|ביץ'|
M Music Man XD New member 15/11/13 #37 Gaga & R. Kelly - Do What U Want ARTPOP הוא לא אלבום טוב, אבל אני חייב להודות שיצא לי לשמוע חלק מהשירים השבוע ודי נהניתי. סוג של "גילטי פלז'ר", אני מניח. זה בטח יעבור לי עוד שבוע. אבל בינתיים אני נהנה מהשיר הזה
Gaga & R. Kelly - Do What U Want ARTPOP הוא לא אלבום טוב, אבל אני חייב להודות שיצא לי לשמוע חלק מהשירים השבוע ודי נהניתי. סוג של "גילטי פלז'ר", אני מניח. זה בטח יעבור לי עוד שבוע. אבל בינתיים אני נהנה מהשיר הזה
M Music Man XD New member 15/11/13 #45 בהתחלה זה שעמם אותי, אבל זה סוג של "גדל" עליי מאז. זה טוב יותר משיתופי הפעולה האחרים שלה בשנים האחרונות.
בהתחלה זה שעמם אותי, אבל זה סוג של "גדל" עליי מאז. זה טוב יותר משיתופי הפעולה האחרים שלה בשנים האחרונות.
ע ערן1987 New member 15/11/13 #47 גם עליי! כריסטינה מוסיפה ה-מ-ו-ן לשיר הזה והוא טוב בהרבה מהמקור שהיה חביב לכל היותר
M Music Man XD New member 15/11/13 #42 Miley Cyrus - Bangerz מה שאתם גורמים לי לעשות.... שמיעה ראשונה.
M Music Man XD New member 15/11/13 #48 Anna Calvi - Suddenly אולי אשמע את כל האלבום. מאוהב באלבום הזה.