אם תלטוף לי את הציץ, לא אסטור לך. אשתך, לעומת זאת...
ק קטניפ New member 11/7/12 #65 מתי נחפור אם לא אז? לפני? וזה רק בגלל שאתה מזדיין עם הנשים הלא נכונות. אני גומרת, מסובבת את הגב ועד הבוקר אין ציוץ.
מתי נחפור אם לא אז? לפני? וזה רק בגלל שאתה מזדיין עם הנשים הלא נכונות. אני גומרת, מסובבת את הגב ועד הבוקר אין ציוץ.
H hofit1980 New member 11/7/12 #76 רק שאלתי עם אתה רוצה סיבוב נוסף... בחורה לא יכולה להוציא משפט מהפה בלי להפוך לחופרת?
J Jake Speed New member 11/7/12 #83 אני מלא זה בטוח אבל לא יודע עם רימון זו ההשוואה הנכונה. במחשבה שניה, כן כמו רימון אני תיכף מתפוצץ
ד דאגרוטיפ New member 11/7/12 #89 לא יודעת מה איתך, הוריבל'ה אבל עולם המושגים שלי בשעה הזו מצתמצם להוויה מאוד ספציפית. והיא לא כוללת את ההגדרה הזו שלך. אבסטרקטי זה מופשט, תרתי? (מחמיא לך פני האהבל שאתה מעמיד)
לא יודעת מה איתך, הוריבל'ה אבל עולם המושגים שלי בשעה הזו מצתמצם להוויה מאוד ספציפית. והיא לא כוללת את ההגדרה הזו שלך. אבסטרקטי זה מופשט, תרתי? (מחמיא לך פני האהבל שאתה מעמיד)
H hofit1980 New member 11/7/12 #86 אני נאלצת להסיק מהשרשורים השונים שאתה פוגש בבחורות הלא נכונות מותק. והגבר שלי מחכה להתנעה השנייה, למילים האלו....... אבל אני אכין לך חולצה מיוחדת לנשים שלך, כדי שלא תצטרך להסביר בכל פעם מחדש
אני נאלצת להסיק מהשרשורים השונים שאתה פוגש בבחורות הלא נכונות מותק. והגבר שלי מחכה להתנעה השנייה, למילים האלו....... אבל אני אכין לך חולצה מיוחדת לנשים שלך, כדי שלא תצטרך להסביר בכל פעם מחדש
J Jake Speed New member 11/7/12 #88 יש לי, אמיתי וכתוב עליה: "When I want your opinion. I'll take my dick out of your mouth" אני חושב שזה די מסביר את תפיסת העולם שלי, לא?
יש לי, אמיתי וכתוב עליה: "When I want your opinion. I'll take my dick out of your mouth" אני חושב שזה די מסביר את תפיסת העולם שלי, לא?
J Jake Speed New member 11/7/12 #62 ולמה, קיבינימט עוד לא הפנמתן שמציצה הנה דרך לגיטימית לחלוטין לפתוח היכרות?
J Jake Speed New member 11/7/12 #69 ומה זה העניין הזה עם לרפד את האסלה בכמויות של נייר טואלט שמצריכות כריתת יער גשם שלם? בואנ'ה, אני אשכרה לא מבין כלום בנשים
ומה זה העניין הזה עם לרפד את האסלה בכמויות של נייר טואלט שמצריכות כריתת יער גשם שלם? בואנ'ה, אני אשכרה לא מבין כלום בנשים
H hofit1980 New member 11/7/12 #77 חטפת פעם דלקת בוג'ייג'יי? אני מניחה שלא, טוב, גם אני לא (טפו טפו טפו), עזוב נייר, מי בכלל מתיישב על אסלה שאינה זו שאני חיטאתי במו אקונומיקייתי?
חטפת פעם דלקת בוג'ייג'יי? אני מניחה שלא, טוב, גם אני לא (טפו טפו טפו), עזוב נייר, מי בכלל מתיישב על אסלה שאינה זו שאני חיטאתי במו אקונומיקייתי?