היי מקווה שאפשר להצטרף ?

חחח אכן אפשר לחפור, אבל זה כבר מעבר

לגבול היכולת שלי

בתור אחת שעברה 3 קורסים בסטטיסטיקה- בהחלט מבינה על מה את מדברת!!!!

עשית בשכל!!
בהצלחה בהמשך הלימודים!!

וקחי עוד המלצה על חשבון הבית- אהבה זה כל הסיפור.. מומלץ ביותר!!

Digi Lista

New member
כפולה

בסדר, לא ננסה לאתגר את היכולת שלך

למה לעזאזל עשית 3 קורסים בסטטיסטיקה?! רק המחשבה

אם עברת 3 קורסים בסטטיסטיקה אז אני בטוחה שמה שנשאר פחות גרוע (מה את לומדת/למדת?) וגם לך
ענקית

על ההמלצה
(אשמח גם לתקציר מהיר או לעדכון כשיהיה בערוצי הסרטים בזמן הקרוב, בסוף איאלץ לעשות את מה שלא מדברים עליו בפורומים בפרדס, גם אם בפועל כולנו מכירים ונתקלים בהור...)
)

אני לומדת מנהל עסקים, אז זה חובה

אבל תודה לאל הם מאחורי, אני בשנה השניה.. באופן חנני ביותר מהקורס השני אפילו נהניתי חחח ממש שלטתי בחומר.. ב-1 ו-3 קצת פחות

לא יודעת אם יש אותו בקרוב באחד מערוצי הסרטים, לי יש אותו על המחשב...
אבל בעיקרון הוא סרט נחמד ליום האהבה, כל מיני סיפורי אהבה קטנים ומ-ת-ו-ק-י-ם שמצטלבים אחד בשני, זה מהסרטים עתירי הכוכבים האלה..
הנה התקציר שמצאתי באינטרנט:
האהבה נמצאת בכל מקום.... אצל ראש הממשלה הרווק (יו גרנט), שמתאהב באחת מנשות הצוות שלו (מרטין מק'קטצ'ן), רגעים ספורים אחרי שעבר לגור ברחוב דאונינג 10... אצל סופר (קולין פירת'), הנמלט לדרום צרפת בכדי לרפא את לבו השבור ומתאהב במנקה פורטוגזית המנקה את ביתו... אצל אישה נשואה (אמה תומפסון) החוששת שבעלה (אלן ריקמן) הולך לרעות בשדות זרים... אצל כלה טרייה (קיירה נייטלי) המבינה לא נכון את הריחוק של חברו הטוב ביותר של בעלה... אצל תלמיד המנסה לזכות בתשומת לבה של הנערה הכי לא מושגת בבית הספר... אצל אב חורג ואלמן (ליאם ניסן) המנסה לתקשר עם בן שהוא כמעט ואינו מכיר... אצל בחורה אמריקאית (לורה ליני) שמנצלת הזדמנות לרומן משרדי... וגם אצל כוכב רוק מזדקן (ביל ניי)... האהבה גורמת לתוהו ובוהו בחיי כולם. כל סיפורי האהבה הלונדוניים האלו מתנגשים, מתמזגים ומגיעים לשיא בערב חג המולד – שוב ושוב ושוב – עם צירופי מקרים רומנטיים, מצחיקים ומתוקים ומרירים כאחד, לכל מי שהתמזל מזלו ליפול בקסמיי האהבה.

בקיצור סרט מקסים שלא נמאס גם אחרי כמה וכמה פעמים...

ו.. פרדס? הור? וואט?

Digi Lista

New member
העיקר שזה מאחורייך...

לפחות יש גם דברים מעניינים במינהל עסקים מלבד סטטיסטיקה הידועה לשמצה?... שמעתי הרבה שלומדים מינהל עסקים, זה אפילו נשמע כמו משהו שממש יש מה לעשות איתו באופן מעשי בשונה מהרבה תארים אחרים שהם בעיקר לפרוטוקול לצערנו, אבל אני לא באמת יודעת מה לומדים בפועל
...

יש יום אהבה בקיץ- ט"ו באב, אז בטח יוכלו לנצל אותו ולשרד את הסרט! יש עתיד כולשהו

הוא נשמע לגמרי קיטשי, אבל יכול בהחלט להיות מעניין לפי מה שתיארת, נכניס לרשימה הלא נגמרת...
וכמובן אם תיזכרי בעוד את תמיד מוזמנת להגיד

פרדס= תפוז. הור- קיצור של הורדות כי עליהן אסור לדבר בפורומים.... את תתרגלי לסגנון שלי, בסוף אפילו תביני מה אני מקשקשת ללא מילון צמוד, אנחנו מאמינות בניסים (ובחפירות)

כן, זה תואר די כללי ולא ממש פרקטי

אבל לא ממש ידעתי מה ללמוד חח.. ואני עושה התמחות בשיווק אז כן יש משהו יותר מנותב למקצוע בערך חח..
עד עכשיו הקורסים לא היו ממש מעניינים אבל עכשיו התחלתי להיכנס יותר לשיווק אז זה כן מעניין...

N o R i K o

New member
זה מצחיק, אני חושבת בדיוק את ההפך

(לא צריך לסמן יותר ספויילרים לסרט
)

בספר הרגשתי שמערכת היחסים בין קטניס לפיטה נורא נורא טכנית, היא מנשקת אותו ובמקום להתרגש היא חושבת "הוא רותח מחום" או "נשיקה=מרק" והכל מבחינתה כל כך מובן מאליו, היא גם מדברת על הנשיקות שלהם כעל דרך אגב, "נדרשים אלפי תחנונים ואלפי נשיקות כדי לשכנע אותו לאכול מהמרק"... ממש חסר לי הרגש
זה למה לא התחברתי למערכת היחסים שלהם...
לעומת זאת בסרט, הם התנשקו פחות אבל כשזה כן קרה ממש הרגשתי שזה קרה כי קטניס רצתה את זה, או איך שהיא הסתכלה עליו אחרי שהוא סיפר לה שהוא היה סטוקר שלה במשך שנים, וכשהוא ליטף אותה והיא חייכה אליו... ראו שהיא לא מאוהבת כמוהו אבל שהיא מתחילה להרגיש משהו, וכשהיא אומרת לו "יש סיכוי שנחזור הביתה" ומחבקת אותו באמת נראה שהיא רוצה לחזור הביתה איתו, לא שהיא רוצה לחזור הביתה למה שיש לה. וכמובן שהיה חסר כל הקטע שבו היא אומרת "אני מרגישה איך העיניים של גייל ננעצות בנו", או שהוא מבקש ממנה לספר על הרגעים הכי מאושרים בחייה והיא יודעת שאסור לה לספר על גייל כי גייל הוא מעבר לידיד וזה לא ימצא חן בעיניו ובעיניי פאנם... זה ממש חסר לי, אם הסרט היה הקאנון הייתי טים פיטה כי זה מה יש, לא כי אני לא בצד של גייל, פשוט כי בסרט בעיניי גייל ממש נדחף לפרנדזון. הוא בוהה בה מתמזמזת ולה לא אכפת

מה שאת אומרת גם נכון, אבל בספר יש

קטע שהיא מנשקת אותו, לא יכולה לצטט כי הספר אצל אבא שלי בוינה
(והוא כבר קרא יותר מחצי, גאה בעצמי!! חחח) במערה שהיא אומרת שהיא הרגישה משהו בנשיקה שלהם... ודווקא בסרט הכל היה הרבה יותר טכני מבחינתי, הנשיקה בסרט היתה מאעפנהההה ביותר... ואני לא ממש ראיתי כימיה..
אז זה די בעיני המתבונן..
אולי אני רגילה מאוד לתשוקה הדמדומית בין בלה ואדוארד מהסרטים של הסאגה, שפתאום במשחקי הרעב זה נראה לי ממש מאעפן.. לא יודעת..

N o R i K o

New member
אני אגיד לך בדיוק איזה קטע זה

כי גם בלי לפתוח את הספר אני זוכרת בעל פה

זה כשהיא שואלת את פיטה מתי הוא התאהב בה, והוא מספר לה על הפעם שבה הוא ראה אותה בשמלה האדומה המשובצת עם הצמות, שרה, והלב שלו נשבה - וקטניס קולטת שבאמת הייתה פעם כזאת והיא זוכרת אותה בעצמה, כלומר פיטה לא ממציא, כלומר ייתכן והוא באמת מרגיש כלפיה משהו. אז כשהיא מנשקת אותו היא מציינת שזו הפעם הראשונה שבה שניהם פיקחים ולא תחת השפעת משככי כאבים\חום\שקר כלשהו, וזו הפעם הראשונה שבה יוצא לה להרגיש באמת משהו כי היא לא שקועה מדי במשחקים. וככה זה פחות או יותר היה בסרט, היא נישקה אותו ישר אחרי שהוא אמר לה שהוא היה הסטוקר שלה, וזה באמת הרגיש כאילו היא מנשקת אותו כי היא באמת חושבת שהוא אוהב אותה ובאמת מרגישה כלפיו משהו, במיוחד כששניה אחרי הוא אומר לה "אחרי שנישקת אותי עכשיו אין סיכוי שאני נותן לך ללכת".
בין אדוארד ובלה יש המון תשוקה. האהבה של קטניס ופיטה לעומת זאת מאוד אפלטונית, אף פעם לא הרגשתי שיש ביניהם משיכה מעבר לנשיקות, יש להם קשר ממש חזק של חברים טובים, או אהבת ילדים כזאת של גיל 12, סטייל קטנטנות...
עוד סיבה לכך שאני טים גייל היא שזה גורם לקטניס להפסיק להיות פריג'ידית

ונכון שפשוט כיף לתת לאנשים אחרים לקרוא ולשמוע מהם "אה, זה באמת ספר טוב"? זה סיפוק כזה

חחח אכן סיפוק

ומשיחה לשיחה איתך אני נהיית יותר טים גייל
בקרוב תחזירי אותי בתשובה
חחחחחח...

shaharEB

New member
ברוכה הבאה

אני חושבת שכדאי לך לראות את הסרט

אני טים גייל, אבל בכל זאת השחקן של פיטה הוא ממש לא מה שדמיינתי,וזה לא הרס לי כך כך את החוויה של הספר..
את חייבת לראות אותו רק בשביל לראות את הספר מתעורר לחיים- ממש מגניב

תודה רבה

ברור שאני יראה אותו

וטוב שרק יצא הסרט הראשון בנתיים חח,יש עוד מספיק זמן
לסיים את שני הספרים,ואז זהו

סוזן בכלל מתכננת לכתוב את הספר הרביעי או שלא ??

pennylane11

New member
עם הסוף של השלישי? שלא תעז

לא, היא לא תכתוב רביעי
הספר נגמר באפילוג מרגש (NOT) שלגמרי סוגר את הסדרה. חכי, את עוד תגיעי לשם.

shaharEB

New member
כמו שכתבו מתחתיי.. אחרי הסוף של השלישי

שתקראי בהמשך...אין ספק שלא יהיה ספר רביעי >< !

N o R i K o

New member
Welcome Welocme!

את טים פיטה... בנתיים
חכי חכי להתלקחות...
ג'וש האצ'רסון מקסים בתפקיד פיטה, אני חושבת שהוא עושה עבודה מעולה. פיטה הרי לא אמור להיות חתיך על אלא אחד שכובש בשל האישיות שלו, וג'וש האצ'רסון הוא בדיוק כזה... הוא מחייך ואני כולי...
ואני אפילו לא טים פיטה
גם אני לא הייתי מרוצה מהליהוק שלו, אבל אחרי הסרט אני ממש אוהבת אותו :)
אני נוי האוכפת שקט הראשית DD: אבל לפעמים אני גם נחמדה XD
וכמו שמעין אמרה, חפירות מתקבלות פה בברכה~

תודה רבה נוי

חח אני מחכה שחברה שלי תסיים לקרוא את הספר
ואז אני יתחיל את ההתקלחות
בטח יהיה שמה הרבה גייל
מאשר ב"משחקי הרעב" חח,אבל גם אותו אני אוהבת

כן לפיטה יש אישיות כובש אה

Sharonmxx

New member
ברוכה הבאההה

אני שרון, טים פיטה all the way ואת חייבת לראות את הסרט! אני לא אומרת שהוא לא מאכזב, אבל את חייבת לראות אותו.
גם אני לא אהבתי בהתחלה את הליהוק של ג'וש האצ'רסון. אני אוהבת את ג'וש, אבל הוא לא היה מספיק פיטה בשבילי. עכשיו אני לא יכולה לחשוב על פיטה אחר

תודה

טים פיטה

(אני עדיין לא מבינה למה יש לו שם כזה הזויה חח )
אולי גם אחרי הסרט אני יחשוב כמוך;)

N o R i K o

New member
כי הוא הבן של האופה!

יום יבוא, אני אהיה נגרית ואקרא לילד שלי אילן.

למעלה