שרשור פרק 4- ההדחה בספרד!

Jason2

New member
המקום האחרון זה הדבר

שהכי פחות צריך להדאיג אותם (בעצם אם אין שכל אז אין דאגות) ואת המדינה שלנו בקשר אליהם.

Jason2

New member
זו דלת אחרת

Jason2 לא יכול לסבול אנשים שמדברים בגוף שלישי.

ny22

New member
מנהל
סליחה שאני מתערב, אבל אני דווקא אוהב

את איך שהשועל מדבר

JAMES DEAN

New member
כי יש מגבלת זמן אחרי שלא עשית את המשימה

עם המילים. אתה עובר למשימה השניה של הפאזל.

שוב התערבות של ההפקה?

נראה לכם הגיוני שהפרסיות ואיציק ואלירן, שהם לא הזוגות הכי חכמים במירוץ, פתרו את חידת הפזאל במהירות יחסית?

לא נראה לי הגיוני . ללא התערבות או רמז מצד הפקה עד היום הם לא היו מגיעים לזה שצריך להרכיב את הפאזל כמו שהוא הורכב בסוף.

Jason2

New member
תעשה מה שאני עושה

אני אומר לעצמי "לא ראו, זה לא קרה". אם תגיד את זה הרבה פעמים יש סיכוי שבסוף גם תאמין לזה.

מיטלוש8

New member
אין סיכוי שאיציק ואלירן הצליחו לבד!

דווקא הבנות כן הצליחו לפתור את הפאזל, איציק ואלירן אפילו לא ידעו מה זה סוריאליסטי ופתאום הם הבינו שצריך להרכיב את הפארזל באופן הזוי?
מוזר מאוד.
בטוח בטוח התערבות של ההפקה. אין סיכוי שהיו מצליחים אחרת.

retard boi

New member
הם פתרו את החידה במהירות יחסית?

בעריכה מווסתים את הזמן של פתירת המשימות ואת הסדר שהצוותים מגיעים ממקום למקום כדי לספר סיפור טוב יותר. בלהתחשב שהבנים הגיעו למשימת התפוח בשלב שהדודניות (שהיו מהתחלה תקועות מאחור ואחרי פרסה) היו לקראת סיום אומר שהם כנראה התברברו הרבה עם הפאזל. שים לב אגב, שכנראה היה מקום רק ל 2 זוגות כל פעם במשימת התפוח אבל במקרים רבים ראית שיש בחדר רק זוג אחד. לדוגמא, דבי ודנה שהוצגו כמגיעות במקום הראשון ומתברברות המון זמן בזמן שצוותים אחרים עוקפים אותן היו בחדר לבדן מה שאומר שהן או היו ביתרון מטורף או התחילו את המשימה במקום השלישי מלכתחילה.

עד שבונים לג כמו שצריך באמת צריך למתוח אותו כמו מסטיק על 3 פרקים. זה מתיל ממש לעצב במיוחד שזה על ההתחלה!!! אני מקווה שההפקה לפחות לא תכננה את הלג בצורה כזו שהצוותים יהיו מאוגדים בתחילת היום הבא בגלל שעות פעילות או שקר כלשהו כמו" דו-קרב". אז זה יהיה כבר באמת יהיה בלתי נסבל.

גםצופה

Member
מנהל
האם ה'דו קרב' של שבוע הבא

הוא בן המתמודדים ?

כי הוא נראה לי בין המתמודדים לבין תושבי המקום [היה משהו דומה לזה באחד העונות בTAR...]

Jason2

New member
גם אם הם היו שם 24 שעות

אין סיכוי שהם היו פותרים את זה.
הבן אדם חשב שזבוב זה עקרב...

גםצופה

Member
מנהל
דווקא אנשים כאלה

יכולים להפתיע ולחשוב בצורה ה'נכונה' פתאום...

Jason2

New member
קשה לי להאמין

שפתאום הם מסבירים שמכיוון שהיום בלתי הגיוני אז זה הפתרון הנכון.
הם אולי יכולים להגיע לפתרון במקרה אבל לא להבין שזה הפתרון ובעיקר לא לתת הסבר מדויק מבלי שעזרו להם.

גםצופה

Member
מנהל
מנסה לסכם...

היה בהחלט פרק סוריאליסטי.

הדהים אותי לראות שאף אחד לא קלט של מי השפם... הרי הוא כל כך דאלי.

היה די מפדח לראות את איציק ואלירן עוברים ליד הרכב ולא רואים אותו... האמת שאני מבינה שהם כבר סחוטים מעייפות - ובכלל גם בהמשך הקטע בארמון כשהם הסתבכו ועברו בין החדרים עד שהם הגיעו לחדר עם התפוח היה מוזר - הרי כל הזוגות הגיעו ישר לחדר - איך הם הסתבכו לא ברור...

טליה- כינורו של רוטשילד זה של צ'כוב - ובכלל מי שאמר כשהנר דולק אפשר לתקן זה רבי ישראל מסלנט...

היה לי די ברור שרונית תעלה על שיכול האותיות ותפתור את החידה מהר
ובאמת הם עלו על הפתרון מהר...

לגבי הפאזל - אני חושבת שההפקה לא בדיוק עזרה - אולי הם הדריכו ב'קראו את המשימה שוב' ואז הם קלטו שצריך לחשוב מחוץ לקופסה והבינו שהפתרון של הפאזל הוא להרכיב אותו לא נכון...

גםצופה

Member
מנהל
ותראה לאן הן הגיעו

האמת שכאשר פרססו את הבנות דודות נזכרתי תמיד ששמו פרסה לבר ואינה...

למעלה