שאלות, חדשות, בקשות

עידן הטוליפ גם שודר מהערוץ הזה?

ראיתי פרק ראשון, זיהיתי שחקנית אחת שמשחקת את הראשית מאובססיה(דורו) ושם שמה עין על הראשי שגם מוכר לי. הראשית יפה אבל השפתיים שלה מגעילות ולא טבעיות
&nbsp
&nbsp
ותלוי מה יהיו המחליפות בויוה, ואיך המחליפה של אמא כי מונדטה פרשתי היא שיעממה אותי. בתגובות על הסדרות החדשות שבערוץ ים תיכוני התלוננו שזה רומנטי וריימיק אחד גרוע של הסולטן.
&nbsp
אבל אם אחליט לפתוח את הערוץ זה יהיה ברמת גן

evglev1

Well-known member
מנהל
כן גם עידן הטוליפ מהערוץ וגם היא נראה לי בסדרות בטיוי

על המחליפה של אימא כבר יורדים לפני שפרסמו את העלילה וטוענים שגם אימא וגם הסדרה אישה שתחליף אותה הם ריימק לסדרה היפנית אימא, כך שטוענים שזאת כמעט אותה עלילה כמו ויוה. אני אחכה לפרסום העלילה כי אני זוכר בפורום פנאי פלוס ירדו על החיים ועל המוות כשרק התחילו בטענה שהיא כמו למדי אותי לאהוב, שזקן מתחתן עם צעירה והבת שלו מתנגדת, זה בעצם היה הדמיון היחיד בתחילת הסדרה. וגם אמרו שגאטה ולב פראי זה אותו דבר, ונכון שתיהן קלאסיות ושתי הראשיות סינדלה, אבל לדעתי זה היה פשוט עלבון להשוות את הראשי מגאטה לראשי מלב פראי כמו שגם סנטוס מדונה ברברה לא מגיעה לקצות קרסוליו של סאול מאישה רעה שדווקא כן מוגדרת כריימק, אבל דווקא לדעתי יש יותר משותף בין בובה פראית לסלסלה מאשר בין דונה ברברה ואישה רעה.

סבסטיאן רולי מגולח לגמרי

הופיע בצ'אט וידאו של אינסטגרם וסבסטיאן רולי חשף את המראה החדש שלו כנראה לכבוד Papa a toda madre עונה שנייה שצילומיה יתחילו החודש(אנחנו בספטמבר למי שלא שם לב:))

הקבר של מריה פליקס, כוכבת דונה ברברה המקורית חולל

השחקנית האגדית המקסיקנית המנוחה, מריה פליקס נפטרה בשנת 2002. הגיעו חדשות במקסיקו שחיללו את הקבר שלה...

פרומו לסדרה הטורקית החדשה "בתי" בה מככבת ברן(כוכבת אימא)

הילדה ברן מגלמת ילדה בת 8 עם דמנציה עם אבא נוכל שמבין בסוף מה הדבר החשוב בחיים(כרגע זה ישודר רק בטורקיה, לא ידוע מתי אצלנו אם בכלל)
https://www.facebook.com/205118423416121/videos/545604489230335/
&nbsp
האבא של הילדה מגלם השחקן ששיחק בקוזיי גוניי ופטמגול.

למעלה