תקופה עמוסה מאוד אז הבישולים קלילים
קציצות עגבניות צלויות, עדשים שחורים וטחינה מגולגלות בפנקו ומטוגנות במחבת לתוספת עסיסיות. בד"כ אני אופה אבל מפעם לפעם מטגנת, הפעם החלטתי לטגן בגלל העגבניות, לשמור על העסיסיות שלהן כמה שאפשר.
פירה אפונה בלימון.
תבנית ירקות בתנור מזוגגים ברכז רימונים וסויה (קישואים, קולרבי, דלעת, דלורית, גזרים).
עגבניות אפויות בתנור - מתכון הבית הרגיל.
מכינה ממרח חצילים קלויים וג'ינג'ר, טחינה וחומוס ביתיים. יש גם גרגרי חומוס שלמים בצ'ילי ולימון.
סלטים -
סלט ירוק עם שקדים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע, ריחן) ברוטב ירוק לימוני.
סלט צנוניות חריפות ודלעת שעברה צלייה בתנור בג'ינג'ר, סילאן וסויה שעברו צמצום על האש.
סלט אבוקדו ועגבניות צלויות (מהשאריות שנשארו מהקציצות) בלימון, שאלוט ושום.
עוגיות מלוחות פשוטות ועוגיות שקדים. חצי הולך להקפאה.