המממ זה עובר ליום ראשון..
ב בילבי ע ל ספידים New member 24/3/05 #12 כה, באסה../images/Emo4.gif../images/Emo184.gif כבר התרגלתי ביום רביעי
ב בילבי ע ל ספידים New member 24/3/05 #15 הייתה רק פרסומת אחת../images/Emo184.gif ושאני אבין- מה זאת ה הזאת?! יענתו מה היא אמורה לסמל?? ואיזה סוף מעפן!!!!!!!!!!!!!!
הייתה רק פרסומת אחת../images/Emo184.gif ושאני אבין- מה זאת ה הזאת?! יענתו מה היא אמורה לסמל?? ואיזה סוף מעפן!!!!!!!!!!!!!!
א ארחי פרחי הפוחז New member 24/3/05 #20 מזתומרת מה הפטריה ? איזה מין בחורה את ??? אף פעם לא שמת אגיסטן... אה 17 סליחה... טוב יש לך את כל הצבא לפניך...
מזתומרת מה הפטריה ? איזה מין בחורה את ??? אף פעם לא שמת אגיסטן... אה 17 סליחה... טוב יש לך את כל הצבא לפניך...
א ארחי פרחי הפוחז New member 26/3/05 #36 אחרי שירות... שלם במרפאה צבאית וטיפול במאות חיילות... טוב נו... לא אהרוס לך את ההפתעה...
R R e n a n a 1 New member 24/3/05 #23 הם ממש חוצפנים שדוחפים פרסומות כל רגע והפרסומת האחת הזאת בסוף הייתה שיא החוצפה ! צריך לעשות חוק להגבלת כמות פרסומות
הם ממש חוצפנים שדוחפים פרסומות כל רגע והפרסומת האחת הזאת בסוף הייתה שיא החוצפה ! צריך לעשות חוק להגבלת כמות פרסומות
M mikaelo c New member 24/3/05 #24 אני לא מאמין מיי.דיי מיי.דיי. מי יכול לעזור? במקרה פיספסתי את הפרק אתמול
ע עדוש לא2 נתוש New member 24/3/05 #26 שוב עודכן האתר של נתן ומילואים../images/Emo84.gif מה עידכנתי ??? עשיתי על הבוקר עידכונים קצרים * עידכנתי את הסקר... *עידכנתי כמה תמונות-שצילמתי *וידיעה חדשה ... - בעידכונים אז יאאלה בואו לאתר www.natiraviz.tipo.co.il ~ עדוש מנהלת האתר ~
שוב עודכן האתר של נתן ומילואים../images/Emo84.gif מה עידכנתי ??? עשיתי על הבוקר עידכונים קצרים * עידכנתי את הסקר... *עידכנתי כמה תמונות-שצילמתי *וידיעה חדשה ... - בעידכונים אז יאאלה בואו לאתר www.natiraviz.tipo.co.il ~ עדוש מנהלת האתר ~
» »¦«•zlil ravize•»¦« New member 24/3/05 #27 איזה מן פרק :| ../images/Emo152.gif ג'רי,היה אגואיסטי בטירוף לא התייחס לבן שלו..אבל כפרעליו איך הוא חיבק את אהוד בסוף @$@#%5!! נדב טיפה לא נורמלי..בתאכל'ס אסור לו להשתמש בצורה כזו בנשק וזהו סה"כ אחלה פרק,יותר מיידי פרסומות
איזה מן פרק :| ../images/Emo152.gif ג'רי,היה אגואיסטי בטירוף לא התייחס לבן שלו..אבל כפרעליו איך הוא חיבק את אהוד בסוף @$@#%5!! נדב טיפה לא נורמלי..בתאכל'ס אסור לו להשתמש בצורה כזו בנשק וזהו סה"כ אחלה פרק,יותר מיידי פרסומות
ר רן88 New member 24/3/05 #35 אפשר תקציר של הפרק? פשוט חזרתי אתמול מגדנ"ע ושכחתי לבקש מההורים להקליט לי, אפשר לקבל קישור לתקציר או שמישהו כאן יתמצת לי את הדברים החשובים בפרק? קריאת השרשור רק נותנת קטעים קצרים של מידע. תודה מראש לעורים.
אפשר תקציר של הפרק? פשוט חזרתי אתמול מגדנ"ע ושכחתי לבקש מההורים להקליט לי, אפשר לקבל קישור לתקציר או שמישהו כאן יתמצת לי את הדברים החשובים בפרק? קריאת השרשור רק נותנת קטעים קצרים של מידע. תודה מראש לעורים.
C CHAOS Productions New member 27/3/05 #37 רן 88..... השם שלך לא מוצא חן בעיני ואני מניח שעוד כמה שמו לב אליו... אז אם אתה לא רוצה לתפוס יותר מידי תשומת לב כדאי שתשנה אותו מהר (תעיף את ה-88)!
רן 88..... השם שלך לא מוצא חן בעיני ואני מניח שעוד כמה שמו לב אליו... אז אם אתה לא רוצה לתפוס יותר מידי תשומת לב כדאי שתשנה אותו מהר (תעיף את ה-88)!
ב בילבי ע ל ספידים New member 23/3/05 #4 באמת שיתחיל כבר!!!!!!!!!!!1../images/Emo184.gif גררררררררררררררררררררררררררררררר