lironli

New member
חתולה יפהפיה פרוותית מחפשת בית

בת שנה, מחוסנת, מעוקרת, מקסימה וחברותית. לפנות ל- 0543019399

lilach2004

New member
שלום לכולם....

לגיסי יש חתולה פרסית מהממת כבת שנה בערך בהזדמנות אני יוכל גם לצרף תמונה. היא למסירה, חינם כמובן מטופלת ונקיה. הבעיה הקטנה שיש לה היא שהיא חרשת. מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר ב- [email protected]

tltali

New member
חתול פרסי ידידותי וחמוד מחפש בית

חתול פרסי ג'ינג'י (פרצוף פחוס) מתוק וידידותי ביותר בן שנה בערך מחפש בית. מצאתי את החתול ברחוב ודאגתי לו לטיפול רפואי וסירוס ועכשיו אני רוצה למצוא לו בית חם ואוהב. החתול עדיין זקוק למעקב של וטרינר ולתרופות. אם אתם מעוניינים תתקשרו אלי טלי: 054-5206087

tuku3

New member
כושית מחפשת בית

כבר המון זמן... חתולה בוגרת שחורה עם כתם לבן בחזה, מחפשת בית חם ! בעלת אוזן אחת קטנה מהשניה, מעוקרת ומחוסנת! לכושית שלנו אופי מדהים, היא מתלטפת ומגרגרת, נאמנה ומתפנקת. מתאימה למשפחה המחפשת חתולה רגועה ומתפנקת. מחזירה המוון אהבה ומחפשת משפחה שתפתח את ליבה.

lironli

New member
ועוד אחת מדהימה ביופיה - גם בת שנה

וגם כמובן מחוסנת ומעוקרת. 0543019399

סיביון

New member
../images/Emo91.gif תמסרו אותה רק לדירה

סגורה. אסור לאפשר לה לצאת החוצה. בהצלחה

Noaal

New member
מה הסיבה שהחתול זקוק לטיפול

רפואי ולמעקב? איפה מצאת את החתול? (אולי הוא אבד למישהו)

tltali

New member
הסיבות...

מצאתי את החתול בחצר הבניין שלי ולא מצאתי עדיין את הבעלים. לפי הוטרינר החתול מסתובב בחוץ לפחות שבועיים. החתול סבל מכל הטפילים הרגילים ודלקת בדרכי הנשימה. חוץ מזה הוא נפצע קשה בעין. הוטרינר ניתח לו את העין וסירס אותו. כרגע החתול מרגיש הרבה הרבה יותר טוב אבל עדיין מקבל טיפות עינים ואנטיביוטיקה. (בזכות הניתוח יש סיכויים די טובים שהעין תתרפא) אני אשים היום עוד מודעות באיזור, בינתיים לא שמעתי ממישהו שאיבד חתול. במקביל אני מחפשת לו בית כי אני לא יכולה להחזיק אותו אצלי (לצערי
כי הוא חמוד אמיתי)

Noaal

New member
ממליצה לך:

1. לציין את עיר מגורייך. 2. לפרסם אצל וטרינרים וחנויות חיות שלאו דווקא באזורך אלא בכל העיר. 3. לפרסם באתרים נוספים ברשת.

tltali

New member
תודה

אני גרה בפ"ת. אני מוסיפה תמונה שראיתי בפורום חתולים של חתול דומה לזה שמצאתי: אותו צבע ואותה תספורת... ביום שישי אני אעלה תמונות של החתול ה"אמיתי"

Noaal

New member
רצוי לא להשתמש בתמונות דומות

מכמה סיבות: 1. זכויות יוצרים (כשלוקחים את זה מאתר אינטרנט כלשהו). 2. יוצר איזו שהיא אשליה אצל אלו שבאמת מעוניינים לאמץ.

שתיהן ממש יפות../images/Emo70.gif

בטח היו מאמצים אותן ממש מהר בימי אימוץ.. שווה לנסות, במידה ועוד לא יצא.

lironli

New member
המשפחה האומנת פוחדת שהן תברחנה

בימי האימוץ. הם פוחדים שכשמוציאים חתולים מהכלובים כדי להסתכל עליהם בשבתות, אנשים לא תמיד יודעים איך להחזיק אותם כדי שלא יברחו. הם בעד למסור רק גורי חתולים בשבתות. אני אנסה לשכנע אותם, אבל הם מכירים באופן אישי מקרים של חתולים שפשוט נעלמו אחרי שהוציאו אותם מהכלוב וקפצו וברחו.

סיביון

New member
אז לא מוציאים מהכלוב

ואם יש מאמץ רציני אפשר ללכת לרכב שלו לסגור אותו ולשחרר בתוכו את החתולה. ככה יוכל להתרשם ממנה מקרוב.

lironli

New member
אני אציע להם, אבל הם דואגים בגלל

שרוב מי שבא לאמץ חתול בימי אימוץ לא מגיע עם מנשא. אם באים לראות חתולים אצלם בבית, אז אחרי שמתאהבים בחתול שרוצים, הם שולחים את המאמצים לקנות מנשא, ורק אז מוסרים את החתול. בכל מקרה אני אציע את עניין הרכב, תודה

סיביון

New member
אפשר לקנות שם מנשא

יש למכירה ב-100 ש"ח בערך. ניתן לקנות שם את כל הדברים הבסיסיים לחתול.

lironli

New member
אני אומר להן - באמת חבל שהמדהימות

האלה שאצלן לא יגיעו לימי האימוץ. אני מנסה לפרסם באינטרנט, אבל אין ספק שימי האימוץ בשבת הם יותר אפקטיביים. יש לך נסיון טוב עם מסירת חתולים בוגרים שם?

Noaal

New member
רצוי לקחת אותן עכשיו לפני שיתחילו

הגורים ואז יקטנו הסיכויים שלהם להימסר יהיו קטנים יותר.. למרות שהן יפהפיות!!!

Noaal

New member
עכשיו קראתי את ההודעה שלי

עברית קשה שפה! אבל אני מניחה שכוונתי הובנה..

למעלה