ושמנו וילונות ונציאניים אדומים, וזה יצא כמו ציור של ואן גוך. הדייר שהגיע אח"כ התאהב בזה והשאיר, ככה שלא היינו צריכים לטרוח לצבוע בחזרה ללבן.
הקירות לפעמים עושים המון הבדל! אז אם את לא יכולה לצבוע, חשבי ליצור טפטים או פוסטרים ענקיים בגודל של קיר שלם. זו השקעה שדווקא כן תשתלם כשאי אפשר לגעת ברהיטים.

spaysi8

New member
מדליקווווווווווול

אני מתה לצבוע ומוכנה לשלם את המחיר של לצבוע בחזרה (או לפחות בתיאוריה מוכנה)

EdisonGirl

New member
רק בתיאוריה

בפועל, בטח תעדיפי לשלם למישהו שיצבע בחזרה. זה כיף לצבוע רק כשזה צבע שאת חושקת בו.

למעלה