Garou dq11 וטטריס (כן, פאקינג טטריס) SF5
טטריס אפקט PS4: אני אתחיל בזה,כל החיים שנאתי טטריס מספיק שאראה את הצורות של הטטריס כדי לחטוף עצבים.ועדיין התמכרתי בטירוף לדמו של הטטריס החדש בפס4.
ולמה מה כבר יש בזה? כולה תטריס שהוסיפו לו מוזיקה ניו אייג נדושה ושנראה טיפה יותר פלאשי מהרגיל.
השינוים האלה לא היו מספיקים בשבילי להפוך את הטטריס לממכר, אבל הטטריס הספציפי הזה, מחולק לשלבים, שבל שלב גרפיקה שונה מוזיקה שונה מהירות
שונה וכמות שונה של שורות שצריך "לחסל" וזה שפתאום יש לטטריס איזושהי מטרה עשה בשבילי את כל ההבדל, קונה במחיר זנות בדוק.
DQ11: מה נותר להגיד, על משחק הדור? עלילתית הוא נהדר והוא עקף את 8 בעיני מבחינה העלילה, גם בגיימפלי אני ממקם אותו גבוה, שני רק ל4 ו3 בעיני בגיימפלי, הסיבה היחידה שהוא לא עוקף בעיני את 8 4 או 3 זה שהוא לא לוקח
שום סיכונים עם הנוסחא ובכל מה שקשור לעולם פתוח, כמו שאמרתי הם לא הביאו פה משהו שמתקרב למה שהיה ב8 שלא לדבר על בטסדה/רוקסטאר שזו היתה
הצייפיה שלי.אבל עדיין המשחק שהכי אהבתי בדור הנוכחי BY CRAZY LONG SHOT. עדיין לא סיימתי, ראיתי שהרוב סיימו ברמות חמישים, או מקסימום 49 ואני רוצה לסיים ברמות יותר נמוכות אז יש לי כמה שמירות
GAROU : משחק עם חבר קצת, רוסים הם אנשים עם כישרון טבעי למשחקי מכותואני בטוח שהסיבה היחידה שאנחנו לא שומעים על איזה שחקן ענק רוסי בבמה העולמית זה כי אין להם כסף להגיע לטורנירים, עדיין ניצחתי כמובן