מה שיחקתם השבוע?

מישהו 2

New member
מצטרף לחגיגת הזלדה, הסוויץ' עובד נהדר

גם אני האמת במצב דומה, חרשתי די הרבה בלהבין איך המשחק עובד... המשחק פשוט שאב אותי פנימה.
הגרפיקה שלו כמובן יחסית פשוטה בהשוואה למשחקים של היום, ועם זאת בפשטות שלה המשחק נראה מדהים, הארט סטייל לבדו פשוט עושה את כל המשחק. זה כאילו תמיד אפשר לשפר יותר, אבל בגדול התחושה היא שזה כבר מיותר ושלא צריך יותר מזה.
&nbsp
המשחק כולו עובד ומתפקד ממש טוב על הקונסולה. לכל דבר יש אנימציה, לכל דבר יש פידבק. אפילו סתם להיכנס לתפריטים להאכיל את לינק תפוח כדי לשחזר חיים זה תענוג. יש ממש אנימציה שלו אוכל את התפוח, הסאונד של הלבבות מתמלאים חודר לתוך החלומות של הלילה ומעיר אותי לשחק. זה כאילו המתכנתים של המשחק הזה קראו סיפור של לפני השינה לקוד שעומד מאחורי הדבר הזה כל לילה. כי אין לי מילה אחרת להגיד את זה חוץ משהמשחק מרגיש קסום. הוא מאוד פועל על החושים של השחקנים עד הדברים הקטנים.
וכשהדברים הקטנים עשויים כמו שצריך, התמונה הגדולה של החוויה היא עצומה.
&nbsp
הרבה חוסר וודאות יש במשחק, אני מפחד להיכנס למקומות שאני לא אדע לצאת מהם חח
אמשיך לעדכן בהמשך
&nbsp
&nbsp
&nbsp

amithas190

New member
אני ממש מבין למה אתה מתכוון בדברים הקטנים שעושים את המשחק

פעם ראשונה הדור שיוצא משחק שאני רוצה ואין לPS4

evilplate

New member
בטח שיכל ולדעתי גם נדרש שיראה יותר טוב

כנראה שחכת את הגראפיקה בסרטון החשיפה המפוברק:

http://iforo.3djuegos.com/files_foros/z1/z1v.jpg

אני משער שככה זלדה אולי היה נראה אם נינטנדו היתה עושה אותו על הפס4, וכן זה הבדל גדול ומשמעותי מאוד שהיה תורם לא מעט לחוויה לדעתי (רק תראה עד כמה חלק גדול מהחוויה וההתלהבות מהוריזון זו הגראפיקה), אפשר לעשות את הארט סטייל הספציפי הזה בגרסה הרבה יותר מתקדמת טכנית מבלי לפגוע במהות שלו וחבל שהסוויץ׳ כזו חלשה ככה שלא נקבל דבר כזה עד לדור הבא שלהם.

זה שעדיין זלדה נראה אחלה יחסית זה כי נינטנדו באמת אלופה כמו נוטי דוג בערך בלהוציא את המראה האידיאלי עבור החומרה שלהם לא משנה מה, גם בדור הווי (פאקינג פס2 כן?) מריו גלאקסי היה נראה ממש סבבה ולאף אחד כביכול לא היו יכולות להיות יותר מדי תלונות כלפי הגראפיקה, נינטנדו באמת טובה בקטע הזה בזכות הארט סטייל שהיא בוחרת תמיד אבל זה לא אומר שלא מגיע לנו ושהיא לא יכלה לעשות משהו הרבה יותר יפה תחת אותו סגנון אומנותי.

כמובן שלא מערער על האיכות של המשחק עצמו, ממש גרמת לי בהודעה הזו להרגיש חלק לא קטן מהקסם שלו, ברור לי שהוא משחק מדהים וכמעט GOTY ודאי על סמך כל מה שקראתי ומהרשמים השונים.

זלדה באמת נראה מדהים, תהיו בטוחים שאנחנו מקנאים.

אני לא מצליח לחשוב כאן בפורום אפילו על בן אדם אחד (כולל אלה שלא שיחקו בזלדה) שלא היה קונה כאן את זלדה על הפס4.

אפילו שרוני האידיוט הזה היה מעריץ זלדה גדול.

נשמע משחק מגרה, אבל תעשו כבר מבוכים מעניין לשמוע עליהם.

sapir aloud555

New member
תהנה!

לדעתי דווקא כדאי שתנסה להגיע לכל מיני מקומות ולגלות דברים חדשים, בדוק לאן אתה יכול להגיע ומה אתה יכול לעשות עם המעט שיש לך
בימים הראשונים הייתי בהלם מכל הדברים שהמשחק נותן לך לעשות, ועד כמה הוא לא מגביל אותך. עדיין מגלה מכניקות חדשות כל פעם שאני משחקת בו

ירדן - יש כפרים אבל גם הרבה אזורים "ריקים" (הרים, יערות, מגדלים) ומחנות של גובלינים. אציין לטובה שכמעט כל NPC שראיתי היה מלא בcharm

למעלה