הסופשבוע כבר פה

Boston Guy

New member
אישתי נורא כעסה והתווכחה - אבל יש מטף על הקיר במטבח

שנמצא בטווח הושטת יד מהתנור והכיריים.
זה אחד הדברים הראשונים שהתקנתי בבית אחרי שנכנסנו לגור בו - מייד אחרי שהחלפתי את כל גלאי העשן העתיקים שהיו מותקנים בבית בגלאים חדשים וטריים (גלאי עשן מתיישן ומפסיק להיות אפקטיבי אחרי 7 שנים - הקפסולה של החומר הרדיואקטיבי שיש בתוכו "דועכת" במשך הזמן).
יש מטף מותקן בארון הבגדים בכל חדר שינה, יש מטף בגראג', יש מטף במטבח - ויש מטף ליד הגריל בחצר.
הדבר האחרון שאני רוצה זה שמישהו יצטרך בזמן שריפה להתחיל להתרוצץ בבית ולחפש מטף כיבוי.
בבית אמריקאי מצוי שעשוי מעץ ומלא בשטיחים מקיר לקיר - לוקח לאש דקות ספורות להתפשט ולצאת משליטה. במקרה שמתואר כאן של בית בלי אמצעי כיבוי בהשג יד - לברוח (ולהפעיל את אזעקת האש של הבניין) זה הדבר הנכון לעשות.

חשבתי על זה גם ואני מנסה לבדוק איפה קונים.

אנחנו גרים בבניין דירות ענקי-מתפלאת שזה לא חובה מבחינתם שיהיה מטף.
איפה קונים מטף כזה? צריך לפנות למכבי אש וכו'?

Boston Guy

New member
בכל חנות "שפץ ביתך"

הום דיפו וכיוצ"ב.
יש גם בקוסטקו.
וכמובן - אמאזון וחבריו שישלחו לך עד הביית.

בתחזוקה אמרו שראו שארית של נייר אפייה

על הדפנות של התנור אבל זה כנראה מהשריפה עצמה כי אין סיבה שהנייר יהיה שם. אני תמיד שמה את התבנית באמצע התנור ולא למטה ותמיד נייר אפייה בתוך תבנית.
&nbsp
הם אמרו שזה לפעמים קורה בגלל בעיה פנימית בתנור ויבדקו את זה.

משל333

New member
מפחיד ומסוכן כל כך

התנור שלך פועל על גז? (אני מדברת על התנור עצמו, לא על הכיריים). לנו יש תנור שבו גם הכיריים וגם התנור פועלים על גז, ולקח זמן עד שהתרגלתי לראות אש בתוך התנור

forglemmigej

New member
היום בנר ראשון הוכנו לטקעס

עם קרם פרש ומוס תפוחי עץ למהדרין, הזוגי נאלץ לשמוע את הסיפור של המכבים כמה ולמה , האמת כל שנה הוא שומע בנר הראשון ושוכח עד לשנה אחרי..

המזג לא משהו , קר מאד ורוחות מנשבות יושבים הרבה בבית איך שהערב יורד והוא יורד בשלוש כבר , עד שאני מגיעה הביתה זה ארבע וחושך קשה מסביב, אני רק מתנחמת שהאביב גם אם יתמהמה בוא יבוא, חג אורים שמח לכולנו.

אני היחידה שאוהבת לטרוף לביבות סתם ככה

בלי תוספות?

רק כשאני מארחת אני מכינה מטבל, ברגיל אוהבת לנשנש כמו שזה.
&nbsp
מוס תפוחי עץ-זה הולך טוב ביחד עם לביבות? מעולם לא ניסיתי.

למעלה