מה שיחקתם השבוע?

Garou dq11 וטטריס (כן, פאקינג טטריס) SF5

טטריס אפקט PS4: אני אתחיל בזה,כל החיים שנאתי טטריס מספיק שאראה את הצורות של הטטריס כדי לחטוף עצבים.ועדיין התמכרתי בטירוף לדמו של הטטריס החדש בפס4.

ולמה מה כבר יש בזה? כולה תטריס שהוסיפו לו מוזיקה ניו אייג נדושה ושנראה טיפה יותר פלאשי מהרגיל.

השינוים האלה לא היו מספיקים בשבילי להפוך את הטטריס לממכר, אבל הטטריס הספציפי הזה, מחולק לשלבים, שבל שלב גרפיקה שונה מוזיקה שונה מהירות

שונה וכמות שונה של שורות שצריך "לחסל" וזה שפתאום יש לטטריס איזושהי מטרה עשה בשבילי את כל ההבדל, קונה במחיר זנות בדוק.

DQ11: מה נותר להגיד, על משחק הדור? עלילתית הוא נהדר והוא עקף את 8 בעיני מבחינה העלילה, גם בגיימפלי אני ממקם אותו גבוה, שני רק ל4 ו3 בעיני בגיימפלי, הסיבה היחידה שהוא לא עוקף בעיני את 8 4 או 3 זה שהוא לא לוקח

שום סיכונים עם הנוסחא ובכל מה שקשור לעולם פתוח, כמו שאמרתי הם לא הביאו פה משהו שמתקרב למה שהיה ב8 שלא לדבר על בטסדה/רוקסטאר שזו היתה

הצייפיה שלי.אבל עדיין המשחק שהכי אהבתי בדור הנוכחי BY CRAZY LONG SHOT. עדיין לא סיימתי, ראיתי שהרוב סיימו ברמות חמישים, או מקסימום 49 ואני רוצה לסיים ברמות יותר נמוכות אז יש לי כמה שמירות :)

GAROU : משחק עם חבר קצת, רוסים הם אנשים עם כישרון טבעי למשחקי מכותואני בטוח שהסיבה היחידה שאנחנו לא שומעים על איזה שחקן ענק רוסי בבמה העולמית זה כי אין להם כסף להגיע לטורנירים, עדיין ניצחתי כמובן :)

קרנפול

New member
ההתחלה שלך היתה קצת חלשה- אבל בסוף די קרעת אותו

אני התנסיתי במשחקי מכות השבוע- Injustice הראשון, הצלחתי בקושי לעבור את האימונים ,דילגתי על הרבה קומבינציות שלא הצלחתי לבצע בשלמות.
למרות שהייתי עם קונטרולר (של xbox 360), מסתבר שהתרגלתי למשוך את הקונטרולר לצד שמאל באלכסון ולא ישר- אז כל מהלך עם מקש שמאלי נדפק לי...
בקיצור הוכחתי לעצמי בפעם האלף שאני לא טוב במשחקי מכות.

לא, פשוט הוכחת לעצמך שלא מעניין אותך מספיק להיות טוב :)

1. שלט האקסבוקס 360 מחריד למשחקי מכות החצים שלו מזעזעים. בPC אתה יכול לשחק עם כל שלט שרק תרצה ואפילו שלט של PS1 עדיף עליו :) (שלט מצויין)

2.,"דילגתי על הרבה קומבינציות שלא הצלחתי לבצע בשלמות."
אתה אף פעם לא אמור להיות מסוגל לעשות קומבו 100 אחוז מהזמן.
הסיבה שקשה לעשות קומבואים היא בכוונה כי אם הם היו קלים מדי לביצוע היית חזק מדי.

אתה אמור (אחרי אימונים של כמה ימים/שבועות) להצליח לעשות קומבואים פשוטים 85-90 אחוז מהזמן וקומבואים מסובכים 50% מהזמן או לפעמים פחות :)

כשתמצא משחק מכות שמדבר אליך בכל הרמות, גרפיקה שמוצאת חן בעיניך/דמות שמוצאת חן בעיניך/מכניקות שמוצאת חן בעיניך/אדם או שניים קבועים לשחק איתם וכו'

אז פתאום יהיה לך חשק להשקיע :)

כמו שאמרתי אם פעם תרצה לשחק SF5 אשמח לשחק איתך.

ככלל ברזל, כדי לצאת מ"ממלכת הנובים" של משחק מכות ספציפית צריך לשחק בו שנה שלמה, ויש שיגידו שנתיים. אז אתה ממש לא גרוע במשחקי מכות, אתה רק בא (באופן לגיטימי לגמרי ) עם ציפיות מוגזמות מעצמך/מהמשחק :)

קרנפול

New member
יש סיכוי שהצפיות שלי מוגזמוות

אבל פשוט בכל ז'אנר אחר- אני ישר מצליח לצלול לתוכו , ואין לי כל כך בעיה להתמקצע בו תוך דקות, במשחקי מכות זה לא מצליח לי..

זו בדיוק הנקודה אי אפשר להתמקצע בז'אנר הזה תוך דקות.:)

לא היית מצפה להיות טוב בשחמט טניס, ניגון בפסנתר, למידת שפה חדשה, תוך דקות.

אז משחקי מכות דורשים מהזמן שלך את אותה ההשקעה ולהרבה אנשים זה יותר מדי מרגיש כמו עבודה שניה.

לי למשל יש את הבעיה הזו עם משחקי RTS לא משנה כמה אני מנסה אין לי כימיה עם הז'אנר הזה, אבל עמוק בפנים אני יודע שפשוט אין לי את החשק להשקיע בסטארקרפט או DOTA 2 את הזמן שהם דורשים כדי להתמקצע.

קרנפול

New member
לא המשכתי במכשף 3

רק חזרתי על איזה דיאלוג (שלקח חצי שעה) כדי לראות את ההקשר (למשחק הקודם), אבל עדיין לא צללתי לעולם שלו.
התחלתי משחק שנקרא RiME , המשחק בעל אווירה מאוד מיוחדת ומוזיקת רקע מאוד עוצמתית- מזל ששיחקתי עם אוזניות- ככה לא הייתי צריך להחליש...
אני כבר שעתייים לתוך המשחק , והוא מורכב מפאזלים מאוד פשוטים-אבל ממש!, (זה יותר משחק סימולציית הליכה מאשר משחק פאזל).
בכל מקרה נראה מה יהיה בהמשך... אני ממש אהבתי את הסגנון הויזואלי, אם כי ראיתי משחקים יותר יפים לעין מהסגנון הזה.

ההודעות בתפוז זה פשוט סיוט- עובדים חלקית במקרה הטוב...

כן, לי ההודעות בתפוז עובדות רק שאני כותב מהנייד אם מהפלאפון

אז המערכת נותנת לי הודעה שאני לא רשאי להוסיף הודעה או איזה בולשיט, ממה שהבנתי זה מנגנון חדש של תפוז נגד הצפות או משהו כזה, אבל הוא לא עובד טוב חח.

בנוגע למכשף 3 גם אני פרשתי ממנו ב2015 כשיצא,ופרשתי גם מהמכשף 1+2 אני ממש אוהב את העולם של המכשף ואת הכתיבה ואת האווירה המצוינת של

הפנטזיה האפלה אבל מערכת הקרב כל כך לא כייפית האנימציות כל כך מסורבלות והכל כך בייסיק שפשוט לא כייף לשחק במשחק הזה, שלא לדבר על זה שרמת הנורמל, ממש קלה אבל הרמות האחרות פשוט לא מאוזנות טוב.

אניק עדיין מקווה לתת לו צאנס נוסף יום אחד אבל הוא בעדיפות אחרונה.
RIME משעמם, הוא ממש יפה לעין, אבל אין בו שום אתגר, קיבלתי אותו בחינם מהפלוס.

עם המחשב שלך עדיף לך פשוט לשחק את זלדה WIND WAKER באימולציה לקיוב יעבוד בשלמות,הוא ההשראה הברורה לRIME רק עם קרבות ופאזלים אשכרה מאתגרים :)

קרנפול

New member
הקטע שאני סיימתי את הראשון והשני

משום מה קשה לי לקפוץ חזרה לעולם הזה אחרי המשחק השני- נשאר לי טעם רע בפה(מבחינת עלילה),
את הראשון ממש אהבתי, השני עסק יותר מידי בפוליטיקה בין אנשים ולא בהריגת מפלצות.
וההתחלה של השלישי מטביעים אותך בפוליטיקה, זה עושה את זה קשה להתחבר לעולם ישר מההתחלה..
הבנתי שrime קצר- אז נראה אם לא ישעמם אותי לגמור אותו..

כן יש המון פוליטיקה במכשף 3. אבל אני דווקא אהבתי את זה.

ראיתי גם מלא הרג מפלצות בסייד קווסטים אז לא הרגשתי שיש מחסור בזה, לא אהבתי את המכשף 2 (חוץ מהרגעים עם הג'ינג'ית חחח טרייס אני חושב השם שלה)

אני חושב שהעלילה של הראשית של המכשף 3 יכולה לשעמם אבל הסייד קווסטים עד איפה ששיחקתי הם באמת TOP NOTCH פשוט הכל עטוף בגיימפלי לא זורם.

ומעבר לזה עיצוב המשימות זוועה, ויש יותר מדי "ראיית באטמן" במשחק הזה :)

RIME נחמד- אבל עם המבחר שיש לך על הPC ....חבל על הזמן כאילו אם כבר משחק מרגיע תדוג את Yoku's Island Express לא תתחרט מילה שלי :)

קרנפול

New member
מעניין שלא שמעתי עד עכשיו על Yoku's Island Express

נראה ממש מתאים לי, אני ממש אוהב הארט סטייל בסגנון ריימן.. מעניין איך המשחקיות...
עכשיו רק נחכה למבצע עוד חודש חודשיים, אני שומר את הכסף הגדול לפלייסטיישן וטלוויזיה( השבוע יש מבצע של גוגל עם חנויות ישראליות- אם אני מוצא עם הנחה אני קונה...)

קרנפול

New member
דרך אגב אני לא מחפש הנחה בשמיים

אם הייתי מוצא פלייסטשיין פרו ב1800 - הייתי קופץ על זה, פשוט חנויות בארץ העלו מחירים - מחכה שיחזור לנורמל.
לגבי טלויזיה - אני מחפש משהו בסביבות 4000 ש"ח, בגודל 55 אינצ' , שמתי עין על סמסונג nu8000 או משהו כזה, שוב פעם אני מחכה שהמחיר יתייצב.

לא עדיף פשוט לחבר את הפרו למסך מחשב שאתה משתמש בו עכשיו?

מניח שהוא לפחות איזה 24 אינץ או במקרה מנימום 21 אינץ, כאילו אלא אם כן אתה הולך להשתמש בטלווזיה הזו כי אתה ממש חייב טלווזיה חדשה ואין לך... לא הייתי קונה טלווזיה חדשה במיוחד בשביל הסוני.

אני גם מניח שאתה קונה את הפס4 בעיקר בשביל האקסקלוסיבים ולדעתי אם אתה באמת תמצא מחיר טוב על הפרו לך על זה אבל בגלל שגם ככה אני מניח שיש לך מחשב חזק, גם PS4 רגיל בדוק יעשה לך את העבודה כמו שצריך עם האקסקלוסיבים.

ממה שממעתי הביצועים של RDR 2 כרגע על הפרו הם לא כזה משהו. (במצב המוגבר)
(הם בסדר גמור על הPS4 הרגיל)

קרנפול

New member
אין לי כרגע טלויזיה

אם אני קונה - אז שיהיה גם לדור הבא של הקונסולות...
יש לי מסך 27 אינצ' - אבל ברזולוציה של 2k שהps לא תומך.
לגבי משחקים- אני ממש לא בונה עלrdr2 , יותר על ספיידרמן, הוריזון, וtlou...

תכלס. אין לי מושג איך יהיה TLOU2 אבל TLOU1 היה פנומנלי.

מצפה לך תענוג, כאילו אל תצפה למשחק שיכול להתמודד גרפית/מכנית עם המשחקים מהדור הזה כמובן, אבל כחוויה עלילתית הוא אחד הטובים של העשור.
ואני בטוח שגם TLOU2 יהיה שווה אבל בטח הוא לא ירגיש כזה ייחודי.

בפס4 יש לזה דמו תבדוק אם גם בסטים :) מהמר שכן.

זה משחק מצוין, גם אני אוהב את הסגנון הגרפי של ריימן, בכלל מפלים ומראה טרופי ממש עושה לי את זה במשחקים שאין בהם יריות כי יש לך פתאום זמן להירגע בהם והרעש של הגשם/והמים ממש מרגיע אותי במשחקים האלה.

קרנפול

New member
חח סיימתי את הדמו

יש רק חלק מהשלב הראשון- אבל באמת מרגיע, היה כיף ומצחיק.
המשחק ממש הזכיר לי את ריימן..

amithas190

New member
העלילה הראשית שלו מושלמת

הבעיה עם המשחק הזה היא שהם תכננו שתשחק בו מאות שעות ואז ב20 שעות הראשונות אנשים לא מבינים מה רוצים מהם ונוטשים אותו. מי שעובר את המחסום הזה לא יכול להפסיק.
&nbsp
הרמה שלו בסדר גם ברמות הקשות , פשוט יש משימה אחת ממש בהתחלה עם התינוק של הברון. שאם אתה מגיע אליה חלש מידי אין לך סיכוי לעבור ...אחר כך הכל מסתדר

amithas190

New member
המכשף 3 זה המשחק הכי טוב שתשחק בימי חייך

תקצה לו 15 שעות משחק בלי לשחק בעוד דברים במקביל. בערך עד אמצע העלילה של הברון האדום, משם הוא תופס תאוצה.

למעלה