תודה רבה רוזי היקרה!
ל לי וולף New member 5/5/15 #43 וואו! אשכרה קורנת! איזה חדשות משמחות ומרגשות! שיעבור בקלות ובבריאות ועם המון חיוכים. יהיה ממש כיף ללוות אותך אגב, יש מצב שתקראו לו/ה "פורום" או "אופנת" (יכול להיות נחמד במקום אוסנת...)?!? בכל זאת, התינוק הראשון של הפורום
וואו! אשכרה קורנת! איזה חדשות משמחות ומרגשות! שיעבור בקלות ובבריאות ועם המון חיוכים. יהיה ממש כיף ללוות אותך אגב, יש מצב שתקראו לו/ה "פורום" או "אופנת" (יכול להיות נחמד במקום אוסנת...)?!? בכל זאת, התינוק הראשון של הפורום
H Happy Goth New member 4/5/15 #4 באמת לא ברור מה נסגר עם המזג אוויר מאד אוהבת את השילוב של ג'ינס-סניקרס-סריג. ה מעולות, ממש מקליל ומרענן  
באמת לא ברור מה נסגר עם המזג אוויר מאד אוהבת את השילוב של ג'ינס-סניקרס-סריג. ה מעולות, ממש מקליל ומרענן  
R Rosie52 New member 5/5/15 #40 גם לי הג'אקט השני "טעים" יותר ובכלל אהבתי את הקז'ואל שבנית היום ושילוב הצבעים מצויין. רוזי
S shmickey New member 4/5/15 #17 איזה הבדל של זוית! התרחקת קצת מהמראה מה שגורם לתמונה להיות פרופורציונלית וללוק להיות הרבה יותר מובן!! הסוודר הזה חמודי, אוהבת את הצבעים שלו ואוהבת את השילוב עם הנעליים הפרחוניות. הג'ינס קלאסי ומחמיא. יצא לך יפה
איזה הבדל של זוית! התרחקת קצת מהמראה מה שגורם לתמונה להיות פרופורציונלית וללוק להיות הרבה יותר מובן!! הסוודר הזה חמודי, אוהבת את הצבעים שלו ואוהבת את השילוב עם הנעליים הפרחוניות. הג'ינס קלאסי ומחמיא. יצא לך יפה
S shmickey New member 4/5/15 #8 עמוק בקומפורט זון נתקעתי על אותו סגנון ואני קצת משעממת את עצמי. אולי אנסה לאתגר את עצמי מחר..