שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן

סופ"ש נעים לכולם

elall

Member
מנהל
טלויסה מפטרת שני מפיקים

טלויסה מפטרת את המפיקים מאפאט ומרקו ויניסיו.
מאפאט (מרטה פטריסיה) הפיקה לא מעט טלנובלות עבור טלויסה, ביניהן Tenías que ser tú (הטלנובלה החדשה עם אריאדנה דיאז), Corazón que miente,La sombra del pasado,La mujer del Vendaval, Juro que te amo ועוד...
מרקו ויניסיו הוא אח של מאפאט ומפיק שעבד איתה ברוב העבודות שלה בשנים האחרונות.

Don Nirtin

New member
לא אובדן גדול

לדעתי הייתה סיבה לזה שויוה לא רכשו סדרות שלה לרוב.

איזו סיבה יכולה להיות?

כישלון אני בספק, ויוה רכשו כישלונות יותר מהסדרות שלה אולי היא תמיד ליהקה שחקנים ראשיים שהם לא רכש עבור ויוה אבל אולי יפתיעו אותנו בטלקומדיה האחרונה שלה דווקא. ויוה לרוב מחפשים שחקני רכש עבורם פרט לכמה יוצאי דופן וחבל שזה המצב וזה ככה גם עם קיבנץ' טטליטו שהוא קבע אצלם בז'אנר הטורקי. לא פוסחים על שחקני רכש באף ז'אנר. היה את ג'נקרלוס קנלה, מריו סימארו, פרננדו קולונגה, וויליאם לוי ועכשיו דוד זפדה ודניאל ארנס

faery18

New member
נראה לי טלויסה בקיצוצים או משהו

מקצצים במספרי פרקים מקצצים במספר הטלנובלות ועכשיו גם מקצצים במפיקים0_0

Don Nirtin

New member
הקיצוץ במספרי פרקים זה כתוצאה מחוסר הצלחה

מה שלא מצליח למה לבזבז כסף עליו?

faery18

New member
אני לא רואה את זה ככה מהצד זה פשוט נראה שיש להם בעיה כלכלית

כנראה בגלל זה יש ירידה בטלנובלות הכפריות והתקופתיות שידוע שהן דורשות הרבה יותר כסף והשקעה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא בהכרח גם אלבורדה הייתה מוצלחת במיוחד ורק 90 פרקים

כמו גם אהבת אמת ותשוקות עם 95 פרקים, המתחזה בכלל להיט של 102 פרקים וגם רק נשיקה זה 198 פרקים של 25 דקות, מה שאומר 99 פרקים רגילים וגם נקמתה של אנחלה לא זוכר כמה פרקים, אבל נראה לי מאה ארבעים ומשהו של 125 דקות. למעשה רק בחבקי אותי חזק הם לקחו את הפטנט של להאריך מה שמצליח ונראה שהם נזכרו שהלהיטים הגדולים שלהם היו של 90-120 פרקים. וגם הם החליטו לשחק עם העניין של שתי עונות כי למדו מהטלמונדו ואולי גם מהטורקים שכדאי להשאיר את הצופים במתח כמה חודשים.

טלויסה במצב כלכלי קשה כבר כמה שנים

לדעתי זה נובע מהשתלטות של הריאליטי ולא רק במקסיקו אלא בכלל העולם הטלנובלות כבר לא מה שהיה פעם מבחינת הצלחה והטורקיות שכובשות את העולם. כמו שנאמר באחד השרשורים פה שחל צמצום של טלנובלות מקסיקניות כמו למשל המשבצת ששודרה שם מחר זה יום אחר עם דיאגו אוליביירה בוטלה עם סיומה אז יש טלנובלה אחת פחות ובקצב הזה לדעתי ויוה יתחילו לרכוש סדרות שהן לא טלנובלות מטלויסה כמו לה פילוטו במקרה הטוב. גם שחקנים רבים וותיקים פוטרו מטלויסה כמו סרחיו גוירי, אוטו סירגו ששניהם עברו לטלמונדו וכנראה גם אזלה רובינסון שנמצאת בסדרה של טלמונדו. בגלל זה יש פחות קלאסיות וטלויסה כבר עוברת שינוי תדמית בגלל זה טעות לחשוב שהמקסיקנים חוזרים על עצמם ואם כבר אז הארגנטינאים ראיתי פרק של אגרוף ללב אחד קלישאי משהו. אם כבר 100 ימים כדי להתאהב נשמעת מודרנית. בויוה אני צופה רק באהבה אין חוקים.
&nbsp
גם משפחתו של בעלי העונה השנייה התחילה לרדת ברייטינג בעקבות הצלחה של תכנית ריאליטי ואנשים כבר לא רואים לטיניות בארץ רק בזכות אמא חזרו לויוה פלוס אבל בובה פראית לא מצליחה כמו שהייתה פעם. ויוה צריכה לחשוב מה לרכוש בתקופה לערוץ הלטיני שלה כי בובה פראית הייתה טעות לא נראה לי שהרבה מצופי ויוה הותיקים שעזבו חזרו לראות את הערוץ זה רק מעריצי פקו ונטליה והנה עובדה הפורום יבש, ומי שמדבר בפייסבוק של ויוה זה רק אוהדי טורקיות הרוב לפחות ולגבי מקסיקו כבר רואים את המצב הטלנובלות אצלהם עובדה שהם משדרים שוב שתי טלנובלות סופר מצליחות ואפילו פתחו נגישות באפליקציה של הערוץ.

faery18

New member
לגבי משפחתו של בעלי 2 יש לה רייטינג מעולה

הרייטינג שלה הוא הגבוה ביותר בערוץ. היא מאוד מצליחה על שתי עונותייה וכבר אין לי סבלנות שזה יגיע גם לפה
אבל ברור שמשהו כלכלי עובר על הערוץ, אני מקווה שהם ייצא מזה כי לאורך השנים הם עשו הרבה טלנובלות מהממות ומושקעות. לגבי המונח קלאסיות יש לו הרבה משמעויות. אני פחות מתחברת לנושאים כבדים שמכניסים בתוך נובלה והופכים אותה יותר לסדרה. אני כן מקווה שהם יחזרו לעשות יותר כפריות ותקופתיות כמו שקרים האומץ לאהוב מלון הסודות תשוקות ועוד בסגנון של משפחתו של בעלי. בנוגע לריאליטי נכון שהוא כיום תופס חלק ניכר מלוח השידורים בכל מקום אבל עדיין יש מספיק נאמני טלנובלות בארץ ובעולם
לגבי הטורקיות יש להן הרבה צופים פה בעיקר כי להרבה יש שורשים טורקיים במשפחה וטבעי שהם מתחברים. זה כמו שבעבר שידרו בארץ סדרות תוצרת מרוקו ואנשים נמשכו כי הכירו את השפה/תרבות. וכמו שלכל ז'אנר יש טלנובלות בלתי נשכחות גם לטורקיות כמו קרדאי ואימא. מה שמדהים זה שלקוריאניות נהיה פה קהל רחב וזה כשהשפה/תרבות הזו זרה לחלוטין לאנשים. ובאשר לברזילאיות תמיד היה להן מקום מיוחד בקרב הצופים ועם השינוי שויוה עשו בשנים האחרונות כשהתחילו לשלב את הטלנובלות המושלמות של שש ושבע אני צופה שהקהל שלהם אפילו יתרחב.

כשהריאליטי שולט אני בספק

היא כבר לא מקבלת רייטינג גבוה כמו של 20 אלא הרבה פחות. כנראה במקסיקו מאסו מטלנובלות. בגלל זה טלויסה מנסה לשנות תדמית. ובגלל זה עדיף שטלויסה ימעיטו ככל האפשר בקלאסיות כי אני בספק שזה מדבר עדיין לקהל המקסיקני.

למה פיטרו אותה דווקא?

שיפטרו את נטלי לטריוקס או מה שלא יהיה שם משפחתה שיודעת לעשות רק קלאסיות וטלנובלות ורודות ומיושנות. הכל אותה תבנית אצלה ושהפייבוריט שלה לאחרונה היא פאולינה גוטו שתקועה על הסינדרלה. מאז ליבי הוא שלך היא רק לוקחת תפקידים של ענייה מסכנה ותמימה.

מישהו יש את הערוץ 25 הים תיכוני?

שוקלת לפתוח את הערוץ הזה בגלל טורקיות חדשות שבאות בקרוב. מישהו יש מושג מתי זה אמור להתחיל? אין שום עדכון בעמוד הפייסבוק שלהם מאז פירסום תקציר הפרומואים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אין לי את הערוץ אבל אני יודע שהטורקית שמשודרת עכשיו

יש לה לפי החלוקה של הערוץ 180 פרקים והיום היה פרק 140 וזה משדר חמישה ימים בשבוע, אז עוד חודשיים מתחילה טורקית חדשה, אבל בפורום הטורקיות כתבו שמתחילות שלוש טורקיות בערוץ. בכל מקרה גם כשעוד הייתי בהוט והממיר שלי היה מפוצץ בהקלטות והייתי בפיגור בהרבה סדרות לא התפתיתי להתחבר לערוץ כדי להחמיר את המצב עוד יותר. אפילו שאת הטורקית ששידרו שם זה כסף שחור ואהבה המדוברת שחפרו לויוה להביא עוד מאז שפטמגול נגמרה בפעם הראשונה!!!

אבל אם תצליחי להתגבר על החסימה של סדרות TV גם הטורקיות של הערוץ הים תיכוני מגיעות לשם. ואגב ממש מפגר כדי לראות את הסדרות בלי תרגום אין שום זכויות יוצרים וזמן מוגבל ובשביל לראות אם תרגום צריך להתאים את עצמך ללוח הזמנים של הערוצים ואתר וואלה ויוה, וכשיש אתר שיכול לשמור את הפרקים לנצח עם תרגום, זאת הפרת זכויות יוצרים.

Don Nirtin

New member
איזה סדרות טורקיות מערוץ הים התיכוני אמרת נמצאות

בסדרות טיוי?

למעלה