כבוד על ההספק!
נשמע שלפחות קולינרית בילית היטב
רוב ה"ארוחות" שלי הורכבו מכריכים (מהבית / קופיקס), יוגורט, גלידה וכיו"ב. השתדלתי לאכול לפני / אחרי ובעיקר לארגן לעצמי מזון לרוב היום, כי לא היה לי הרבה זמן לנשום תוך כדי
. אבל היה שווה (הלכתי לכל האירועים שרציתי להיות בהם ורובם היו טובים מאוד) והאוכל יחכה.
 
רק ערב אחד השבעתי חבר טוב לחכות לי וישבנו קצת ב
פורטר ובניו. היה נחמד (ודי רועש...). המקום ותיק ומוכר ורוב הארוחה הייתה די סטנדרטית, לפיכך אתמקד בקצרה רק בשלוש נקודות: הצ'יפס נוראי, עוגת "היער השחור" (בגרסה שלהם לרגל "אוקטוברפסט") לא ממש קשורה למקור (בתור התחלה, היא בכלל לא עוגה...) אבל מנת "שרימפס קרבונרה" (עטופים בבייקון וצרובים במחבת) הייתה נפלאה. חבל שזו מנה ראשונה ולכן די קטנה, כי ממש ליקקתי את הצלחת. הרוטב לא מצוין בתפריט אבל הוא היה טעים להפליא והשתלב מצוין עם השרימפים והבייקון, שאכלתי לסירוגין ביחד ולחוד (פירקתי את השיפודונים). השאירה לי טעם לעוד
(לצערי ב-48 ש"ח קצת יקר לי להזמין עוד אחת).