מסכמ"ש גם כן
משהו טוב שקרה השבוע:
היה אחלה שבוע בעבודה.. מעבר לזה לא היה משהו יוצא דופן חח
משהו רע שקרה השבוע:
הכלבה שלי קצת צולעת ברגל ימין האחורית ואנחנו לא יודעים בוודאות למה בדיוק, הוטרינרית אומרת שאולי היא קרעה את הגיד.. אם זה ימשיך ככה נעשה לה צילום ונראה מה זה, המצב דווקא השתפר מאוד ביומיים האחרונים אז נראה מה יהיה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אני הולך להקרנה תפוזית של הסרט "אחים בדם", מקווה שיהיה טוב! חוץ מזה, אחותי מסיימת טירונות - יאיי לה! חחח
התחדשות השבוע:
לא נראה לי שהתחדשתי במשהו חח
סרט השבוע:
השבוע לא ראיתי שום סרט
סדרת השבוע:
כנ"ל
ספר השבוע:
כנ"ל
שיר השבוע:
Wrecking Ball של מיילי - נדבק לי חזק בראש!
אלבום השבוע:
למרות ששמעתי כמה וכמה אלבומים השבוע, זה שהכי "בא לי בטוב" הייה דווקא Days Are Gone של חיים.. איזה מוי כיף של אלבום!
מאכל השבוע:
סופגניות!
גם אתמול בבוקר-צהריים הייתי בחתונה ואכלתי שם כל כךךךךךךךךךךךךךך הרבה! וואי היה שם ממש טעים! חחח
ציטוט השבוע:
"ככככככככןןןןן!!!" - הרבה פעמים כשפונים אליי בעבודה אני עונה ככה בקול סמכותי כזה ומסתבר שבחדר שידור המשפט תפס וכבר כמה אנשים עושים אותו, אז אתמול בערב כשעבדתי היה שם אחד שכל הזמן צחק עליי בקטע הזה חחחח.. זה בהחלט עשה את המשמרת ליותר מהנה
תמונת השבוע:
אני לא זוכר איפה מצאתי את התמונה הזו אבל היא סופר-מגניבה!
תכניות לסופ"ש:
אתמול בבוקר-צהריים הייתי בחתונה ומשם נסעתי ישר לעבודה והיה כיף במשמרת (מה גם שהמקום בו הייתה החתונה היה 4 דק' נסיעה בדיוק מהעבודה שלי! חחח).. היום עשינו ארוחת צהריים משפחתית והיה טעים וממלא מאוד חח.. בערב אני אצא לחגוג לידידה שלי יום הולדת במקום חדש בפ"ת, נראה איך יהיה.. וזהו חח
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
בשבוע האחרון עשיתי דוגסיטר לכלב של חברה של אמא שלי ואתמול, בדיוק כשהגעתי לחתונה המדוברת, התגלה לי שהוא ברח (אין לי כוח להסביר איך, זה ארוך חח).. בקיצור, אחרי איזה שעתיים של לחץ וכו' וכו' בסוף הוא נמצא והכל בסדר איתו.. עשיתי לו נו-נו-נו והוא עשה לי פרצוף של כלבים שלא מבינים מה לעזאזל "הדברים המדברים ההם" רוצים מהם