בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
בישולים לסופ"ש


יש כבר תכניות, רעיונות הכנות?
שתפונא
 
יש אורחים

שומושג
יש לי חצילונים קטנטנים נראה לי שאלך על חצילים ממולאים שבבי סויה באיזה רוטב פרותי כלשהו, אולי תאנים
יש לי קציצות מהיום שישרדו עד מחר, אני מקווה
אורז עם אטריות אורז מוזהבות בתוכו
חצילים גדולים קלויים בתנור לממרח עם טחינה

אני לא יודעת עדיין\ נורא מוקדם לא?
 
בינתיים

החצילונים וגם דלוריות חתוכות מולאו בשבבי סויה מתובלים ובצל מטוגן ועכשיו בתנור נאפים עם רוטב עגבניות עתיר שום.
סלק אפוי צלוי מחכה לרוטב
פשטידה מבצק פריך על בסיס טף, מעליו תועפות בצל ירוק קצוץ, מעל ממחה בטטות אפויות מעורבבות עם בצל טחון ,שמנת סויה, תבלינים וקמח סורגום ומעל כל זה שמנת סויה מעורבבת עם קורנפלור, רוטב סויה נ"ג ושמרי בירה ליצירת חיפוי- זה בתנור
טחינה ירוקה- מחר
סלט עדשים שחורים והפתעות- מחר
אורז עם אטריות אורז מוזהבות- מחר
סלט כרוב ירוק- מחר
כרובית אפויה - מחר
לקינוח אני חושבת על סלט פרות צבעוני במיוחד עם מי זוהר
עוגה בחושה כלשהי שתתלווה לקפה השחור המתובל או חליטת צמחי גינתנו
 
זה מה שיצא לי

סלק צלוי פרוס ומתובל
סלט עדשים שחורים עם קוביות גזר ותירס מתובל באזוב טרי
סלט חצילים קלויים עם טחינה, נענע, שום, מיצלימון ומעט דבש
סלט שומר וצנוניות עם הרבה מיצלימון סחוטרי וקורנית טריה
סלט ירקות רב צבע עם מיצלימון סחוטרי ומלח גס
טחינה לבנה
אורז אפוי עם אטריות אורז שטוגנו לפני
כרובית אפויה עם שמנת אלפרו ואגוזי מקדמיה מלוחים קצוצים
סלט כרוב לבן עם רוטב תרכיז רימונים, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס
קציצות לוביה עם זוקיני ובצל טוגנו קלות ונאפו עם עגבניות טריות וסלרי
פשטידת בטטה , בצק פריך נ"ג בעיקר טף,שכבת בצל ירוק קצוץ קטן, פירה בטטה אפויה עם שמנת אלפרו והרבה בצל טחון ,שכבת שמנת אלפרו עם קורנפלור רוטב סויה ושבבי בירה
חצילונים וטבעות דלורית ממולאים תערובת שבבי סויה בתיבול מזרח תיכוני אפויים ברוטב עגבניות עשיר
לחמניות גלוטן עם קמח תירס וטופו טחון פנימה להעשרת הבצק ולאלה שלא מקפידים לצרוך חלבון...
לקינוח טפיוקה עם וניל ועליה קוביות תפוחים ואגסים שקיפצו במחבת עם שומן קוקוס לא ארומטי ,קינמון וסוכר חום
אני מרגישה עוגה בחושה מתרקמת לכיוון השוקולד...נראה

תמונות? אחר כך אולי
 
לחמניות

בבצק מוטמע לא מעט טופו כך שגם הנוער שלא צורך חלבון גלוי יזכה בו

 
כתוספת לטפיוקה מעל כל מנה הנחנו

קוביות אגסים ותפוחים בסוכר וקינמון שבילו במחבת,
מהקינוח לא נשאר דבר...

 
לסופש עוד לא, אבל אתמול הכנתי!

הכנתי לראשונה קציצות עדשים שיצאו ממש מוצלחות לדעתי (הילדים חלקו עלי): עדשים שחורות מבושלות+ פירה בטטה+ בצל מטוגן+ פטרוזיליה קצוצה+ מעט קוואקר+ כמון+ כורכום+ מלח+ פלפל.
הכנתי פתיתים לילדים (מקמח כוסמין)
סלט סלק (עם לימון, פטרוזיליה, בצל והרבה לימון)
פלפלים קלויים.
&nbsp
לצערי עוד אין רעיונות לשישי...מקווה שאקבל מכאן קצת.
&nbsp
 
אין כמו סמינר


והפעם- אורז עשבי תיבול, סלטים, כרובית ביין וערמונים, פנקייקים [כולל ללא גלוטן], שייקים ועוד

היום הכנתי כיסונים מקמח כוסמין מלא וקמח כוסמת ירוקה אורגנית [זה מה שהיה, מי קנה את זה?
באמת שלא אני] במילוי של בטטה, דלורית ובצל מטוגן. תיבלתי בקינמון, מעט מלח, הכיסונים היו מתובלים במעט כורכום ומעט קארי. יצא סוף!
 
עם מיץ קלמנטינות, הולך?

שלוש כוסות מיץ קלמנטינות סחוטרי,רבע כוס מיצלימון סחוטרי, כוס מים, 4 כפות פודינג לבישול/ קורנפלור, 5 כפות סוכר.
מרתיחים מים עם סוכר, מערבבים את כל המיצים עם אבקת הפודינג , מקטינים אש ומוסיפים בזרם דקיק לתוך המים החמים תוך כדי בחישה
מערבבים למניעת יצירת גושים, נותנים לתערובת להתעבות , כמו כשמכינים סחלב. מסירים מהאש. מחלקים לקביעי הגשה ומצננים היטב.

אפשר להכניס לכלי הגשה אחד גדול. אפשר להכניס פנימה פרות או לפזר מלמעלה. אפשר אם אוהבים להוסיף לתערובת מי זוהר. אפשר לפזר מלמעלה קוקוס קלוי
ואפשר כמובן להכין חצי כמות

 
למעלה