סדרות טלויזיה

על קומיוניטי!

הבעיה שהעונה הרביעית דיי חלשה.

שתי הראשונות אדירות והשלישית גם סבבה

אני מאוהבת במקס בלאק..

מאוהבת!!

וראיתי כמה פרקים.. לא הצחיק אותי יותר מדיי אבל אולי אני אתן לזה עוד צ'אנס

einat162

New member
דקסטר ...

נו היה ברור שזאת תהיה התשובה שלי - אתם מוזמנים לבקר בפורום לקראת העונה ה-8 שתתחיל ב 30.6.
בינתיים שוחרר טריילר של 3 דקות שלמות עם סצנות מעונה 8

http://www.youtube.com/watch?v=6ckzE5vT0wc&feature=youtu.be

אני גם לא רואה את רוב תוכניות הראליטי - אם כבר אז דייט בחשיכה בסופ"ש אם אני נתקלת.
שעשועונים מעצבנים אותי כי הם מותחים יותר מידי... מקבילית המוחות למשל זה שעשועון שיהיה מעניין ומותח באותה מידה- אבל לא גורם לך להזדהות עם האנשים שמפסידים (כסף) בסוף. ממש אהבתי את הפורמט.

סדרות אחרות שאני רואה :
שובר שורות, זירת הפשע (אהבתי את כולן, עכשיו רק המקורית חודשה- לעונה 14!), שרלוק (הבריטי) וגם אלמנטרי (האמריקאי) שלמרות הביקורות שהיו לה לפני השידור - די נחמדה.

האם אני מושפעת מביקורות? לדעתי כן, אבל עד גבול מסויים. יש סדרות שאני אתן להם צ'אנס כי משבחים אותם- אבל בסופו של דבר אם לא יעניין אותי אני לא אמשיך לראות (עמוק באדמה, אבודים, ומשחקי הכס הן כמה דוגמאות). מצד שני לא ראיתי אף פרק של סדרות שכולם מכירים לא משנה כמה דיברו עליהם (סיינפלד, הסופרנוס).

spaysi8

New member
לא ראית סיינפלד??

הסופרנוס גם אני לא

דקסטר מדהימה אבל נתקעתי בעונה חמישית אם אני לא טועה פשוט כי נדפק לי המחשב ומחשב שאני משתמשת בו בשנה האחרונה הוא המחשב של ההורים (אי אפשר להתקע שם יום שלם ולראות סדרות כי הם צריכים אותו)

einat162

New member
קני מחשב (ותוסיפי ראוטר לרשת של ההורים)

מחשב נייד פשוט לגלישה וצפייה בוידאו אפשר להשיג ב 1,700-1,800 ש"ח. נייח אפשר גם באיזור ה- 500 ש"ח (וגם אותו אפשר לחבר לרשת אלחוטית אם אין לו כרטיס רשת בפנים- אנטנטה שמתחברת דרך ה USB).

לא, לא ראיתי סיינפלד ... שזה הכי אמור להשפיע עליי כי בביה"ס כולם דיברו וציטטו את הסדרה.

EdisonGirl

New member

צריכה להשלים את עונה 7 לפני שאני מרשה לעצמי להסתכן בספוילרים מהפורום שלך חחח

einat162

New member
אז יאללה ! אין לך מושג עונה 7 אדירה !

שווה ערך לעונה 1 מבחינתי.

Puskas

New member
חולה סדרות ותוכניות

מעדיף את זה על פני סרטים בכל מצב.
מה אני רואה כרגע: המפץ הגדול עונה 6, אבודים כל הפרקים מהתחלה, שובר שורות עונה 1, על טבעי עונה 8, מהפכה עונה 1, משחקי הכס עונה 3, היה היה פעם עונה 2, המירוץ למיליון עונה 3.
יש גם סדרות שאני רואה שנמצאות בפגרה: המתים המהלכים (מחכה לעונה 4), היפה והחנון והישרדות (מחכה לעונה חדשה), מטבחי הגיהינום (מחכה לעונה חדשה).
לא מזמן נגמרה לי הסדרה ספרטקוס

ביקורות לא ממש יגרמו לי לצפות בכוח.. יש סדרות עם ביקורות נהדרות אבל הסגנון והעלילה לא מתאימים לי כל כך אז אני לא מתחיל בכלל,
יש סדרות שאף אחד לא שמע עליהן או המליץ עליהן אבל אהבתי את הסגנון אז אני מתחיל ובודק מה הן שוות.

שולל רק אם זה ז'אנרים שאני לא אוהב מראש.. תוכניות אופנה ולייף סטייל או כל דבר כזה..

Puskas

New member
אה שכחתי מאיך פגשתי את אמא

צופה גם בזה אבל זה נהיה חלש לאללה אז האמת היא שאני צופה רק כי אחרי 9 עונות אני חייב לדעת מי האמא!

NEO83

New member
כבר חשפו אותה

טוב נו את הפנים שלה בפרק האחרון.

דינדש

New member
איך משחקי הכס?

שמעתי שזה מעולה, אבל חברה שלי אומרת שזה משעמם ומגעיל לגמרי.

Puskas

New member
זה מעולה בשביל מי

שאוהב קצת פנטזיה והרבה מלחמות, דם ותככים ימי הביניים סטייל :)
זה מבוסס על סדרת ספרים שנקראת "שיר של קרח ושל אש" שהיא נהדרת כשלעצמה.
אני מאוד נהנה מהסדרה וכמובן שמדי פעם יש פרקים איטיים קצת,
אבל בטוטאל אם היו אומרים לי להמליץ על סדרה אחת שרצה כרגע, זו הייתה הסדרה, לפני כל אחת אחרת (ובתור מכור למפץ הגדול שראה כל פרק מכל עונה בערך 60 פעם, זו לא החלטה קלה! חח).

EdisonGirl

New member
רוב הסדרות שהוזכרו כאן לא מוכרות לי

אין לי זמן לצפות, אז אני אפילו לא מתחילה, בעיקר כדי לא להתמכר.

בכל אופן, אוהבת על טבעי (דם אמיתי למשל), דם (דקסטר למשל), מתח וחקירות (CSI למשל) וקומדיה שחורה/מתוחכמת (סאות'פארק, פיוצ'רמה, האוס, אמריקן דאד...)

מושפעת מביקורת, בהחלט, פשוט כי אין לי פנאי לניסויים, אז אם אומרים לי שזה לא שווה, הרבה פעמים אני לא אטרח אפילו להתחיל לצפות, אלא אם אקבל ביקורת סותרת.
סומכת על האנשים שמכירים את הטעם שלי, שיידעו על מה להמליץ לי. מצד שני, אם התחלתי לצפות במשהו שהמליצו לי עליו ולא עושה לי את זה, אפסיק ואחזור לוודא איתם שהם לא טעו או משהו, ואברר אם זה משתפר בהמשך...

שוללת על ימין ועל שמאל. אני לא "בנאדם של סדרות" באופן כללי, וגם אין לי סבלנות לשבת מול מסך הטלויזיה. אני יותר טיפוס של קולנוע.

Puskas

New member
אוקיי אז הנה המלצות

אם את אוהבת על טבעי אז תראי סדרה בשם על טבעי :) זו סדרה שמדברת על שני אחים שמתפקדים כציידי יצורים על טבעיים.
הם רודפים אחרי רוחות, שדים, ערפדים ועוד המון המון יצורים שבטח שמעת עליהם באגדות.
בנוסף הם נאבקים במלאכים ושדים והכל דרך אקשן טוב ומדי פעם הומור מגניב לגמרי, בעיקר של השחקן הראשי (האח הגדול) שגם ניראה טוב חח.

קומדיות שחורות תנסי את איש משפחה שאת בטוח מכירה, קורע לגמרי, זה מהיוצרים של אבא אמריקאי וקליבלנד.
מצחיק ביותר, גס, אלים, וולגרי, כמו שצריך :)

מתח וחקירות הייתי מציע לך לחזור בדיעבד לסדרה שירדה לפני שנה ומשהו, המפענחת.
סדרה משטרתית מצוינת שהדמות הראשית בה מכניסה הומור מדי פעם וזה שילוב כייפי לאללה.

וכמובן שיש סדרות שחייבים לראות.. אבודים, משחקי הכס, איך פגשתי את אמא והמפץ הגדול.

mad alot

New member
אני היחיד שחושב ש"איך שפגשתי את אמא"

והמפץ הגדול, אובר רייטרד בקטע אחר?

Puskas

New member
יאפ :)

המפץ זו הסדרה כי נצפית בארה"ב ובתור אחד שצופה בה עוד הרבה לפני שהיא הפכה לכזו, אני אומר לך שזה מוצדק.

למעלה