סכמ"ש

עדידי15

New member
איזה כיף לך בקושי אכלתי סופגניות

בחג הזה!
ומרולדין אכלתי רק סופגניה אחת ונידחת שאנשים לא קנו- מלבי. אבל זה דווקא היה ממש טעים חח.
ואיזה סגירת מעגל עם טרנטינו :) נייס.

DAN1EL

New member
מבחינת תהילה אצל בני הנוער אולי כן

אבל את "דמדומים" לא ראיתי, אז אין לי איך להשוות.

אני חושב שזה מזכיר גם מבחינת משולש האהבה הרומנטי שעומד במרכז העלילה (שמבחינתי זה הקטע הכי משעמם ומעפן ב"משחקי הרעב"...הרי ברור מראש כבר עם מי היא תהיה בסוף, לא?).

ערן1987

New member
מסכמ"ש גם כן

משהו טוב שקרה השבוע:
היה אחלה שבוע בעבודה.. מעבר לזה לא היה משהו יוצא דופן חח

משהו רע שקרה השבוע:
הכלבה שלי קצת צולעת ברגל ימין האחורית ואנחנו לא יודעים בוודאות למה בדיוק, הוטרינרית אומרת שאולי היא קרעה את הגיד.. אם זה ימשיך ככה נעשה לה צילום ונראה מה זה, המצב דווקא השתפר מאוד ביומיים האחרונים אז נראה מה יהיה

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אני הולך להקרנה תפוזית של הסרט "אחים בדם", מקווה שיהיה טוב! חוץ מזה, אחותי מסיימת טירונות - יאיי לה! חחח

התחדשות השבוע:
לא נראה לי שהתחדשתי במשהו חח

סרט השבוע:
השבוע לא ראיתי שום סרט

סדרת השבוע:
כנ"ל

ספר השבוע:
כנ"ל

שיר השבוע:
Wrecking Ball של מיילי - נדבק לי חזק בראש!

אלבום השבוע:
למרות ששמעתי כמה וכמה אלבומים השבוע, זה שהכי "בא לי בטוב" הייה דווקא Days Are Gone של חיים.. איזה מוי כיף של אלבום!

מאכל השבוע:
סופגניות!
גם אתמול בבוקר-צהריים הייתי בחתונה ואכלתי שם כל כךךךךךךךךךךךךךך הרבה! וואי היה שם ממש טעים! חחח

ציטוט השבוע:
"ככככככככןןןןן!!!" - הרבה פעמים כשפונים אליי בעבודה אני עונה ככה בקול סמכותי כזה ומסתבר שבחדר שידור המשפט תפס וכבר כמה אנשים עושים אותו, אז אתמול בערב כשעבדתי היה שם אחד שכל הזמן צחק עליי בקטע הזה חחחח.. זה בהחלט עשה את המשמרת ליותר מהנה

תמונת השבוע:
אני לא זוכר איפה מצאתי את התמונה הזו אבל היא סופר-מגניבה!

תכניות לסופ"ש:
אתמול בבוקר-צהריים הייתי בחתונה ומשם נסעתי ישר לעבודה והיה כיף במשמרת (מה גם שהמקום בו הייתה החתונה היה 4 דק' נסיעה בדיוק מהעבודה שלי! חחח).. היום עשינו ארוחת צהריים משפחתית והיה טעים וממלא מאוד חח.. בערב אני אצא לחגוג לידידה שלי יום הולדת במקום חדש בפ"ת, נראה איך יהיה.. וזהו חח

אחר (או: מסר חשוב לאומה):
בשבוע האחרון עשיתי דוגסיטר לכלב של חברה של אמא שלי ואתמול, בדיוק כשהגעתי לחתונה המדוברת, התגלה לי שהוא ברח (אין לי כוח להסביר איך, זה ארוך חח).. בקיצור, אחרי איזה שעתיים של לחץ וכו' וכו' בסוף הוא נמצא והכל בסדר איתו.. עשיתי לו נו-נו-נו והוא עשה לי פרצוף של כלבים שלא מבינים מה לעזאזל "הדברים המדברים ההם" רוצים מהם

Mrs Brightside

New member
אני אני!

משהו טוב שקרה השבוע:
-עבדתי בוקר הרבה :)
-חנוכת בית+נר שמיני של חנוכה בבית של בן דוד שלי, במושב "לוזית" (ליד בית שמש). היה ממש כיף, הרבה אוכל, מוזיקה (בני דודים שלי ניגנו על גיטרה שירי אריק איינשטיין וכדו')

-עשיתי קעקועעעע..האמת שזה היה ספונטני ממש, חברה שלי ביקשה ממני שאני אבוא איתה לעשות קעקוע, אז אמרתי לעצמי נו יאללה נעשה גם

משהו רע שקרה השבוע:
-המוות של ספי ריבלין

-לא טעמתי סופגנייה של רולדין
..(ימכרו אותן גם שבוע הבא? או שאני אצטרך לחכות לחנוכה הבא?
)
"ההוביט 2"...הזמנו כרטיסים שבוע שעבר...ואנחנו הולכים לראות את זה :)
התחדשות השבוע:
3 סריגים+2 זוגות מגפיים

סרט השבוע:

סדרת השבוע:
"אקס פקטור ישראל","להיות איתה" (אביב אלוש
)
ספר השבוע:
התחלתי את "50 גוונים של אפור" :$
שיר השבוע:
אריק איינשטיין-אדון שוקו
אריק איינשטיין-בגללך
אריק איינשטיין - שיר מספר שמונה
שי גבסו-אין לי מילים
Wankelmut feat. Emma LouiseMy Head is a Jungel
Cassadee Pope - Wasting All These Tears
אלבום השבוע:
Cassadee Pope - Frame By Frame (Deluxe Edition)
מאכל השבוע:
שקשוקה
..."גיליתי" את המאכל המדהים הזה אתמול
ציטוט השבוע:

תמונת השבוע:

תכניות לסופ"ש:
אתמול הייתי במקס ברנר עם חברה טובה...היום נשארתי בבית והתבטלתי קצת, ואח"כ עשייתי שיעורים:X..
שבוע טוב

עדידי15

New member
תעלי תמונה של הקעקוע!

או לפחות תיאור חח.

ולהיות איתה סדרה מעולה! אני כבר מכורה...

ערן1987

New member
תתחדשי על הקעקוע!

אני כבר חושב למעלה מ-5 שנים לעשוות קעקוע אבל מאוד חושש שהוא ייצא לא יפה או שהוא "יגדל" עליי לא טוב עם השנים חחח.. אוף.. וכמובן, תעלי תמונה של זה!

שקשוקה
אצלי במשפחה הפסיקו להכין את המאכל הזה כשאני לא בבית, יש לנו מעין אמונה תפילה שאם מישהו מכין אותו כשאני ביציאה אז קורה לי משהו

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
היה שבוע טוב. הוא עבר מהר, והיה די מהנה! אני גם אוהב את חנוכה, אז זה הוסיף.
משהו רע שקרה השבוע:
שום דבר ספציפי.
מצפה שיהיה שבוע טוב - בנאלי, אני יודע.
התחדשות השבוע:
חולצה. לא קניתי אותה בעצמי, אין לי זמן לכלום, קיבלתי.
סדרת השבוע:
כל הסדרות שעקבתי אחריהן נגמרו ונוצר חור. אני צריך למצוא משהו טוב למלא איתו את החור הזה - הצעות?
ספר השבוע:
התחלתי את "תעלומת המשרתת הנעדרת" של טרקווין הול.
שיר השבוע:
אהובה עוזרי - הלב
Lady Gaga & R. Kelly - Do What U Want - פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה עם שיר של גהגה! ממש התמכרתי. מחכה לקליפ.
אלבום השבוע:
אהובה עוזרי - צלצולי פעמונים. אלבום מדהים וכל כך מרגש ויפה. כדאי לכם לנסות, אפילו אם זה לא משהו שהייתם חושבים שתאהבו.
מאכל השבוע:
סופגניות (לא הרבה, בשלב מסוים הריח כבר עשה לי בחילה - ואני אדם שאוהב סופגניות!
), וקציצות של אמא שלי שאכלתי עכשיו. אני כמעט בטוח שהן יכולות לרפא מחלות. כל כך טעים. אני יודע שכל אחד אומר את זה על האוכל של אמא שלו (טוב, לא כולם, אבל רבים) - אבל במקרה שלי זה באמת נכון.
ציטוט השבוע:
כרגיל - המון, כרגיל - אני לא זוכר.
תכניות לסופ"ש:
נפגשתי עם חברים ומשפחה - היה כיף! בשבוע שעבר אמרתי שלא בא לי סופ"ש של סתלבט מוחלט ומימשתי את זה.
ערוץ 2 גורם לי להקיא. נמאס לי מזה כל כך. איכס!

DAN1EL

New member
ממליץ לראות סרטים במקום סדרות

זה מה שאני עושה.

לא רואה סדרות בכלל, רק סרטים (מה שמסביר בחלקו את כמות הסרטים האדירה שאתם רואים כל שבוע אצלי בסכמ"ש
).

DAN1EL

New member
אה, וככה גם לא צריך להתעצבן מערוץ 2

אני באמת לא זוכר מתי בפעם האחרונה צפיתי בערוץ הזה.
ראיתי קצת עם אחותי לא מזמן "אקס פקטור" כי הייתי בסלון ולא הייתה ברירה, והיה מעפן. מתמודדים גרועים אחד אחרי השני. כל אחד עם הטרגדיה שלו - בלה בלה בלה. זה משעמם. איך אנשים רואים את זה?

השופטים דווקא היו סבירים - פורטיס מלך.
ועברי לידר הוא כנראה המוזיקאי המשעמם בהיסטוריה של המדינה הזאת, אבל כשופט דווקא ניכר שיש לו טעם. חבל רק שהוא לא מיישם על עצמו.

Music Man XD

New member
אני לא צופה בערוץ הזה כבר המון זמן.

אבל חלק מבני משפחתי כן, לצערי.
ויוצא לי גם לשמוע על זה מאחרים וכאלה. מה גם שהעיתונים היו מלאים בזבל הזה לאחרונה, עם מסיבות החשק של אייל גולן (גם כן, גועל נפש).

בקיצור - איכסה. איכ-סה.

Music Man XD

New member
הצעה מעניינת.

אבל זה דבר פחות נגיש, לא? אני גרוע ב"למצוא" דברים כאלה ברשת.

וחוץ מזה - יש דברים מעולים בטלוויזיה בשנים האחרונות! רק חבל שבישראל הטלוויזיה נראית כמו משהו שרני רהב השאיר באסלה שלו הבוקר. סליחה על הבוטות, כן?

בעצם - לא סליחה! ככה זה נראה.

Music Man XD

New member
יש לי.

אבל לא פרטי שלי. ויש לי גם בני משפחה שמעמיסים עליו "כל טוב"

אבל אמצא פתרון. במילא אין לי המון זמן עכשיו.

למעלה