lironli

New member
לא נורא, סידרו להם גם ארגז עם

גורים יונקים בני שבועיים, והיום סידרו להם גם אמא מניקה עם גורים בני חודש וחצי. אז לפחות יש מי שיניק את הגורים הקטנים. אז בשבת כנראה שנביא את הגורים בני החודש וחצי
הבנתי שיש שם ג'ינג'י אחד מטריף
נקווה שתהיה הצלחה. אבל אני אעביר הלאה את העצות לגבי הבוגרות, ונקווה שאולי בשבת הבאה נוכל לעשות "יום בוגרות"...

klaris

New member
חתולה לאימוץ

לפני שבוע וחצי אימצה אותי חתולה, עקב העובדה שכבר יש לי חתול וכלבה אין ביכולתי (בעיקר הכלכלית) להחזיק עוד חתולה. החתולה כנראה נזרקה מבית של מישהו כי היא ידידותית ומתפנקת וכנראה גם מעוקרת (נבדקה על ידי וטרינר). החתולה ידידותית לכלבים וכל מה שהיא רוצה זה רק בית טוב והרבה ליטופים ופינוקים. אני גרה באזור הצפון ואפשר לשלוח לי הודעות במסרים.

סיביון

New member
היא כתבה שהחתולה אימצה אותה

והיא לקחה אותה לוטרינר ומנסה למצוא לה בית. על פניו נשמע מעשה חיובי ביותר.

mia01

New member
מצטערת חשבתי שאת אימצת אותה.

לכן לא הבנתי מדוע אחרי שבוע את נפטרת ממנה. איתך הסליחה.

klaris

New member
סולחת

ולא לדאוג, החתולה לא תושלח לרחוב, אני רק מחפשת לה בית חדש וטוב לא מנסה להיפטר בכוח, החתולה ממש צריכה בית קבוע, לדעתי אפילו כזה שלא יוצאים ממנו יהיה לה טוב כי היא מיום ליום מבלה יותר ויותר שעות בתוך הבית, בניגוד לנסיך שלי שמעדיף דווקא את רוב היום לבלות בחוץ. (אני גרה בקיבוץ ככה שיש להם את הפריוילגיה לבחור איפה להיות, הכניסה והיציאה חופשית מהבית).

einavarad

New member
ג'וליה רוברטס מחפשת בית חם בישראל

ג'ולי הקטנה, כשהיא לא מככבת בסרטי חתולים שוברי קופות, מחפשת בית חם ואוהב...אחרי יום צילומים ארוך היא צריכה את האוכל והאהבה שלה... חייה של ג'ולי הם ממש כמו אחד מסרטי הדרמה שלה; היא נולדה במחסן, עם 3 אחים. אמה נטשה אותם כשהם בני שבוע, מתוך תקווה שהם יקבלו חיים יותר טובים...אך משאלתה לא התגשמה...אחד הגורים מת וג'ולי נמצאה מורעבת ובודדה. כיום ג'ולי גדלה בבית אומנה עד שהיא תהיה חזקה להסתדר לבד. פרופיל: בת 3 שבועות, שיער ארוך ורך, טריקולדית מדהימה (לבן, שחור וג'ינג'י), שובבה וחברותית, עם אף ופה ורודים (כמו שאמרנו, דוגמנית מלידה). הצעות לליהוק יתקבלו בשמחה...(תהיה מוכנה לליהוק תוך שבועיים) עינב: 052-4807981

big lul

New member
לא יכול להיות...

שקיים דבר כזה מתוק
מקווה שתמצאו לה בית במהרה.

vvvlad

New member
פוקסי - גור חתולים

מצאתי אותו לפני שבוע וחצי, עיוור, אימא שלו התעלמה ממנו... יש לו דלקת בעיניים ונכון לעכשיו הוא עיוור אני מטפל בו בינתיים - משכות, טיפות עיניים, אנטיביוטיקה וכו' בקיצור יש סיכוי שהוא יראה אבל זה לא כל כך משנה כי בתנאי בית הוא מסתדר מצויין ורוב הזמן קשה בכלל להאמין שהוא עיוור. החתול נורא חמוד וחברתי, וכל הזמן משחק וכל מי שרואה אותו מתאהב בו מייד. בינתיים קראתי לו פיירפוק (או פוקסי בקיצור). אני גר במעונות ואסור לנו להחזיק חיות ולכן אני חייב למצא לו בית בזמן הקרוב אחרת אצטרך לשחרר אותו בחזרה ושם הוא לא יוכל לשרוד... אני צלם ממש גרוע והוא זז כל הזמן אז התמונות יצוא לא משהו, אבל בחיים הוא פשוט מדהים!

vvvlad

New member
אני כותב עם שגיאות כתיב

השם שלו הוא פיירפוקס FIREFOX על שם הדפדפן (בעצם הסמל של דפדפן)

למעלה