סופסוף ראיתי את שני הפרקים!!
אני חייבת להודות שמשהו קצת לא זרם לי בשני הפרקים האלה, ואני לא יודעת מה הפריע לי יותר.

קודם כל - איך ייתכן שקארי ודיאן לא מדברים ולא בחצי מילה על הקמפיין של אלישה? היא מקבלת את המשרד הישן של וויל כי "קארי מסתפק במשרד של דייויד לי" ודיאן נחמדה ועדינה אליה, אבל אף אחד לא מדבר על זה שאם היא תזכה בתפקיד, היא בכלל תצטרך לעזוב את החברה.

גם קצת מציק לי שאחרי כל מה שקרה מתחילת עונה 5, בסופו של דבר דיאן/אלישה/קארי חזרו למשרדים של LG. זה מצחיק, כי הם חזרו עם רוב הצוות המקורי של LG, למשרדים של LG, ועם חצי מהמייסדים (כלומר, עם החצי שנשאר בחיים). למעשה, כל מה שקרה מתחילת עונה 5 ועד עכשיו יכול היה לקרות מהר יותר ובלי הרבה דרמות - בסך הכל נפטרנו מדייויד לי ומקנינג. אי אפשר היה להדיח אותם קודם?

בקיצור, אני מרוצה מהעונה הזו, אבל יש בה כמה דברים שבשני הפרקים האלה קצת מציקים לי. נמאס לי מקלינדה (זה לא חדש, תכלס), פלורק/אגוס/לוקהרט לא מתנהלים כמו שציפיתי (כמו שנאמר כאן, יש בין השותפים האלה מדיניות הסתרת מידע שאני לא מצליחה להבין), ודווקא ברגעים כאלה חסרונו של וויל מורגש, והסצינה של אלישה במשרד שלו רק חיזקה לי את זה...

יאללה, שיתחילו לקדם עניינים ולהזיז את העלילה קדימה.