סדרות טלויזיה

spaysi8

New member
סדרות טלויזיה

היוש!

כשרק התחלתי לנהל (או בעצם זה היה לפני? לא זוכרת) כתבתי הודעה שבחלקה כתבתי שאני לא רואה תוכניות כגון "האח הגדול" ו"הישרדות",
גם כי זה שטחי בעיני, גם כי לדעתי זה לחפור יותר מידי בתוך פרטיות של אנשים ולהסיט אנשים אחד נגד השני ועוד..
אני לא נגד ריאלטי, אני חושבת שתוכניות ריאלטי לרוב (אם לא כולן) הן שטחיות אבל לפעמים נחמד וכיף לצפות בהן (למשל "דייט בחשיכה")

לאחרונה התחלתי גם לצפות ב"גולשי ספות", מאוד התחברתי לרעיון של הסדרה, אני גם מכירה את העניין של "גלישת ספות" בלי קשר.
אני חושבת שאמנם בשבוע לא ניתן להשתנות מקצה לקצה אבל בכמה מהחבר'ה שם היא באמת נגעה ושינתה לפחות בקצת.
כל פרק הוא קצר (אולי קצת יותר מידי) ונחמד ולרוב משלב יותר מדמות אחת, והדמויות שאצליהן מתארחים נורא מגניבות וצבעוניות. בקיצור- נהניתי מהסדרה!

בנוסף, אני עכשיו רואה "האנטומיה של גריי" (רק התחלתי לפני חודשיים, וכבר בסוף עונה שמינית),
סדרה חמודה, כל הקטע של הרפואה שם זה בולשיט, אבל אוהבת את הסיפורים של הדמויות,
והתחלתי לראות "קמים לתחיה" שיש בויאודי (בנתיים ראיתי רק שני פרקים ונשמע מעניין, ומפחיד).

אז אחרי החפירה..

מהן הסדרות שאתם רואים כרגע?
ריאלטי/דרמה/קומדיה/שעשועון? ספרו מה מעניין אתכם בסדרה (בלי ספויילרים!!),
האם אתם מושפעים מביקורות על סדרות וזה יכול לגרום לכם לראות או לא?
האם אתם שוללים סדרות כי הן שטחיות או כי יש בהן עקרון שמפריע לכם (כמו שכתבתי על עצמי)?

spaysi8

New member
פרטי קצת

על מה הסדרות, איזה ז'אנר, כמה זמן כל פרק..

להקת החתונות זאת סדרת על כמה גברים שהחליטו

להקים להקה של חתונות, זאת קומדיה, שנמשכת 40 דקות, אין הרבה פרקים כרגע, רק 13 פרקים, אבל סדרה מעולה, עם בריאן אוסטין גרין ועוד.
צווארון לבן זאת סדרת אקשן, קומית, מדברת על אסיר לשעבר שעכשיו עבר לצד של ה-FBI ועוזר להם לפתור בעיות, סדרה מעולה, עם נוף מדהים (מאט בומר ההורס), עם שחקנים מעולים שפשוט כיף לצפות בהם, קשה לבחור את מי יותר אוהבים, כי דמות אחת משלימה את השנייה.

N o R i K o

New member
אע

לקח לי זמן קצת להיכנס לטרנדים של סדרות הטלוויזיה, תמיד הייתי ילדה של ספרים. אבל בשלב כלשהו אי אפשר להמנע מזה

אני צופה אדוקה באנטומיה של גריי ובאיך פגשתי את אמא, למרות ששתי הסדרות נעשו חלשות בטירוף. גם המפץ הגדול זה ה-Happy Hour שלי בשבוע. אני רואה גם גלי אבל לא ברור לי למה כי זה באמת זבל טהור
והבחורה החדשה, בקצב השידור של יס, זה אידיוטי לחלוטין אבל עכשיו כשכל הסדרות יוצאות לפגרה זה יעביר לי את הזמן במקום...

ממש אהבתי את 4 העונות הראשונות של קאסל ו-5 הייתה קצת מעפנה והפסקתי, אני חושבת שאחזור אליה עכשיו...
וחברות שלי כופות עליי לצפות בדוקטור הו, אני תקועה בעונה הראשונה, אבל מתישהו אני אצליח להתקדם...

וזהו!

spaysi8

New member
אוקי,

אז האנטומיה ואיך פגשתי אני מכירה,
המפץ הגדול אני כל הזמן שומעת מאנשים אבל אין לי מושג על מה זה?
קאסל- לא שמעתי בחיים, על מה זה?
דוקטור הו גם לא ראיתי אבל האמת שראיתי פעם איזה פרסומת וזה לא היה נראה לי מעניין..

N o R i K o

New member
המפץ הגדול

כיף גדול D: זה על חבורה של חנונים שעובדת באוניברסיטה קטנה בקליפורניה, שניים מהם גרים בשותפות, ובבוקר בהיר אחד עוברת לגור בדירה שמולם פצצה בלונדינית מעלפת. ובמקרה יוצא שהיא גם הופכת לחברה טובה שלהם. בתור חנונית שמסתתרות בה גם לעיתם תכונות גירליות במיוחד, הסדרה הזו קורעת אותי. האינטרקציה בין הדמויות מעולה, והדמות הראשית, שלדון, אספרגרי (לא לטענת היוצרים אבל זה די ברור) מתנשא בטירוף עם שחקן אדיר, פשוט ג-א-ו-נ-י-ת.

קאסל - הבלשית קייט בקט היא חוקרת מקרי רצח מקצועית ותותחית למדי, והיא נתקלת במקרה רצח שמבוסס על ספר של המחבר האהוב עליה, ריצ'ארד קאסל. היא קוראת לו לעזור להם בחקירה, הכימיה ביניהם מיידית, והוא בעקבות מחסום כתיבה מחליט להפוך אותה להשראה החדשה שלו ולהצתוות באופן קבוע לצוות החקירה שלהם. בעקרון אני בכלל לא אוהבת דרמות פשע אבל זה קליל, מצחיק, הכימיה בין השחקנים הראשיים אדירה ופשוט כיף לצפות בזה... It's not about the cases anymore

דוקטור הו זה על שליט זמן בשם הדוקטור שמצוות אליו בחורה בשם רוז והם יוצאים למסעות בזמן, מגיעים לכל מיני תחנות ובכל פעם מצילים את העולם מחדש. איפה שאני נמצאת זה די משעמם
אבל כל החברות שלי לא מפסיקות לדבר על כמה שזה נעשה אדיר וכמה שזה שווה צפייה וכמה שהשחקן הראשי החדש מושלם. אז...

spaysi8

New member
נשמע מהמם המפץ הגדול

דוקטור הו נשמע כמו סדרה אחרת שראיתי ולא ממש אהבתי

Palindrome

New member
דברים שמשודרים כרגע:

אז אחרי צפיה של כמה פרקים של banshee מסתבר שהיא לא רעה בכלל ומזכירה את justified.

orphan black טובה מאוד. מה שאהבתי בה במיוחד הוא אווירת החוסר ודאות: העיר, לדוגמה, היא עיר ללא זהות. היוצרים נקטו בכמה אמצעים בשביל לשמור על כך: מבטאים שונים, משטרה שנראת כמו NYPD למרות שהמקום אינו ניו יורק וכו'. זה אחרי צפיה בפיילוט. אחרי צפיה בעוד כמה פרקים, יש תחושה שהשאלות ששומרות על אווירת המסתורין נפתרות מהר מידי, בלי לספק כמות מתאימה של שאלות חדשות, שישמרו אותה.

אגב, קווי עלילה וכו' - אני בטוח שתוכלו למצוא במקומות אחרים בקלות, לכן לא טרחתי.

house of cards - לא בדיוק משודרת במובן הקלאסי: זו סדרה של netflix (אתר אינטרנט המספק תוכן תמורת תשלום) ששחררה את כל הפרקים בבת אחת. דיויד פינצ'ר חתום עליה, או על פרק\ים שלה (ביים את הפיילוט, אם איני טועה) והיא מעולה. דרמה פוליטית אפלה, מזכירה קצת את Boss, אם כי קצת פחות straightforward ובעלת גוון אפל יותר).

game of thrones - אין צורך להרחיב, לדעתי...
למרות שהעונה הנוכחית קצת מאכזבת. אני עדיין בספר השני, אבל יש לי תחושה שהספר השלישי לא מאכזב, בניגוד לסדרה.

בגדול, זהו. סדרות הפכו איכשהו למשהו משני מאז שהתחלתי לקרוא את סדרת song of ice and fire.

spaysi8

New member
מה זה BANSHEE?

לגבי סדרות כגון בית הקלפים (או הבית הלבן למשל)- לא הסגנון שלי בכלל..

Relaborat

New member
Archer

סדרה מצויירת על ארגון ביון פיקטיבי. מצחיק בצורה וולגארית, אבל אדירה.

אני בדיוק מחפשת סדרה חדשה..

רואה:
מרוששות
האישה הטובה
HIMYM
קליפורנייקיישן
הארט אוף דיקסי(חשיפה לדרום)
גלי
מדי פעם המפץ הגדול ומשפחה מודרנית כשאני נזכרת..

הבעיה היא שאני לא אוהבת סדרות עם אלימות ויותר מדיי מתח, אני פשוט לא עומדת בזה

spaysi8

New member
אז אולי תאהבי

את קומיוניטי..

מרוששות זה קורע אותי מצחוק :p

למעלה