10 משחקים שאולי יצאו חרא השנה, לפי אתר GT, דעתכם?

statrix

New member
bf יהיה טוב ... כל השאר לא כזה מעניין ... הרשימה שלי :

קניה בטוחה
mkx
carmageddon
hardline
sf5
tekken 7
&nbsp
דברים שאני מעוניין לפחות לראות :
quantum break
metal gear
uncharted 5
heroes 7
deep down
division
last gaurdian
ori and the blind forest

יא! איך אני שמח שאתה מתעניין בdeep down נשחק יחד

הוא יהיה אדיר. באטלפילד חייב להיות משחק טוב, לא שאיכפת לי אם הוא יהיה טוב אני לא משחק בזה,זה פשוט מהמפתחים של דד ספייס אז זה לא יכול לצאת גרוע בשום אופן. יש הירוז 7?????????? דאמט. דאמט עם יובי סופט וכל הmaster race החנונים האלה. עכשיו אני באמת חייב להשיג מחשב נייד שיוכל להריץ אותו, אני לא משקע במחשב עוד פעם אני לא.

למה הם לא מוציאים את זה לפס4 ? סעמק.

meishar84

New member
הרשימה שלי

1. Battlefield Hardline - מת על Batllefield, הקונספט של המשחק אדיר, הבטא הראשונה הייתה מעולה , השניה יוצאת אוטוטו והמשחק מוזמן מראש בDeluxe Edition.
2. Rainbow Six - קניה בטוחה
3. Call of duty - תלוי בעלילה ובפורמט. Modern Warfare, World at war , Black ops - קניה בטוחה , אם זה ghosts אני ממשיך להתעלם ממה שנקרא CoD :)
&nbsp

מישהו 2

New member
המשחקים הבאים שלי זה

the order ודרגון בול.
אני אוותר על הבאטלפילד החדש כי הוא כולו נראה כמו מוד של שוטרים וגנבים של BF4.
וחוץ מזה, למרות שהמולטי זה מה שחזק במשחקים של באטלפילד. אני לא אוהב שדופקים לי את הסינגל... ניסיתי כבר איזה 30 פעם לסיים את BF4 וכל פעם מחדש הוא מוחק לי את כל השמירות שהיו לי... מהיום שבו קניתי אותו ועד עכשיו, לא עזר שום עדכון או הסרה והתקנה מחדש... פשוט הזוי.

משחקים שאני בוכה עליהם זה fable ו- קוואנטום בריק שיהיו אקסלוקסיבים לאקסבוקס : ( .. והם מטורפים

evilplate

New member
פייבל דווקא?

זה אפילו לא פייבל נורמלי בכלל, סתם משחק צדדי בסדרה שנפלה קשה באיכות שלה בשנים האחרונות, אין פלא שהוא ברשימה שלהם.

בשנים האחרונות? כל המשחקים בסדרת פייבל הם זוועה, שיחקת בהם?

כמו כל משחק של פיטר מוליניקס מאז תחילת המאה ה21. פייבל 1 היה משחק RPG הכי גנרי וחסר אישיות שיש ואני אפילו לא נכנס למה שהבטיחו לנו, אובייקטיבית במנותק מהציפיות המוגזמות הוא היה זוועה, השני גם והשלישי פשוט שבר שיאים של גועל.

אני דווקא חושב שהכיוון החדש של הפייבל הזה הוא יותר טוב מהשיעמום הגנרי של המשחקים הקודמים בסדרה, אני פשוט לא מאמין בצוות הזה שהם יוכלו להגשים את הפוטנציאל של משחק מולטי כזה.

האורדר הוא 8-10 שעות גיימפלי

ו10 -12 שעות אם אתה משחק בקצב של חילזון. קח את זה בחשבון.

מישהו 2

New member
לא.. כי פשוט אני רגיל ל- 40 שעות משחק

ממשחקי AAA בתקופתנו.
&nbsp
אני אופטימי , הסיפור מאוד מעניין אותי.

שמע שהם אומרים 8-10 שעות גיימפלי ומתוכם 3 שעות ויותר זה QTE

אז כן זה לא תקין. אל תקנה את זה במחיר מלא, אל תעודד אותם.

PlayGirl3

New member
הפיצוי של 10% הנחה בחנות הדיגיטלית תקף ל-3 ימים בלבד

הפיצוי שסוני נותנת בעקבות נפילת השרתים למשך כמה ימים בחג המולד של 10% הנחה חד פעמית על קניה בחנות הדיגיטלית יהיה תקף החל מיום שישי ה-23 בחודש ורק עד הבוקר של ה-26 לחודש!
כמו כן לא יהיה ניתן להשתמש בהנחה כדי לקנות מנוי פלוס

fortheplayers#

http://blog.eu.playstation.com/2015/01/20/grab-10-playstation-store-discount-friday/

ממש תודה להם, אני אפספס את ההנחה על רזי, איכס.

גם כן פיצוי, רציתי להשתמש בזה להנחה על רזי ועל Atelier פלוס ועל טקטיקס אוגר, עכשיו אני אפספס את רזי, הם היו צריכים להשאיר לשיקולנו את השימוש בהנחה זה הדרך היחידה שזה היה מועיל לנו.

מישהו 2

New member
אם אני לא טועה

קראתי שהם החזירו את הימים שאבדו לבעלי הפלוס, ושמבצעי חג המולד נמשכו יותר זמן מהרגיל.
&nbsp

PlayGirl3

New member
סדרת הטלויזיה הראשונה שמשודרת דרך רשת ה-PSN מתחילה במרץ

הסדרה נקראת Powers ומבוססת על סדרת קומיקס.
הסדרה מתחילה ב-10 במרץ ברשת האמריקאית, ובקרוב יודיעו מתי תתחיל גם באירופאית. הסדרה אמורה להיות שבועית וכוללת 10 פרקים.
הפרק הראשון יהיה חינמי לכולם ולבעלי פלוס הסדרה כולה תהיה בחינם.

טריילר
https://www.youtube.com/watch?v=P02...outube.com/watch?v=P02QmncDOzM&has_verified=1

יוצרי Remember Me עובדים על משחק RPG שדמותו היא רופא/ערפד

המשחק מתרrחש אחרי מלחמת העולם ה1 הרופא שאותו אנחנו משחקים ננשך על ידי אחד החולים שלו והופך לערפד, בכל המשחק נצטרך לבצע בחירות מוסריות,שיעמידו את הרופא בפני שתי אופציות, לציית לשבועת הרופאים שלו ולהציל חיים, או לציית לכללי חייו החדשים כערפד ולהתחבר לייצר הסדיסטי הזה.

הייתי יכול להתלהב מאוד מפרויקט כזה אם המשחק הקודם של החברה הזו לא היה יוצר לי חוסר אמון בהם, היה להם רעיון ממש מגניב והם פשוט הרסו אותו
בגלל לינאריות מטורפת וחסרת פרופורציה, וגם המשחק החדש שלהם, life is strange לא יוצר אצלי אמון שמשהו השתנה ממה שראיתי ממנו.

עדיין משהו בי רוצה לקוות שהמשחק הזה יצא סביר כי הרעיון שלו ממש מדבר אלי.
הם לא דיברו על פלטפורמות בהכרזה, אבל אנחנו יודעים כבר כמה זמן שהם עובדים על RPG חדש לPS4/ONE וכנראה במשחק הזה מדובר
http://www.polygon.com/2015/1/20/7856585/dontnod-vampyr-remember-me-rpg

לפי נינטנדו פייר אמבלם החדש לא יגיע ב2015 :((((

נינטנדו אוסטרליה פירסמה הודעה טיזרית שמראה את לוח הזמנים שלהם ליציאת משחקים ב2015 והם הראו שפייר אמבלם החדש הוא חלק
מהתוכניות שלהם ל2015 היום הם הודיעו שהתאריך הזה למשחק היה טעות. לא ברור אם הם עושים את זה כדי לא להרוס הפתעה בE3 השנה או שבאמת
המשחק לא יוצא השנה, אבל זה די הגיוני מימלא כולם חשבו שזה משחק של סוף 2015 תחילת 2016.

אוף, ואני כבר קיוויתי להעביר את הקיץ עם המשחק הזה ביחד עם בירת ההינייקן הישנה והטובה שלי.
נינטנדו הורסי שמחות שכמוכם, חסרי צלם אנוש תנו לי סיבה להדליק את הקונסולה שלכם, ארורים תהיו!
http://www.dualshockers.com/2015/01...elease-date-for-fire-emblem-3ds-was-an-error/

סקוור עושה הנחות בPSN האמריקאי.

https://store.sonyentertainmentnetw...enix-sale/cid=STORE-MSF77008-SQUAREENIXSL_G_S

דברים שתפסו לי את העין.
דאוס אקס HR -
23 שקלים. (לא בדקתי את המחיר שלו לפני אבל זה עדיין אחד משלושת המשחקים הכי טובים בדור הקודם אז תקנו!)
Drakengard 3 -
79 שקלים. אף פעם לא התלהבתי מהסדרה הזו אבל אם הייתי פאקינג מסדר את הבעיה שלי עם אמזון הייתי מנסה את המשחק הזה במחיר הזה.
MURDERED: SOUL SUSPECT™
53 שקלים בגרסת הPS3
70 שקלים בגרסת הPS4
ויש עוד דברים פחות מלהיבים בלינק.
https://store.sonyentertainmentnetw...enix-sale/cid=STORE-MSF77008-SQUAREENIXSL_G_S

לא ממליץ אלא אם כן את יודעת

שאת הולכת לשחק במשחק נורא נורא קל ומאוד פשטני, אני עשיתי טעות שקניתי בגלל שאהבתי את הסטייל הגרפי שלו. זה בבירור משחק לילדים ולא בקטע הטוב של זה.כאילו זה לא משחק לילדים שיכול להתאים גם בשבילנו.

PlayGirl3

New member
אוקיי, חשבתי שזה "לכל המשפחה"

אז אין במבצע הזה שום דבר שאני רוצה. הכל כבר יש לי או שלא מעניין.

למעלה