חבל. קיוויתי שזה בביטנה, בקטנה...
R Rosie52 New member 9/3/16 #8 החולצה כל כך מקסימה בעיניי חבל שנקרע לך הג'אקט אבל יגיע במקומו פריט חדש דמיינתי את המגפונים עם האבזם והעקב הנמוך ונראה לי ששילבת לוק מעולה לך. כיף שהעלית תמונה. רוזי
החולצה כל כך מקסימה בעיניי חבל שנקרע לך הג'אקט אבל יגיע במקומו פריט חדש דמיינתי את המגפונים עם האבזם והעקב הנמוך ונראה לי ששילבת לוק מעולה לך. כיף שהעלית תמונה. רוזי
H Happy Goth New member 9/3/16 #13 כן, הרבה פעמים הלוקים שלנו פחות עוברים בתמונה ממה שאני מצליחה לראות אני אוהבת את המכנסיים, הם סקיני? אולי אפשר להכניס את החולצה פנימה?  
כן, הרבה פעמים הלוקים שלנו פחות עוברים בתמונה ממה שאני מצליחה לראות אני אוהבת את המכנסיים, הם סקיני? אולי אפשר להכניס את החולצה פנימה?  
I iritki New member 9/3/16 #28 לא סקיני מקופלות בקצה, אני דווקא אוהבת שהם לא סקיני. לא אוהבת חולצות בפנים, אולי פעם אנסה, בינתיים אוהבת את החופשיות שלי
לא סקיני מקופלות בקצה, אני דווקא אוהבת שהם לא סקיני. לא אוהבת חולצות בפנים, אולי פעם אנסה, בינתיים אוהבת את החופשיות שלי
S shmickey New member 9/3/16 #20 אוהבת שילוב של חום ושחור באסה על המעיל, אולי באמת שווה לחפש אופציה לתיקון, או לנצל את ההזדמנות ולקנות חדש
אוהבת שילוב של חום ושחור באסה על המעיל, אולי באמת שווה לחפש אופציה לתיקון, או לנצל את ההזדמנות ולקנות חדש