LOL
"תגובות של דילן זועמת"
נכנסתי בהתחלה וראיתי שההודעה הראשונה בפורום זו הודעה על נקמה, אז חשבתי שנכנסתי לפורום נקמה ולא הבנתי על מה אני אמורה לזעום
אניווי, האמת היא שגם בפרק של האישה אין לי הרבה על מה לזעום. בכל זאת... לאנה
אז נכון, היא הייתה לבושה... לייק, מה הקטע עם זה?!
ואם כבר נקמה ולאנה, אני רק רוצה לציין שראיתי קודם את הפרק של האישה, ואז את הפרק של נקמה ואז היה שם איזה קטע שבן אומר לג'ק שה-FEDS מגיעים ואני כולי כזה "יאייי!!! לאנה!!" ואז קלטתי ששם אין לאנה
והביאו איזו משעממת אחת שאפילו לא קרובה ללהיות לאנה
למה אי אפשר ללהק אותה לסוכנת FBI בכל הסדרות שאני רואה??
טוב ועכשיו ברצינות, האמת היא שאת הפרק של שבוע שעבר לא היה לי זמן לראות, אבל בגלל שידעתי שיש שם את לאנה, החלטתי לראות רק את הקטעים איתה ולהזניח את שאר הפרק עד שיהיה לי זמן. אבל אז כמה ימים אחרי, כשהיה לי זמן פתאום לא הרגשתי צורך לצפות בשאר הפרק אחרי שראיתי את כל הקטעים המעניינים בו...
אבל היום החלטתי לצפות בשני הפרקים ברצף, אז יש מצב שקצת יתערבבו לי העלילות, אז תסלחו לי.
בכל מקרה, אח של אלישיה מעיק, לא אוהבת אותו בכלל, לא מוצאת אותו משעשע ובגדול הוא דמות די מיותרת. ענין האונס התחיל טוב אבל הסתיים בלע. כל הקטע של הבית תמחוי ואלישיה מתנדבת ומנסה להיות טובה היה גרוע למדי.כן הצחיקו אותי דווקא הקטעים של עריכת קמפיין הבחירות שלה, עם המוזיקה האירית והבת של גולד בכלל אדירה "מה עם המוזיקה של טיטאניק? אתם אפילו יכולים לקחת סצנות משם"
התשדירי אנטי היו ממש גרועים, לייק, דינוזאור? ברצינות??
אלישיה ופין, ברצינות, למה זה טוב?! היא לא יכולה להיות עד כדי כך טיפשה ולא לראות שהיא פשוט יורה לעצמה ברגליים.
אותו כנ"ל לפיטר. אני דווקא מחבבת את רמונה. או יותר נכון חיבבתי אותה. אבל הוא כבר עבר על זה בעבר. הוא פאקינג ישב בכלא בגלל השטויות האלה שלו ועכשיו בתור המושל הוא חושב שהוא untouchable אוף! הוא לא מצטייר כדמות טיפשה והכותבים מתעקשים להפוך גם אותו וגם את אלישיה לטיפשים וזה נראה כמו זלזול באינטליגנציה של הצופים.
כאילו שאחרי ששכב עם מיליון פרוצות פיטר לא יהיה מסוגל לטשטש את עקבותיו.
זה מעצבן אותי לא רק כי אני עדין מפנטזת על happy ending של אלישיה עם פיטר, זה מעצבן כי זה פשוט לא נבנה נכון וזה מוצג באופן שיטתי ומעצבן של סטריאוטיפים לעוסים שמוצו מזמן.
אבל כן, בעיקר מעצבן אותי כי אני רוצה את פיטר עם אלישיה. ולא אכפת לי אם אני הצופה היחידה של הסדרה שמעוניינת בזה, אני מעוניינת בזה!
ואם כבר זלזול באינטליגנציה של הצופים, אז מישהו מוכן להסביר לי איזה אדם שפוי בנפשו יחליט מרצונו החופשי להגיע לבית של בישופ, כשהוא יודע שבישופ רוצה להרוג אותו. ומילא זה, כבר הגעת כי לא האמנת שבישופ המלאך הזה יכול לפגוע בנפש חיה... אחרי שהוא מודה שהוא כן אמר את הדברים האלה, אתה עוד מאמין לו שזה היה בצחוק? מה נסגר?!
ואגב, ממש רציתי שהוא ישאר לשחק חתחתול!! אני אוהבת את המשחק הזה!!
אבל אם כבר קרי, אז מגיע לו שבישופ יהרוג אותו אחרי מה שהוא עשה ללאנה
שיבין כבר שקלינדה לא מעוניינת בו ויפסיק להתנהג כמו ילדה מאוהבת בת 12. מעולם לא הייתם "ביחד" באמת, והיחסים האלה לא התקדמו לשום מקום ואתה יודע בדיוק עם מי אתה שוכב ומה לצפות ממנה. אז עם כל הידע הזה לצפות לתוצאה אחרת זו ההגדרה המדויקת לאידיוט נאיבי.