ממה ששמעת, אתה חושב שאוהב את זה? או לא? סתם מעניין לדעת
ע ערן1987 New member 15/11/13 #46 אני חושב שתמצא שם כמה שירים שתהנה מהם אבל שהאלבום בשלמותו לא יתפוס אותך ממש.. משהו כמו 3 כוכבים מתוך 5 חח
אני חושב שתמצא שם כמה שירים שתהנה מהם אבל שהאלבום בשלמותו לא יתפוס אותך ממש.. משהו כמו 3 כוכבים מתוך 5 חח
M Music Man XD New member 16/11/13 #57 מינוס שלוש. אני בטוח שבכלא בצפון קוריאה ישתמשו באלבום הזה כשיטת עינוי.
ע ערן1987 New member 13/11/13 #2 Lily Allen - Somewhere Only We Know חוץ מהסינגל החדש שהיא הוציאה לפני רגע היא גם שיחררה קאבר שהיא עשתה ללהיט הגדול של קין כחלק מפרסומת לאיזו רשת שקר-כלשהי בבריטניה. זה זכה לקליפ קצר, יפהפה ומקסים! את השיר המלא אפשר למצוא ברחבי האינטרנט אבל גם לקנות אותו ב-iTunes (אני כבר קניתי אותו )
Lily Allen - Somewhere Only We Know חוץ מהסינגל החדש שהיא הוציאה לפני רגע היא גם שיחררה קאבר שהיא עשתה ללהיט הגדול של קין כחלק מפרסומת לאיזו רשת שקר-כלשהי בבריטניה. זה זכה לקליפ קצר, יפהפה ומקסים! את השיר המלא אפשר למצוא ברחבי האינטרנט אבל גם לקנות אותו ב-iTunes (אני כבר קניתי אותו )
D DAN1EL New member 14/11/13 #10 Kanye West - Blood On The Leaves האלבום חופר לי, אבל הדבר הזה הוא משירי השנה שלי.
ע ערן1987 New member 14/11/13 #15 אהבתי בסה"כ את האלבום כולו אבל השירים הפייבוריטים עליי ממנו הם On Sight, Black Skinhead, I Am A God, New Slaves, Hold My Liquor (אולי ה-פייבוריט שלי), Blood On The Leaves ו-Guilt Trip.
אהבתי בסה"כ את האלבום כולו אבל השירים הפייבוריטים עליי ממנו הם On Sight, Black Skinhead, I Am A God, New Slaves, Hold My Liquor (אולי ה-פייבוריט שלי), Blood On The Leaves ו-Guilt Trip.
א אבישי ר New member 14/11/13 #18 Hold My Liqour השיר האהוב עלי בתקופה האחרונה. מה עם I'm in It? לא אהבת אותו?