מה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
תעזוב הכל ותצלול לתוכו ,לפני שנתפוס פער גרפי ולא תוכל להנות

מהיצירה הזו.
&nbsp
אני אישית שיחקתי בו פעמיים כולל כל ההרחבות, לדעתי באזור ה700 שעות,משם קראתי את כל הספרים של הסדרה.

PlayGirl3

New member
תפוז כבר מחק לי את ההודעה 3 פעמים, אז בקצרה

סיימתי את DQ11.
ככל שהתקדמתי הרגשתי שאני פחות ופחות אוהבת אותו מאשר את 8, בדיוק כמו שקרה לי עם פרסונה 5. הוא עדיין ה-RPG הכי טוב בדור הזה (אבל בתכלס, האם זה אומר הרבה?) אבל כל מבנה העלילה ממוחזר והטוויסטים המעטים, אם אפשר לקרוא להם ככה, לא ריגשו אותי כי הם לוו בתחושה שכבר היינו בסיפור הזה.
היה חסר לי מאוד תוכן צדדי שהוא לא "לא למפה X וחפש שם משהו נוצץ בצבע כתום במקום הכחול הרגיל".
המשחק ממשיך אחרי הסוף, בצורה אולי אפילו יותר מעניינת מאשר המשחק הראשי. אבל הבעיה שקצת ירד לי ממנו אז אני מתקדמת ממש לאט.

עשיתי pre-order ל- Let's Go Pikachu!

יורדת על דרגון קווסט ושיבחת את המשחק טיילס עם הזאבה?

WTF ....דרגון קווסט 11 המשחק הכי טוב בדור ואני אובייקטיבי לחלוטין.
ובנושא אחר תתחדשי על הסוויץ, הייתי קונה את זה אם הייתי מבין אם זה משחק פוקימון רציני או סתם פוקימון גו מורחב... אבל אני אקנה סוויץ כשיהיה פוקימון ראשי רציני/פייר אמבלם :)

PlayGirl3

New member
מהמשחק עם הזאבה פרשתי באמצע

הוא לא היה רע, אבל ארוך בטירוף ברמה שכבר נמאס והעדפתי לפרוש מאשר לסיים.

DQ11 בכלל לא משחק רע, זה לא מה שהתכוונתי. אבל הוא לא מצויין וזה אכזב אותי. הוא פשוט משחק RPG טוב. הוא באמת הכי טוב בדור, אבל זה כי ה-RPG בדור הזה לא משתווים לדור ה-PS2. מי התחרות שלו? FFXV?

לטס גו זה רימייק של דור 1. הם לקחו כמה רעיונות מפוקימון גו כמו הזריקה של הכדור, אבל עדיין יש שם כמעט את כל האלמנטים היותר מורכבים מהמשחקים הראשיים כמו IV,EV,natures וכו' ועדיין יש קרבות נגד שחקנים אחרים.
המשחק הראשי הבא (דור 8) אמור להגיע ב2019, אני מהמרת על אוקטובר-נובמבר.

את באמת מאמינה שFFX/פרסונה 3/4 יותר טובים מDQ11?

מכבד את דעתך, אבל כנראה שעל טעם ועל ריח באמת אין מה להתווכח.זה לא שהמשחק חף מבעיות אני אפילו מרגיש כמוך שהם קצת יותר מדי חששו לסטות מDQ8

אבל בואו לא נגזים הוא עדיין אוכל את כל הליינאפ של הPS2 חוץ מ8 :)

טוב נו מיותר להתווכח על טעם.

וואו רגע, יש ליגת פוקימונים וקרבות נורמלים פלוס אונליין? נראה לי אני קונה סוויץ השבוע.

PlayGirl3

New member
לא אמרתי FFX

אם כי אני יכולה לראות הרבה יתרונות שיש ל-FFX על פני DQ11. אמנם גם שם העלילה הייתה פשוטה אבל היו טוויטסים שהעיפו לך את המוח, המון תוכן צדדי, אחלה מוזיקה...
כל המשחקים האלה- FFX, DQ8, P3, P4, SO3, tales of the abyss וכו', שיחקתי בכל אחד מהם מספר רב של פעמים. היה להם המון ערך חוזר.
איזה מטרה יש לי לחזור על DQ11? אין כמעט שום תוכן צדדי אז הדבר היחיד הוא לחוות את הסיפור שוב. הבעיה שכבר במשחק הראשון אני מרגישה שכבר חוויתי את זה קודם. זה משחק של לסיים ולשכוח. זה משהו שמאכזב אותי ברמות קשות ואני לא יכולה להתגבר עליו.
מספיק שהיו מחזירים את ה- Monster Arena מ-8 ועושים סייד קווסטים נורמלים שהם לא "לך חפש משהו מנצנץ במפה רנדומלית ותחזור" והתחושה הייתה הרבה יותר טובה.

וכן, ברור שיש בלטס גו ליגה וקרבות. זה בדיוק כמו פוקימון yellow רק ששיחזרו את כל המפה בתלת מימד. יש לך את אותן ערים, אותם מכונים, אותן דמויות- רק שזה נראה מודרני. ההבדלים הבולטים הם שאתה סוף סוף רואה את הפוקימונים מתרוצצים בטבע ולא random encounter, וכדי לתפוס פוקימון לא צריך להילחם בו אלא רק לתפוס אותו כמו בפוקימון גו (חוץ מהאגדיים שכן צריך לנצח בקרב קודם). עדיין יש את הקרבות הרגילים נגד NPC ויש קרבות אונליין תחרותיים עם כל החידושים שלא היו אי שם בשלהי שנות ה-90 כמו התפתחות מגה.
https://www.youtube.com/watch?v=DkKqXVpJfIs

יש לך את הפוסט GAME שאת לא רוצה לעשות

זה הערך החוזר שאת מחפשת, זה תמיד היה הערך החוזר בסדרה הזו :) בחלקם היה לך הזדמנות יחידה לשנות התפתחויות עלילתיות וסופים שלא אהבת.

ממה ששמעתי הפוסט גיים נותן כזה אתגר שרוב האנשים שעשו למשחק בדיקת איכות הורידו את רמת הקושי לנורמל ועדיין אמרו שהמשחק שטף איתם את הריצפה ככה שאני אישית ממש מחכה לזה

ואולי אחרי הפסקה של כמה חודשים טובים יהיה בא לך על זה.
אין את הארינהבDQ11 כי מחר (6.11 ) מכריזים על משחק DQ מונסטרס כנראה לPS4/סוויץ ואני בטוח שתאהבי אותו אולי הרבה יותר מהסדרה הראשית.

תראי אני מזדהה עם חלק ממה שאת מרגישה, אפילו אני שאני לא מחפש טוויסטים בDQ (כי אין אף פעם לא היה וזה משהו שפיינל פנטזי עושה לא DQ )

עדיין יש הרגשה שיוג'י הורי ממחזר את עצמו "עוד פעם נסיך פחדן שעושים לו את העבודה השחורה" כמעט לא זוכר DQ שהוא לא מיחזר את הסיפור הזה

עוד פעם מישהו שאיבד את הקול שלו, פעם ילד קטן פעם מלך פעם ... וכו'
יש לו פעמים שהוא ממחזר סיפורים ברמה שלא רק פוגעת בDQ11 אלא גם במשחק הראשוני שראית את הסיפור הזה לראשונה.

אבל לטעמי האישי כשהוא לא ממחזר הוא הכי טוב מכולם.
הסדרה הזו עשתה כל כך הרבה דברים לפני כולם, תפיסת מפלצות שנים לפני שהתחילו בכלל לתכנן את פוקימון, כמה דמויות ראשיות במקביל עשורים לפני GTA5, יקומים מקבילים שנים לפני הסדרות האחרות, העולם שלנו...מסע בזמן..

ועוד מלא דברים, אני קצת מבין למה קשה להם כבר לחשוב על חידושים אחרי
שהם עשו כל כך הרבה.אבל אין ספק שהם צריכים לחזור לחדש.

בנוגע לפוקימון: זה באמת נראה חידוש רציני לפוקימון יילו הקרבות נראים בדיוק אותו דבר כמו המשחקים הרגילים לא ידעתי את זה.ועכשיו קראתי שאמרו בנינטנדו שהמשחק הזה ייצמד לאנימה אפילו יותר מפוקימון יילו..

קיצר, את מכולם מכרת לי את הסוויץ זה נשמע יותר טוב מפוקימון ראשי.

זה נראה מעולה...סברינה ג'ובאני מיסטי ברוק הפוקימונים

הכל נראה טוב אבל אם כבר דיברנו על ערך חוזר לא ברור לי מה הערך החוזר כאן, סיימתי את פוקימון יילו אולי 10 פעם, אולי אפילו יותר ,מכיר אותו בעל פה אולי אם אני אנסה לתפוס את כולם הפעם (כי זה רק 151 אז למה לא) אז יהיה מה לעשות כאן.

המולטיפלייר יכול להיות הערך החוזר ברור, אבל הדור הראשון תמיד היה מעפן למולטיפלייר, כי אין הרבה הרכבים שהם איכותים יענו אם קונים את זה זה בעיקר לסינגל.

אני אקנה את זה בטוח אבל ביחד עם פייר אמבלם שהוא ייצא ואז גם יהיה לי את המשחק של 2019 :)

בכל זאת שתפי ברשמים.

מישהו 2

New member
RDR2

למרות כל המגרעות שבו , אני מתקדם באיטיות בקמפיין. כל סופ"ש מתקדם 2-3 משימות.
זה מעייף כי יש הרבה רכיבה על סוסים ומעט מאוד fast travel

חחח אתה חייב להצדיק את ה200 ומשהו שקל שהוא עלה

ראיתי חבר משחק לפני כמה ימים וראיתי שהוא אוסף קש וכל מיני חרא או מה שזה לא היה חחח.

נראה פשוט בזבוז זמן.

מישהו 2

New member
אני בכנות לא יכול לענות על זה

אני לא יודע אם הייתי ממשיך לשחק אם הייתי מקבל אותו בחינם או משהו כזה .
אבל גם אם המחיר הוא זה שמשפיע עליי בתת מודע לשחק , אני לא סובל ממנו או משהו , אם הייתי סובל לא הייתי משחק בו יותר בכלל
&nbsp
זה כמו סימולטור מאוד רציני של המערב הפרוע, אם מסתכלים על זה ככה הוא עושה עבודה פנומנלית

amithas190

New member
אתה לא מרוצה? סימנתי לעצמי לקנות אותו במבצע

אבל לא ממש קראתי ביקורות.
רוקסטאר פישלו?

מישהו 2

New member
לא פישלו, משחק טוב אבל כזה שצריך המון זמן פנוי בשבילו

תקשיב למה שהבחור בסרטון המצורף אומר, שיתפתי לינק לסרטון כך שהוא אמור להתחיל בדיוק כשהוא מדבר קצת על המשחק.
https://youtu.be/tKHnhx2rvGg?t=573

למעלה